Dělám si club světla+zvuk

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
EVO

Příspěvek od EVO »

No, jsou to prostě OEMka, k tomu neni co dodat. Jinak já bych byl opatrnej k nějakýmu hodnocení nějaký značky, píšeš, že je to to samí jako Futurelight ad. (tj. OEM, jak píšu...) tudíž že to ještě není to nejhorší... :arrow: Co je podle Tebe "horší" než futurelight? :D

Ad lasery: díval jsem se na to a ty ceny jsou opravdu více než dobrý, zajímalo by mě, jak je to s výkonem. Co tak vím, u těhle "nonamů" výrobci/prodejci často nadsazují jejich výkon, tudíž koupíš například 100mw laser a pak se divíš, proč to svítí tak málo :?

ToLa

Příspěvek od ToLa »

EVO píše:No, jsou to prostě OEMka, k tomu neni co dodat. Jinak já bych byl opatrnej k nějakýmu hodnocení nějaký značky, píšeš, že je to to samí jako Futurelight ad. (tj. OEM, jak píšu...) tudíž že to ještě není to nejhorší... :arrow: Co je podle Tebe "horší" než futurelight? :D

Ad lasery: díval jsem se na to a ty ceny jsou opravdu více než dobrý, zajímalo by mě, jak je to s výkonem. Co tak vím, u těhle "nonamů" výrobci/prodejci často nadsazují jejich výkon, tudíž koupíš například 100mw laser a pak se divíš, proč to svítí tak málo :?
No horší než futurelight je Eurolight, proti němu je i furureligt "hvězda"
Já neberu nic silnýho, ale co se týká do těch 200mW, tak tam to dle mě sedí.. Rozhodně 40mW z číny svítí více než 100mW laser od HDT (Flash Las-02) takže někde lžou, to je jistý, ale u těch slabších bych se toho nebál, aspoň z tohodle obchodu ne...

Odpovědět