Ad lasery: díval jsem se na to a ty ceny jsou opravdu více než dobrý, zajímalo by mě, jak je to s výkonem. Co tak vím, u těhle "nonamů" výrobci/prodejci často nadsazují jejich výkon, tudíž koupíš například 100mw laser a pak se divíš, proč to svítí tak málo
Dělám si club světla+zvuk
No, jsou to prostě OEMka, k tomu neni co dodat. Jinak já bych byl opatrnej k nějakýmu hodnocení nějaký značky, píšeš, že je to to samí jako Futurelight ad. (tj. OEM, jak píšu...) tudíž že to ještě není to nejhorší...
Co je podle Tebe "horší" než futurelight?
Ad lasery: díval jsem se na to a ty ceny jsou opravdu více než dobrý, zajímalo by mě, jak je to s výkonem. Co tak vím, u těhle "nonamů" výrobci/prodejci často nadsazují jejich výkon, tudíž koupíš například 100mw laser a pak se divíš, proč to svítí tak málo
No horší než futurelight je Eurolight, proti němu je i furureligt "hvězda"EVO píše:No, jsou to prostě OEMka, k tomu neni co dodat. Jinak já bych byl opatrnej k nějakýmu hodnocení nějaký značky, píšeš, že je to to samí jako Futurelight ad. (tj. OEM, jak píšu...) tudíž že to ještě není to nejhorší...Co je podle Tebe "horší" než futurelight?
![]()
Já neberu nic silnýho, ale co se týká do těch 200mW, tak tam to dle mě sedí.. Rozhodně 40mW z číny svítí více než 100mW laser od HDT (Flash Las-02) takže někde lžou, to je jistý, ale u těch slabších bych se toho nebál, aspoň z tohodle obchodu ne...