American Audio VMS4

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
coolwall

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od coolwall »

teddy010 píše:
coolwall píše:Zdravím,
Potřeboval bych poradit jak na VDJ namapovat korekce a šavle u VMS4, nejde tam nějak určit LEFT, RIGHT rozdělení, takže mi obě strany na mixáku ovládají pouze jednu stranu v programu, tu která je zrovna přeplá tlačítkem PFL. Nebo jak to udělat pomocí asia?
Díky za odpověď
nemáš náhodou strčený kábel od reprákov v sluchátkovom jacku v konzole ?
Ne, výstup z konzole vedu normálně z Mater output přes Cinche do zesilovače.

atomcze

Příspěvek od atomcze »

Zdravím ;)

plánuju koupi AA VMS4 z music store prof.

ale,když si dáte na http://www.musicstore.com/ vyhledat American audio VMS4 tak je tam jeden za 399 a druhy za 329 nevíte někdo proč? kdybych si koupil ten levnější aby tomu nechyběla zvukovka nebo něco.. i když na fotkách je..

díky moc

crewy

Příspěvek od crewy »

levnejší byl vrácen behem 30dni, takže už je pouzitý

atomcze

Příspěvek od atomcze »

crewy píše:levnejší byl vrácen behem 30dni, takže už je pouzitý
a nevíte jestli je nějak porušenej? proč se vrátil?? jestli to tam nepíšou?.. :/

crewy

Příspěvek od crewy »

tak to nevím, ale určitě je ve stejném stavu jako nový, akorát je rozbalený, něco na způsob prodeje vystavených kusů z výstav

atomcze

Příspěvek od atomcze »

crewy píše:tak to nevím, ale určitě je ve stejném stavu jako nový, akorát je rozbalený, něco na způsob prodeje vystavených kusů z výstav

zkusím tam napsat jestli s tím něco není každopádně díky ;)

atomcze

Příspěvek od atomcze »

Nevíte někdo jak je to u nich s poštovným a dobou doručení? :/

teddy010

Příspěvek od teddy010 »

Po skúsenostiach čo som si prečítal všelikde som tú konzolu zavrhol. Ale teraz som videl video ako to týpek namapoval na Traktor PRO s využitím všetkých 4 deckov. Máte s tým nejaké skúsenosti ?
Numark Total Control, Midi Fighter, Novation Launchpad

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Zkušenosti nemám, ovšem pokud ses zhlédnul v nějakém namappovaném kontroleru, tak nesmíš zapomenout i na to, že cokoliv tam vidíš se teoreticky musí dát dosáhnout pomocí mappování i na jiném kontroléru. Sice to asi není k tématu ale s tím mappováním v traktoru jdou opravdu kouzla když se k tomu sedne.
Přeju ať nakonec dobře vybereš.

teddy010

Příspěvek od teddy010 »

to hej dá sa fakt všetko :) najviac ma dojímajú videá Eana Golden-a :D
hmm asi to vyskúšam s tým vms .... Díky :wink:
Numark Total Control, Midi Fighter, Novation Launchpad

maca

Příspěvek od maca »

Zdravím uvažuju o koupi AA Vms4, ale chtěl bych se zeptat na jednu věc.

V součastné době jsem majitelem Numark Total Control, u tohoto midi-controleru se mi líbi jedna vlastnost. Jelikož mixuju jen tak ''for fun:)'' doma v pokoji a nerad ruším okolí:) tak rád mixuju pouze do sluchátek. Pokud chci odposlech tak si potočím PHmixem a vlevém sluchátku slyším co mi hraje v druhém Decku... chtěl bych se zeptat jestli tohle jde nějakým způsobem nastavit Vms4. Dík :)

rcbandit

Příspěvek od rcbandit »

Stavoval se za mnou na akci kamarad DJ, ktery si koupil tenhle kontroler. Informoval mne o problemu se zvukovou kartou v kontroleru. Vypozoroval, ze pri zajiskreni treba pri prepnuti vypinace svetel nebo pri aktivaci mlhy nebo cehokoliv,kde dochazi k jiskreni tak vypadne zvuk. Musi restartovat program,odpojit USB a znovu pripojit kontroler. A to se mu stalo na velke diskotece. Proste trapas nejvetsiho kalibru, kdyz zustane na parkete 300 lidi stat. Kontroler se mu menit nechce, protoze po vsech ostatnich strankach je s nim spokojeny. Ja mel kdysi podobny problem na BCD2000, ze pri zajiskreni me zatuhnul. Resil jsem to tenkrat jinou externi USB zvukovkou a pomohlo to.
Tak jsem mu doporucil koupit USB zvukovku Native Instruments AUDIO 2 DJ.
Mate s timto problemem nekdo nejake zkusenosti, popr. privitam nejakou informaci,jak tento kontroler chodi s tou USB zvukovkou Native Instruments AUDIO 2 DJ. Diky za infa.
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

Azu

Příspěvek od Azu »

VMS4 má těch problémů více, ale je již nová verze s označením VMS4.1, která na venek vypadá stejně, akorát má v rohu již označení 4.1 a je celá v černém provedení.
Tato nová verze má uvnitř úplně novou elektroniku, včetně nového procesoru, který má oproti původnímu čtyřnásobný výkon, tlačítka mají silnější LED diody pro jejich jasnější osvětlení, jiná zvuková karta s podstatně lepší kvalitou zpracování zvuku a především přepracování mikrofonního vstupu, nové stínění proto rušení od mobilních telefonů

Obrázek
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

steave

Příspěvek od steave »

su uz nejake novinky skusenosti z verziou 4.1 nevie niekto kedy ma dorazit na sklady do SR alebo ČR
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem

Azu

Příspěvek od Azu »

Obávám se, že sem ani nedorazí, protože to není komu prodat :)
I té předchozí verze se tu v ČR prodalo tolik, že mně stačí prsty na ruce, takže toto dovezou nejspíš jen na objednávku, ale na sklad to asi nikdo brát nebude.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět