jsme začínající djs a hledáme sponzora..
jsme začínající djs a hledáme sponzora..
třeba se vám to bude zdát k smíchu, ale za zkoušku nic nedáme.. já a můj kamoš chceme hrát a dostat se dál.. jenže není cash.. a z brigád toho moc nemáme.. oba se rychle učíme, protože nás to oba baví, všechno děláme zatím na kompu a je to taková brzda.. kdybysme měli vybavení tak by to bylo mnohem lepší.. kamoš hraje v zatím nejmenovaným klubu a učí se tam.. a mě učí jeden dj.. chtěli bysme hrát dance, hause a vytvářet vlastní music., ted děláme setík, chcem to jako prezentaci naší tvorby.. jestli by se našel někdo kdo by nás sponzoroval, aspon na začátku, bylo by to nejlepší co by šlo..
tady je moje icq:437882192 tady tel číslo:773127716 a tady e-mail: vyskoc.radek@centrum.cz
předm díka za odpověd *>*
tady je moje icq:437882192 tady tel číslo:773127716 a tady e-mail: vyskoc.radek@centrum.cz
předm díka za odpověd *>*
Chlape to mi neříkej že nemáte aspoň na BCDčko??? Já hrávám na diskotéce a vystačím si s bookem a Numarkem TC a zaplatil sem za to dohromady něco lehce přes 23k..
rada pro vás do začátku - kupte si BCDčko a choďte hrávat i s klasickým PCčkem a šetřete pak si k tomu dokupte jeden gramec pak i druhý a nakonec mix a máte vystarané.. prostě šetřit a ne škemrat o sponzoring
rada pro vás do začátku - kupte si BCDčko a choďte hrávat i s klasickým PCčkem a šetřete pak si k tomu dokupte jeden gramec pak i druhý a nakonec mix a máte vystarané.. prostě šetřit a ne škemrat o sponzoring
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
odpověd pro hoolifan
chci to zkusit víš? ani jeden z nás ještě nepracuje, takže sehnat money není jednoduchý.. prostě to chcem s kamošem zkusit.. i kdyby to nevyšlo tak to nějak uděláme.. ale bylo by to brý:)
rozumím.. jako taky sem začínal a na techniku nebylo a tak sem si ji nekoupil a hrál na čem se dalo někdy sem musel odehrát večer z diskmena a jednoho cdplayeru který měl vrcholné funkce v tom, že uměl přepnout zobrazení času.. když tak na to vzpomínám nebyl to med
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Pokud někdo chce hrát, tak prachy nepotřebuje vůbec krom kupování muziky, ve většině podniků technika je, takže krom muziky sebou nic není potřeba nosit, tedy jen sluchátka, takto sem hrál moc moc let aniž bych kdykoliv doma cokoliv měl.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
to je sice pěkný, jenže když se chceš naučit neco jako srovnávání tempa nebo nějakou podobnou srandu, tak přece jen nemůžeš naběhnout do klubu za pult a násladně si udělat třeba trapas......jako beru že někdo je schopnej odehrát celej večer stylem crossfader doleva, crossfader doprava, ale pokud to má mít nějakou úroven tak je proste nějaká příprava nezbytná.....Azu píše:Pokud někdo chce hrát, tak prachy nepotřebuje vůbec krom kupování muziky, ve většině podniků technika je, takže krom muziky sebou nic není potřeba nosit, tedy jen sluchátka, takto sem hrál moc moc let aniž bych kdykoliv doma cokoliv měl.
bych se chtěl hlavně naučit srovnávání desek, na kompu je to takový pofidérní.. dojíždění za jedním djem je náročný, potřeboval bych trénovat a navíc má ted málo času:( je dobrej ze začátku mě hodně o všem říkal, jenže ted už tolik ne.. pamatuju si 99% toho co mi řekl.. konektory, vybavení, symetrický vedení.. prostě hodně věcí ale k hudbě sme se nedostali protože ted moc nestíhá a srovnávání desek není pro mě zatím jednoduchý, obzvlášt když nemám na čem trénovat:( ale neva, to se nějak udělá
Ale blbost, dneska máte tolik možností, že opravdu nechápu co řešíte, my sme neměli nic protože veškerá technika byla minimálně 6x tak dražší a přitom platy 6x nižšní než dnes, museli sme kupovat muziku což dnes nevíte vůbec co je, vypalovačky, internet a notebooky neexistovali, kdo měl náhodou počítač s procesorem nad 200MHz byl prostě bůh kte kterému jsme chodili zhlížet jak k modle Hm a něco jako brigáda nebo dnes vaše možnosti přivýdělku na každým rohu, tak to byla jen utopie, na brigádu se dalo jít tak maximálně o letních prázdninách do samočky vybalovat zboží za 800,- na měsíc. A to sem nezmínil ani to že v té době ani ta DJ technika pořádná nebyla, sme byli rádi později za double mixovací CD omnitronic, které stávalo přes 30tis. Dneska můžeš masti myší v dj programech a tím se to naučit když už nic jinýho, pokud nejsi úplnej pracovní lempl, tak si koupíš n ainzerát nějakou MIDI konzoli na inzerát do 3000 Kč a jedeš jako by si měl CD přehrávače, co chcete lidi ještě víc ?!!!
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Já byl ve stejný situaci... Mamka nevěřila, že to myslim vážně, ale jednou se mi naskytla možnost si zahrát na pioneerech 800 a mamka byla zrovna se mnou... Tak se divila, že vim co a jak (z vdj), že mi slíbila, že na to našetříme. Neměl jsem to ještě zajetý jako teď, ale tak věděl jsem kam sáhnout. No od doby co jsem poprvý pustil vdj, jsem se snažil umluvit rodiče a když viděli, že to myslim vážně tak mi teda po dvou letech koupili playery ) Jinak je pravda, že takový bcd by ti rodiče mohli koupit třeba k narozeninám ne? 3k zase tak hrozný neni, na to abys musel schánět sponzory... Jinak hodně štěstí
bcd by šlo.. talent zas takovej nejsem díky za odpovědi.. díval jsem se na Behringer BCD 2000 za 4500Kč to je celkem brý.. jsem o tom nevěděl.. je to pro mě novinka, nikdo mi o tom neřekl.. docela se mi to libi na naučení:) hej jako hodně ste mi pomohli, protože sem se děsil kde vezmu 14 tácků na 2 citronic playery + kdyby jen za 2 tisíce behringer 100.. diky moc za typ
2 citronic playery + kdyby jen za 2 tisíce behringer 100 to si doufám nemyslel vážně tuhle větu ....jo já chápu, že třeba nemáš až takovej přehled, to asi nemel v úúplných začátcích nikdo, ale citronic nebo behringer není zrovna idealní jsou i jiný značky který jsou kvalitou nekde jinde a cena je únosnáwhisky píše:bcd by šlo.. talent zas takovej nejsem díky za odpovědi.. díval jsem se na Behringer BCD 2000 za 4500Kč to je celkem brý.. jsem o tom nevěděl.. je to pro mě novinka, nikdo mi o tom neřekl.. docela se mi to libi na naučení:) hej jako hodně ste mi pomohli, protože sem se děsil kde vezmu 14 tácků na 2 citronic playery + kdyby jen za 2 tisíce behringer 100.. diky moc za typ
http://www.shop4djs.com/obchod/mixpulty ... =behringer kdyžje malo cash tak hledáš něco levnýho:) ale budu kupovat bcd za 4500