American Audio VMS4

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Azu

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od Azu »

Jog kola jsou kovová a nemají takovou setrovačnost jako ty na Reloopu, je to více podobné tuhosti na gramci
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Xakroo

Příspěvek od Xakroo »

Azu píše:
Xakroo píše:První příjemné překvapení bylo, že je v tom zvukovka, nikde v popisech jsem se to nedočetl
Mně už lidi ničím nepřekvapíte, nevim co ste doposud četli a nebo na jaké obrázky doteď koukali, že nevíte, že to má zvukovku
Tak si schválně projeď stránky výrobce, protože všichni prodejci ji akorát zkopčili,
a ukaž mi větu, kde je napsané že má zvukovku. Protože popisy, recenze, videa jsem si prošel, ale tuhle informaci jsem nezjistil. A výstupní kvalita audia mi toho opravdu moc neřekne co je tam nebo není zamontované a kolik kanálů to zvláne.

Azu

Příspěvek od Azu »

Tady ta informace je, stejně tak je v tom obchodě kontrolér zařazen do kategorie kontroléry se zvukovou kartou :-)
http://blog.club-music.cz/

Ono se ale stačí podívat na fotky aby bylo jasné, že to zvukovou kartu má, protože kdyby ji nemělo, tak tam logicky nebudou žádné zvukové výstupy a vstupy
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Xakroo

Příspěvek od Xakroo »

[quote="Azu"]Tady ta informace je, stejně tak je v tom obchodě kontrolér zařazen do kategorie kontroléry se zvukovou kartou :-)
http://blog.club-music.cz/

Ono se ale stačí podívat na fotky aby bylo jasné, že to zvukovou kartu má, protože kdyby ji nemělo, tak tam logicky nebudou žádné zvukové výstupy a vstupy[/quote]

Já to nebudu rozpitvávat, proč člověk u analogového mixu, nebo midi kontroleru nemusí očekávat digitální zvukovku, nebo proč nepoznal že je tam zvukovka podle jednoho českého obchodu kde je to zařazené, když výrobce tohle neuvádí. Ale nechci flame, takže končím. .)

Dobrá zpráva pro paranoiky, vms4 má gumové rohy proti odření + stojí na gumových nožičkách, to s kombinací s pogumovaným kroutítkama dává jistotu, že nechytnete ránu ani na politém stole. .)
Pitch, fadery. xfader jdou více ztuha, někomu to může vadit.
xfader je nastavitelný mezi kterýma kanálama, nebo se dá vypnout.
jog kola jsou defaultne nastavené na scratch, tzn při dotiku skladbu zastaví,
takže se dorovnává že člověk přitlačí jog a drží, pak otáčením zrychluje nebo zpomaluje. Línější dorovnávají tlačítkama +- pod pitchem. .)
Výstupní hlasitost sluchátek, a korekce mě příjemně překvapili, dá se krásně domíchat i pod přepáleným odposlechem, když je člověk hluchý.
Zatím jsem mě v provozu jen 3 hoďky, zkoušel jsem prohazovat zvukovky a věci na usb, a zatím žádný problém, ani traktor nebláznil.
Super věcička, jen se ude špatně přenášet se svou šířkou a váhou.

Vler

Příspěvek od Vler »

Čau, tak to je super.., koukám, že jsi z Prahy, budeš s ním někde hrát?

Xakroo

Příspěvek od Xakroo »

Vler píše:Čau, tak to je super.., koukám, že jsi z Prahy, budeš s ním někde hrát?
Pokud se nám to všechno vleze na stůl, tak tady:
Obrázek

Vler

Příspěvek od Vler »

Super, tak ještě napíšu jestli to tam potahneš a kdyžtak bych se stavil a pookouk jak to celý vypadá :)

Xakroo

Příspěvek od Xakroo »

Vler píše:Super, tak ještě napíšu jestli to tam potahneš a kdyžtak bych se stavil a pookouk jak to celý vypadá :)
Tak tady asi ne, to by se asi pořadatelům moc nelíbilo.
Není problém se domluvit a příjít si to odzkoušet na nějakou menší párty,
nebo ke mě do mé bažiny.

Vler

Příspěvek od Vler »

A tam budeš hrát z čeho?

Xakroo

Příspěvek od Xakroo »

Tak vypadá to, že první série vms4 vyjela z linky s vadou.
Má nízkou výstupní hlasitost, a přidává kotel distorze.
Na fóru amerikan audio to řeší více lidí, tester tvrdil že v prototypu to nebylo,
AA to řeší, bůhví kdy bude náprava.
Takže pokud uvažujete o koupi, posečkal bych. Moje půjde každopádně na reklamaci.

DJ D@vid

Příspěvek od DJ D@vid »

Taky mam stejny problem :-/ mne se ta kvalita zdala uz od zacatku divna. Kdy se tak chystas na reklamaci? ;-) a jetse bych te chtel poprosit o odkaz, kde si nasel tu diskuzi. Diky

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

nevite, jak se ten problem vyvrbil?

DJ D@vid

Příspěvek od DJ D@vid »

Taky by me zajimaly dalsi detaily ohledne tohoto problemu. Pokud nekdo vite vic, tak se podelte ;-)

Vler

Příspěvek od Vler »

máte někdo další informace jak to s tou vadou vypadá?

DJ D@vid

Příspěvek od DJ D@vid »

Tady asi vsichni delaji mrtveho brouka nebo ja nevim. Fakt o tom nikdo nic nevite? Ja sem se ptal na obchode, kde sem jej kupoval a servisni technik nic nevi o nejske vyrobni vade. Jedine co mne rekl, tak ze to muze byt jen neco vyvolane mezi lidmi a nemusi to byt vubec pravda, ale takova odpoved pro me neni opravdu dostacujici. Asi napisi na American Audio a zkusim neco zjistit. Jo a jinak jsem uz konzoli stejne reklamoval, protoze asi po ctyrech hrani mne zacal zlobit pitch fader, takze zatim to vsechno na me moc dobry dojem nedela! Zvuk na tak ''drahou'' konzoli a hlavne myslim velmi dobrou znacku docela bydny! A to s tim pitch faderem, stve me to. A jeste, kdyz s konzoli zachazim opravdu velmi opatrnych zpusobem. Ale zase na druhou stranku, abych jen nekritizoval, tak musim uznat, ze zpracovani oproti ostatnim konzolim, ktere jsem mel moznost vyzkouset a nebylo jich malo je na uplne jine urovni! Ale zase to ma jeste nejake muchy, jako napr. ne prilis pevne otocne potenciometry a prepinani na prednim panelu... Ale to je zase vec druha a ja se na to vsechno asi divam moc peclive nebo mi to uz aspon, tak pripada...

Odpovědět