Kolik písniček na jedno CD?
Re: Kolik písniček na jedno CD?
Tak si každé CD vypal 2x
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
to sa len robis??? alebo uz nechapem
a v tom sa chces akoze vyznat?......idem na akciu tak zoberiem 25kufrov po 140 cd?....kokso....toto tu uz bolo....ked sme hrali z vynilovdesann píše:sa nechapeme... ja myslim opak toho co ty hovoris...
predstav si ze napalis na kazde cd jeden track.. potom mozes kludne mixovat hocico s hocicim a tych moznosti na prechody mas neobmedzene. cim si vsak das na to cd trekov viac tak moznosti na miesanie trekov medzi sebou sa stracaju..
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
no ved toto som hovoril uz na zaciatku v mojom prvom komente k tomuto prispevku...
cely problem to riesi a je to asi najlepsia moznost. len mi to pripadalo ako zbytocnost a neviem ci vobec niekto napaluje 1cd 2x. ci neni normalnejsie dat viac cd po menej skladieb.
len skoda ze su tu aj taki ktori sa musia pustit hned urazat a pozastavovat sa na niekom ked si potrebuje nieco ujasnit aky je neschopny... ach..
cely problem to riesi a je to asi najlepsia moznost. len mi to pripadalo ako zbytocnost a neviem ci vobec niekto napaluje 1cd 2x. ci neni normalnejsie dat viac cd po menej skladieb.
len skoda ze su tu aj taki ktori sa musia pustit hned urazat a pozastavovat sa na niekom ked si potrebuje nieco ujasnit aky je neschopny... ach..
pre boha nema.dj neber vsetko doslovne... ja to vravim ako priklad pre lepsie znazornenie omfg...
tu nejde o urazanie, ani o neschopnost....ale o zbytocnost prispevku.....mozno keby si to inak formuloval, tak by to bola diskusia.....dajme tomu typu - mam tento system archivacie trackov na CD....je to dobre alebo zle?, lebo mne to tak to nevyhovuje, ci niekto nema overenejsi system....bum....a diskusiadesann píše:no ved toto som hovoril uz na zaciatku v mojom prvom komente k tomuto prispevku...
no tam bude niekde ten problem.. proste lepsie som to slovami znazornit nevedel preto som pouzival taketo priklady. aby sa dalo chapat to co chcem povedat.
zaujimalo ma ci je lepsie to napalovat ako povedal azu ci sa to tak bezne riesi, alebo radsej napalit po menej trekov a tiez som sa divil ze vas co si davate po 12 trekov na cd to nijako pri mixovani neobmedzuje... ptretoze mna by asi ano
zaujimalo ma ci je lepsie to napalovat ako povedal azu ci sa to tak bezne riesi, alebo radsej napalit po menej trekov a tiez som sa divil ze vas co si davate po 12 trekov na cd to nijako pri mixovani neobmedzuje... ptretoze mna by asi ano
neobmedzuje....zoberiem kufor, v ktorom je okolo 170CD.....50 singlov a ostatok vybery, ktore maju od 10 do 18 trackov.....priemer 14 trackov na 1CD x 120=1680 trackov, k tomu tie single kde je zvacsa okolo 4och verzii/trackov, t.j. dalsich 200....cca 2000 skladieb na vecer.....ked by sa mi tych moznosti zdalo este stale malo, tak mozem zobrat druhy kufor, USB kontroler + notebook....popripade gramo + za 3 kufre vynilovdesann píše:no tam bude niekde ten problem.. proste lepsie som to slovami znazornit nevedel preto som pouzival taketo priklady. aby sa dalo chapat to co chcem povedat.
zasadna otazka znie : MAS ORIGINAL HUDBU KUPENU Z OFICIALNYCH STRANOK?
kto?atlon píše:zasadna otazka znie : MAS ORIGINAL HUDBU KUPENU Z OFICIALNYCH STRANOK?
mna by ale zaujimalo co ma tato otazka spolocne s celou temou... je to trosku OT nie? preco to vlastne chces vediet ked sa tu bavime uplne o niecom inom? to mi fakt vrta hlavou... ale ak budes mat na to rozumny dovod tak ti aj ja rad odpoviem na co si sa ty pytal.atlon píše:zasadna otazka znie : MAS ORIGINAL HUDBU KUPENU Z OFICIALNYCH STRANOK?
za A : pretoze ked mas originalne kupene mp3 a mas k tomu fakturu , tak mozes pouzivat LEN TEN FORMAT AKY SI SI KUPIL !!! CIZE MP3
za B : ak si original mp3 chces napalit na cd , mas DVE MOZNOSTI :
1. napalis to ako mp3 , a tym padom sa asi neoplati napalovat po 4 skladby na cd
2. napalis v inom - audio formate , ale to uz MUSIS PLATIT SOZE a SLOVGRAMU za PRACOVNU ROZMNOZENINU DIELA? co cini cca 500€ KAZDY ROK !!
takze presne pre toto sa pytam
za B : ak si original mp3 chces napalit na cd , mas DVE MOZNOSTI :
1. napalis to ako mp3 , a tym padom sa asi neoplati napalovat po 4 skladby na cd
2. napalis v inom - audio formate , ale to uz MUSIS PLATIT SOZE a SLOVGRAMU za PRACOVNU ROZMNOZENINU DIELA? co cini cca 500€ KAZDY ROK !!
takze presne pre toto sa pytam
a ked je kupena ako FLAC je moznost si ju napalit ako normal audio CD?