American Audio VMS4

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
DJ D@vid

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od DJ D@vid »

Azu píše:no vždyt jo, tyhle všechny obchody jsou ve skutečnosti jedna firma, tak je tam právě ten jeden kus
To nejak nechapu? :o a jako jeden kus v kazdem obchode nebo proste jenom jeden kus v CR? A ten jeden kus je urcen normalne k prodeji? :wink:

Azu

Příspěvek od Azu »

nevím co je na tom nepochopitelného :-)
Prostě jeden kus v ČR a jelikož jej má právě tato jedna firma, tak ho logicky nabízí ve všech svých internetových obchodech, ve kterých má samozřejmě vloženo stejné zboží. Ten jeden kus je normálně na prodej.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DJ D@vid

Příspěvek od DJ D@vid »

Dobre :D diky :-) ja se vzdycky potrebuju proste ujistit. A ty osobne nevis jak to bude celkove s dostupnosti, kdyz se tento jeden kus proda? :wink: jako jak je na tom American Audio a jejich dodavatele.

Azu

Příspěvek od Azu »

Ono to jinak není oficiálně v prodeji, takže dostupnost v nedohlednu, snad někdy začátkem září

DJ D@vid

Příspěvek od DJ D@vid »

OK :) diky, tak uz jsem ho objednal! Az dorazi a vyzkousim jej, tak sem napisu :wink:

sprem

Příspěvek od sprem »

DJ D@vid píše:OK :) diky, tak uz jsem ho objednal! Az dorazi a vyzkousim jej, tak sem napisu :wink:
Napis :-D Lebo predtym som chcel kupit ten, nie reloopa :)

DJ D@vid

Příspěvek od DJ D@vid »

sprem píše:
DJ D@vid píše:OK :) diky, tak uz jsem ho objednal! Az dorazi a vyzkousim jej, tak sem napisu :wink:
Napisu neboj ;-) a myslim si, ze s tim Reloopem si chybu neudelal. Je to fakt kontroler na urovni! Vyborne zpracovani a narozdil od Numarku jsou ovladaci prvky na uplne jine urovni ;-) ale stejne bych byl tvrdohlavy a tu NI Audio DJ 2 bych si prikoupil :-D

sprem

Příspěvek od sprem »

DJ D@vid píše:
sprem píše:
Napisu neboj ;-) a myslim si, ze s tim Reloopem si chybu neudelal. Je to fakt kontroler na urovni! Vyborne zpracovani a narozdil od Numarku jsou ovladaci prvky na uplne jine urovni ;-) ale stejne bych byl tvrdohlavy a tu NI Audio DJ 2 bych si prikoupil :-D
Hej hej, ale páči sa mi to že to je all in one riešenie, čo na doma bohate stačí, na malé oslavy tiež asik...
Keď mám externú zvukajdu, to sa prepojí cez USB do kompu nie ? Na controlleri normalne navsavujes PH Mix, Cue Volume atd.. a komp to posiela na vystup do tej zvukovky ne ? Pricom sluchadla mas zapojene do zvukovky, zosilovac takisto.. ?

Xakroo

Příspěvek od Xakroo »

Tak už mám doma, objednal jsem z německa z www.musicstore.de
teda stála mě pplka 20e, ale nevydržel jsem čekat. .)
První příjemné překvapení bylo, že je v tom zvukovka, nikde v popisech jsem se to nedočetl, a tohle vyloženě potěší. Takže stačí usb do kompu a ven do beden a hrajete.
Z oficiální stránky jsem stáhl midimapu na traktora + je tam celé nastavení, takže nastavit to zvládne i naprostý počítačvý antitalent.
Takže zatím testuji, dám vědět po chvíli plusy a mínusy.

DJ D@vid

Příspěvek od DJ D@vid »

Hej hej, ale páči sa mi to že to je all in one riešenie, čo na doma bohate stačí, na malé oslavy tiež asik...
Keď mám externú zvukajdu, to sa prepojí cez USB do kompu nie ? Na controlleri normalne navsavujes PH Mix, Cue Volume atd.. a komp to posiela na vystup do tej zvukovky ne ? Pricom sluchadla mas zapojene do zvukovky, zosilovac takisto.[/quote]

Ano :wink:

DJ D@vid

Příspěvek od DJ D@vid »

[quote="Xakroo"]Tak už mám doma, objednal jsem z německa z http://www.musicstore.de
teda stála mě pplka 20e, ale nevydržel jsem čekat. .)
První příjemné překvapení bylo, že je v tom zvukovka, nikde v popisech jsem se to nedočetl, a tohle vyloženě potěší. Takže stačí usb do kompu a ven do beden a hrajete.
Z oficiální stránky jsem stáhl midimapu na traktora + je tam celé nastavení, takže nastavit to zvládne i naprostý počítačvý antitalent.
Takže zatím testuji, dám vědět po chvíli plusy a mínusy.[/quote]

Urcite dej vedet :-) taky na nej cekam :-)

Xakroo

Příspěvek od Xakroo »

DJ D@vid píše:Hej hej, ale páči sa mi to že to je all in one riešenie, čo na doma bohate stačí, na malé oslavy tiež asik...
Keď mám externú zvukajdu, to sa prepojí cez USB do kompu nie ? Na controlleri normalne navsavujes PH Mix, Cue Volume atd.. a komp to posiela na vystup do tej zvukovky ne ? Pricom sluchadla mas zapojene do zvukovky, zosilovac takisto.
Ano :wink:[/quote]

Kontroler máš strčený do compu, sluchátka je pohodlnější do kontroleru. V programu si nastavíš, která zvukovka se o to vše má starat. Výstup je lepší v xlr z konzole, než se zvukovky cinch.

DJ D@vid

Příspěvek od DJ D@vid »

Napis mne jak je na tom ta konzole po zvukove strance, po strance zpracovani a hlavne me zajima jak jsou na tom jog kola, zda jsou pevne a kdyz se jich dotknes tak zda maji nejakou nezadouci vuli do stran nebo jsou fakt pevne? A fadery jake jsou, zda jsou tuzsi nebo jdou lehce? A jeste mne zajima pres jaky konektor tam zapojis mikrofon? Diky

sprem

Příspěvek od sprem »

DJ D@vid píše:Napis mne jak je na tom ta konzole po zvukove strance, po strance zpracovani a hlavne me zajima jak jsou na tom jog kola, zda jsou pevne a kdyz se jich dotknes tak zda maji nejakou nezadouci vuli do stran nebo jsou fakt pevne? A fadery jake jsou, zda jsou tuzsi nebo jdou lehce? A jeste mne zajima pres jaky konektor tam zapojis mikrofon? Diky

David, na youtube as objavila dost podrobna recenzia, kde hovori ze jogy idu celkom tazko..

Azu

Příspěvek od Azu »

Xakroo píše:První příjemné překvapení bylo, že je v tom zvukovka, nikde v popisech jsem se to nedočetl
Mně už lidi ničím nepřekvapíte, nevim co ste doposud četli a nebo na jaké obrázky doteď koukali, že nevíte, že to má zvukovku

Odpovědět