To nejak nechapu?Azu píše:no vždyt jo, tyhle všechny obchody jsou ve skutečnosti jedna firma, tak je tam právě ten jeden kus

To nejak nechapu?Azu píše:no vždyt jo, tyhle všechny obchody jsou ve skutečnosti jedna firma, tak je tam právě ten jeden kus
NapisDJ D@vid píše:OKdiky, tak uz jsem ho objednal! Az dorazi a vyzkousim jej, tak sem napisu
Napisu nebojsprem píše:NapisDJ D@vid píše:OKdiky, tak uz jsem ho objednal! Az dorazi a vyzkousim jej, tak sem napisu
Lebo predtym som chcel kupit ten, nie reloopa
Hej hej, ale páči sa mi to že to je all in one riešenie, čo na doma bohate stačí, na malé oslavy tiež asik...DJ D@vid píše:Napisu nebojsprem píše:NapisDJ D@vid píše:OKdiky, tak uz jsem ho objednal! Az dorazi a vyzkousim jej, tak sem napisu
Lebo predtym som chcel kupit ten, nie reloopa
a myslim si, ze s tim Reloopem si chybu neudelal. Je to fakt kontroler na urovni! Vyborne zpracovani a narozdil od Numarku jsou ovladaci prvky na uplne jine urovni
ale stejne bych byl tvrdohlavy a tu NI Audio DJ 2 bych si prikoupil
AnoDJ D@vid píše:Hej hej, ale páči sa mi to že to je all in one riešenie, čo na doma bohate stačí, na malé oslavy tiež asik...
Keď mám externú zvukajdu, to sa prepojí cez USB do kompu nie ? Na controlleri normalne navsavujes PH Mix, Cue Volume atd.. a komp to posiela na vystup do tej zvukovky ne ? Pricom sluchadla mas zapojene do zvukovky, zosilovac takisto.
DJ D@vid píše:Napis mne jak je na tom ta konzole po zvukove strance, po strance zpracovani a hlavne me zajima jak jsou na tom jog kola, zda jsou pevne a kdyz se jich dotknes tak zda maji nejakou nezadouci vuli do stran nebo jsou fakt pevne? A fadery jake jsou, zda jsou tuzsi nebo jdou lehce? A jeste mne zajima pres jaky konektor tam zapojis mikrofon? Diky
Mně už lidi ničím nepřekvapíte, nevim co ste doposud četli a nebo na jaké obrázky doteď koukali, že nevíte, že to má zvukovkuXakroo píše:První příjemné překvapení bylo, že je v tom zvukovka, nikde v popisech jsem se to nedočetl