Aparát do začátku. Cena cca 20 tisíc.

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
honcka
Vybavení

Re: Aparát do začátku. Cena cca 20 tisíc.

Příspěvek od honcka »

20k jses dost limitovanej, slusny 2 aktivky za tyhle prachy nekoupis, pasiv by ses vesel 2ks EM151 + nejakej slusnejsi bazarovej zesik.

EM15 Bass ma smysl kupovat min pri 4kusech (2 na stranu), jinak je to o nicem, stejne jakykoli bedny konstrukce folded horn (snek s uzavrenou kompresni komorou) s 15", kdyz chces mit 1,2 ks basaku, urcite volit konstrukci hornflex, prip bassreflex

Svťa

Příspěvek od Svťa »

Stale mam problem se rozhodnout. Ty EM151 jsem slyšel na živo a je to krása co se výkonu týče ale ta kvalita u toho moc není. A když vidím ty plastový aktivky tak si nemohu pomoct ale nezdá se mi to moc kvalitní :D Vím že tehlech 20 tisíc je u vás málo. Vy za tuto cenu kupujete třeba jenom Mixak. Do teď jsem jel na hi-fi bednách vlastní výroby s měničema od TVM a i to na ty naše grilovačky stačilo. Jen že bych chtěl jít do něčeho lepšího. Takže potřebuju něco s čím odehraju rok a dokazalo by to zahrát všechny styly. Hledám prostě nejlevnější a nejednoduší možnost. Ještě ohledně tech EM151 tak jeden kus už hotovej můžu koupit za 4500 ,- takže mě to ze začátku přišlo jako dobrej nápad. Jak jsem již psal tak příští jaro do toho chci investovat mnohem víc a tyto bedny bych si buď nechal jako odposlechy nebo je daroval bratrovi.

Moje hranice je těch 20 ttisíc na Bedny + mix. Zesilovače nemám a crossover také ne. Jeďiné co se mi tu teď válí je Prázdnej rack a a DX 626.

Svťa

Příspěvek od Svťa »

Co říkáte na sub LD Systems Kappa 15 S ? Je to výhodný za tu cenu?

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

v tyhle cenovy hladine lepsi kvalitu nez EM15 tezko sezenes, ty suby fakt nevim, ale jestli mas moznost em151 - 4500 za ks, tak ti stejne na nej nezbydou prachy, dalsi das zhruba 10k za zesik a ten litrik vemou kabely

voče

Příspěvek od voče »

Svťo, podle mě máš dost neřešitelnej problém.. Kolik ti je? Co takle nějaká brigáda a navýšit rozpočet? Jinak už tu padlo několik rad a já se stotožňuju s tou honckovou, na kterou taky nemáš.

Já chápu, že mladý kluci a studenti nemaj prachy, ale pořád máte víc možností, než měli ti samí před deseti, patnácti lety. Nemluvě o době před několika málo sty lety :) Největší problém dnešní doby je, že je všeho moc a problém neni ani tak cena, jako dobře si vybrat. Jen nesmíš chtít všechno hned :) Dej si tři měsíce brigády (neni to zas tak moc) a pak sem přijď. S timhle rozpočtem na tolik věcí nikdo nic kloudnýho nevymyslí...
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

microgenius

Příspěvek od microgenius »

z aktivu doporucuju toto ma to dobrej zvuk a i to hraje http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=88468
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Svťa

Příspěvek od Svťa »

Tak mohl bych vás poprosit o napsání návrhu aparátu za 20 000 ,- ?

Jde mi o to aby se do těch peněz vešly bedny, mix a v případě pasivu i zesík.

Potřeboval bych nějaké návrhy popřípadně i s odkazama na kvalitní obchod.

Předem velice děkuji za odpověďi.

michaldzt

Příspěvek od michaldzt »

Bohuzel do 20 tisic ti nikdo nic rozumnyho neporadi.

Podle me rozumne minimum pokud to chces dale rozsirovat je
Aktiv RCF ART315
passiv EM151 + behringer EP2500 (pouzite se vejde do 20 tisic)
mix ti neporadim vubec. Ja mam predrazenej DJM600 a ten je uplne mimo tvuj rozpocet.

Mozna ze existuje sestava do 20 tisic, ale budou to sracky. Mozna se ti i ze zacatku bude zdat ze to hraje dobre, ale postupem casu to budes proklinat a nebo presvedcis sam sebe ze je to ok. Nevim co je lepsi, asi ty prachy prochlastat :D

Svťa

Příspěvek od Svťa »

Jsem velice vdecnej za rady ale berte v potaz že můj strop je vážně těch 20 tisíc. Kdyby to bylo 26 tisic tak to se napíšu. Ale bohužél není. Proto prosím poraďte sestavu beden + mix za 20 tisíc max. Předem děkuji...

Roman11

Příspěvek od Roman11 »

Svťa:
Pochop, ze nikto ni tu nebude vybierat niaku lacnu zostavu co ani nebude hrat napr. nejaky omnišrot a podobne. Nikto uz neriesi taketo sroty lebo su to uplne vyhodene peniaze a nezbavis sa toho ani za polovicu.

Jedine co ti poradim za tie peniaze najlepsie budes mat, pouzite veci z bazaru:
EM151- S deltou 15/LF
Behringer EP 2500
Mix Numark DM1050
http://hudba.bazos.sk/inzerat/6103833/D ... DM1050.php

Keby kupis toto tak ti to bude celkom slusne hrat.

microgenius

misto toho 1050 bych vzal numark M2

jinak misto zesiku behinger bych vzal neco od EAW je to uplne stejnej zesik jako byli zesiky od tapca

osobne ho mam a nemuzu nic vytknout.

Svťa

Příspěvek od Svťa »

Děkuji moc. Konečně tu padly přímé názvy věcí. Vím že to nepatří do této kategorie ale chtěl jsem se zeptat jestli jsou mixy od behringeru vážně tak špatné. Vcelku se mi líbí BEHRINGER DJX 750 a nevím jak to bude s kvalitou. Samozřejmně se nechci snižovat k Omnitronicu ale na ty moje zahradní párty a oslavy narozek by mohl stačit.

microgenius

pokud se knemu budes chovat slusne tak by mel vydrzet ,ale zalezi kus od kusu kazdpodne na doma ,nejake mensi party dobre ale necekej od toho zadne zazraky

Svťa

Příspěvek od Svťa »

Chápu vás. Vím že jste profesionálové a podle toho také raďíte ale ja to nebudu dělat profesionálně. Jsem jen fanoušek muziky a občas bych chtěl s pár přateli poslouchat muziku. Strašně si cením vašich rad. Jsem rád že už apoň vím které značky jsou vážne hrozné což je důležité.

Odpovědět