American Audio VMS4

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
earlized
Příspěvky: 7
Registrován: 07 led 2010 22:31

American Audio VMS4

Příspěvek od earlized » 18 kvě 2010 14:25

Máte někdo nějakou zkušenost / názor na tento kontoler?

Zde je popis, Na první pohled je to pecka (balancer výstupy, analog/midi, 4 šavle) ale na druhý vidím nějaké "divností", jako třeba uspořádání potenciometrů na čelní liště (proč nejsou nahoře).

Co si o tom myslíte?

Obrázek
Breakbeat freak

earlized
Příspěvky: 7
Registrován: 07 led 2010 22:31

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od earlized » 18 kvě 2010 14:26

samozřejmě ještě klad je dosti zajímavá cena.. :wink2:
Breakbeat freak

Kubík
Příspěvky: 166
Registrován: 07 črc 2009 03:11

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od Kubík » 18 kvě 2010 16:24

Na predni strane budou asi min pouzivany potaky zejo.
Vypada to jinak celkem pekne ...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od Azu » 18 kvě 2010 17:15

Zkušenosti nebude mít nikdo, zatím se neprodává.
Možná to od pohledu vypadá zajímavě, ale řekněme si co je na tom asi tak zajímavého (použitelného) oproti jiným kontrolérům.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od microgenius » 18 kvě 2010 17:28

chtel jsem se zeptat jestli se to da pouzivat jako klasickej mix, co sme koukal tak to ma vzadu prepinani na line, takze asi jo ne ?a potom kcemu je ten touchpad vedle jogu, to je ma bejt jako k cemu ?:D
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od Azu » 18 kvě 2010 17:52

K čemu by asi tak mohl být touchpad? No přece na to k čemu je určenej, tedy na ovládání kurzoru místo myši. http://www.youtube.com/watch?v=mjwCEIq_Fk0
Funguje to i jako klasický mix, stejně jako to má Reloop Digital Jockey 2 Master Edition.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od microgenius » 18 kvě 2010 18:55

[quote="Azu"]K čemu by asi tak mohl být touchpad? No přece na to k čemu je určenej, tedy na ovládání kurzoru místo myši. http://www.youtube.com/watch?v=mjwCEIq_Fk0
Funguje to i jako klasický mix, stejně jako to má Reloop Digital Jockey 2 Master Edition.[/quote]

ja nemyslel ten prostredni, to mi je jasne ze to funguje misto mysi, ale slo mi o ty uzke hned vedle jogu
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od Azu » 18 kvě 2010 20:01

jako tlačítka myši, na tom videu je to vidět
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od microgenius » 18 kvě 2010 20:37

dobre uz to vidim dik
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

earlized
Příspěvky: 7
Registrován: 07 led 2010 22:31

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od earlized » 18 kvě 2010 22:17

Kubík píše:Na predni strane budou asi min pouzivany potaky zejo.
Vypada to jinak celkem pekne ...
No prave ze zas tak min pouzivany se mi nezdaji, treba prepinace savli rad vidim primo nad faderem.. proste kdyz to mas na beznym stole a stojis, tak to muze byt krkolomne.. nebo hodne o zvyku :) Obrázek
Breakbeat freak

earlized
Příspěvky: 7
Registrován: 07 led 2010 22:31

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od earlized » 18 kvě 2010 22:23

[quote="microgenius"][quote="Azu"]K čemu by asi tak mohl být touchpad? No přece na to k čemu je určenej, tedy na ovládání kurzoru místo myši. http://www.youtube.com/watch?v=mjwCEIq_Fk0
Funguje to i jako klasický mix, stejně jako to má Reloop Digital Jockey 2 Master Edition.[/quote]

ja nemyslel ten prostredni, to mi je jasne ze to funguje misto mysi, ale slo mi o ty uzke hned vedle jogu[/quote]

Ty prouzky jsou podle toho videa neco jako scroll pady (kolecko mysi, pravy prouzek na touch padu nb), na prochazeni slozkami, atd..
Breakbeat freak

Vler
Příspěvky: 12
Registrován: 18 kvě 2009 17:35

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od Vler » 07 srp 2010 18:04

Ahoj, tak co už ho někdo má? Objevil se už na skladech.., Jakou největší nevýhodu by jste u něj shledali?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od Azu » 07 srp 2010 22:21

na skladech se neobjevil, to jen náhodou doputoval do čr jediný kus (pro demo pčely)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od DJ D@vid » 07 srp 2010 22:27

[quote="Azu"]na skladech se neobjevil, to jen náhodou doputoval do čr jediný kus (pro demo pčely)[/quote]

Zde je maji na skladech:
http://zbozi.cz/items?q=AMERICAN%20AUDI ... hp&redir=1

I KDYZ SI KLIKNES DO TECH E-SHOPU TAK MAJI V DOSTUPNOSTI PSANE SKLADEM!

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od Azu » 08 srp 2010 10:50

no vždyt jo, tyhle všechny obchody jsou ve skutečnosti jedna firma, tak je tam právě ten jeden kus
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět