Dělám si club světla+zvuk
Charakteristika měření by ti řekla víc,pokud víš co tím myslím,každopádně se tímto výrobkem nehodlám dále zdržovat je to ztráta času.Pro malý klub to může být klidně bedna,která nějak hraje a její majitel asi bude i spokojený,ale viděl jsi tyhle bedny hrát na nějakém trochu větším než malém festivalu,kde nehrajou jen noname kapely ? Asi ne co? Proč asi? Nejsi jejich zaměstnanec,že těch bedýnek tak zastáváš?
Arpad23sstm
4Arpad
1. jsem rád, že máš stejnej názor jak já na LEDky, je to přesně jak si napsal, do takovýho prostoru naprosto plně dostačující + samé výhody.
2. ad Megaton: tak já myslím, že je potřeba trošku rozlišovat. Je jasný, že se NEMÚŽE porovnávat Megaton s bednami typu L´Acoustics, EAW, dražší NEXO, Meyer Sound ad. Stačí se podívat na cenu a je to jasné...
ALE:
nemůžeš dávat do stejné kategorie Megaton s Omnitronicem, sorry, ale to seš úplně vedle! Jednak použité komponenty, jednak zpracování, jednak navržení bedny - propastný rozdíl!!!
Naopak, myslím, že Megatony jsou svým poměrem cena/výkon VELMI výhodné, samozřejmě spíše někam do klubu či na menší akce, je asi pochopitelné že nejsou na velkých akcích, vzhledem ke skutečnosti, že Megatoňáci nevyrábějí žádný LineArray systém ani nějak extrémně účinné bedny. Což se mimochodem teď už začíná trošku měnit, pokud vím, má v naprosto brzké době přijít na trh jejich středovýška s 2x12"+8"horn+1,4"nebo2"horn - a to vám řikám že todle bude nemalá pecka, s pořádnym zesílením a processorem todle bude rozhodně levnější konkurent RCF a to už je nějaká kategorie!

2. ad Megaton: tak já myslím, že je potřeba trošku rozlišovat. Je jasný, že se NEMÚŽE porovnávat Megaton s bednami typu L´Acoustics, EAW, dražší NEXO, Meyer Sound ad. Stačí se podívat na cenu a je to jasné...
ALE:

Naopak, myslím, že Megatony jsou svým poměrem cena/výkon VELMI výhodné, samozřejmě spíše někam do klubu či na menší akce, je asi pochopitelné že nejsou na velkých akcích, vzhledem ke skutečnosti, že Megatoňáci nevyrábějí žádný LineArray systém ani nějak extrémně účinné bedny. Což se mimochodem teď už začíná trošku měnit, pokud vím, má v naprosto brzké době přijít na trh jejich středovýška s 2x12"+8"horn+1,4"nebo2"horn - a to vám řikám že todle bude nemalá pecka, s pořádnym zesílením a processorem todle bude rozhodně levnější konkurent RCF a to už je nějaká kategorie!

Megaton patří do rozhodně lepších beden..NECHÁPU,jak můžes srovnávat s omnitronikem!!!!!?????jj,měření,to máš pravdu,ale úplně opačnou!!právě,že z měření to vypadá rozhodně líp než ňákej číňan!!!dej příklad špatné bedny megaton,já seženu měření a uvidíme.Jo a proč se megaton nevidí na větších akcích?Víš co to je LA?To megaton nevyrábí-dělá bedny právě přesně do klubíků,na menší akce venku a pod...Prostě se orientujou na jinou část trhu..A nejsem jejich obchodní zástupce ani s nima nemam nic společnýho,jen mě vadí způsob,jakým si to odsoudil.
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
www.sunflower-bitches.com
Take bych nesrovnaval Megaton a Omnitornic. Viz. citace prispevku z jineho topicu:
stereoman píše:Nedavno jsme s Luisem jedny bedny od Megatonu+QSC RMX2450 testovali a celkem to hralo
[/quote]Luis píše:STEREOMAN..... kurevsky dobre to hralo a nepocitam ty sousedy co si na nas brousili zuby a nebo jak nase fanynky tancovaly na ten sound asi kilometr u rybnika.
Světla
A pokud chceš hodně ušetřit. Např na zmiňované led tehnologi, a máš popřípadě známeho v Němceku, kam by sis to nechal poslat, je ušetření ještě větší.
Pro příklad.
Led Strobo 630 LED - 2700,- HDT 280LED 11 000,-
Mlha 1500w -bezdratove i normalni ovladani, ovladani casu, intenzity a mnozstvi na mlhovaci 2800,- u nas 5000,-
mlha 3000w 6000,- u nas 16 000,-
LED PAR 64 1600,- u nas 3500,-
a spousta laserů za směšné ceny...
Sice na to nemáš zaruku, ale u nas ti ji beztak na pulce vad neuznají, takže seš na tom ještě hůře.
Ja ted nakupuji uz jen tam ale mam znameho v německu, kde neotravují se clem a DPH jako u nas a i postovny je levnejsi... A v pripade pouziti DHL, nebo EMS, to je v Nemecku za 14 dni od objednani, takže i rychlejší než někdy u nás...
Pro příklad.
Led Strobo 630 LED - 2700,- HDT 280LED 11 000,-
Mlha 1500w -bezdratove i normalni ovladani, ovladani casu, intenzity a mnozstvi na mlhovaci 2800,- u nas 5000,-
mlha 3000w 6000,- u nas 16 000,-
LED PAR 64 1600,- u nas 3500,-
a spousta laserů za směšné ceny...
Sice na to nemáš zaruku, ale u nas ti ji beztak na pulce vad neuznají, takže seš na tom ještě hůře.
Ja ted nakupuji uz jen tam ale mam znameho v německu, kde neotravují se clem a DPH jako u nas a i postovny je levnejsi... A v pripade pouziti DHL, nebo EMS, to je v Nemecku za 14 dni od objednani, takže i rychlejší než někdy u nás...
Re: 4 Tola
A jo, já blbec nedal odkazEVO píše:byl bych vděčnej za nějakej link na levný lasery, např. z toho německa. U nás je to fakt furt šílený, hlavně RGB..![]()

http://www.chinesedepartmentstore.com.cn
Obcas jim blbne pripojeni k databazi, ale jinak stranky fungujou...

-
No vetsi veci kupovat (robo hlavy atd) by asi vzhledem k mozunosti rozbytí cestou a s tím spojeným vyjednáváním o opravě nemeli cenu, já se vždy vejdu do těch 10-15kg. A pořád jsem s poštovným na 1/2ceny než u nás (mlha 3000w třeba vyjde na 6300,- u nás se stejnou výbavou kolem 18 000,- )mastodonto píše:2 ToLa:
A jak prosim te resis dopravu z toho kramu? To sou sileny palety, kdyz to vazi pres 10 kilo.
Btw co to sou vubec za znacky? Nechci vyrypovat, jen aby si k tomu clovek nemusel kupovat jeste hasicak..
Většina těch vecí je firma @#$%^&* ale jsou to přesně ty samé věci, které u nás prodává Futurelight, Antari atd, takže nic extra, ale zase né to nejhorší. Všechny aspoň dle nic mají CE homologaci, teda pokud to označení neznamené druhý možný význam a to CHINA EXPORT.
Já zatim bral jen lasery, ted mam objednaný nějaký LED věci, a chtěl bych zkusit vzít mlhu, protože ty jsou u nich hodně výhodný a hlavně vybavený proti tomu co lze koupit u nás za 4x tolik.