jsme začínající djs a hledáme sponzora..

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
whisky

Příspěvek od whisky »

:D :lol: :lol: whisky nepiju.. jo a každej na to má jinej nazor.. tady slyším pravej opak toho co sem slyšel od jednoho známýho :lol: nechci být konkrétní.. jinak kdybych si měl vybrat podle vzhledu tak bez váhání tenhle http://www.club-music.cz/dj/midi-kontro ... karty.html
vypadá to že ho budu mít asi v dubnu.. tak snad to vyjde :)

Martttin

Příspěvek od Martttin »

whisky píše::D :lol: :lol: whisky nepiju.. jo a každej na to má jinej nazor.. tady slyším pravej opak toho co sem slyšel od jednoho známýho :lol: nechci být konkrétní.. jinak kdybych si měl vybrat podle vzhledu tak bez váhání tenhle http://www.club-music.cz/dj/midi-kontro ... karty.html
vypadá to že ho budu mít asi v dubnu.. tak snad to vyjde :)
Zelam hodne stastia, odhodlania pevnej vole, hlavne sa nenechat odraditi:)

whisky

Příspěvek od whisky »

dikes a v klidu nikdo mě neodradí :D

KILLA BEE

Příspěvek od KILLA BEE »

:-) ne že bych nutně chtěl spamovat,ale tuto je fakt masakr :-)
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..

whisky

Příspěvek od whisky »

:D je tady jen pár odkazů :D

lwq

Re: jsme začínající djs a hledáme sponzora..

Příspěvek od lwq »

projdi si bazary na netu :-) a nebo zkus nekoho ukecat, at si veme na splatky techniku pro vas (pro tebe) za par tisic na zacatek to staci a dal se uvidi

ale jak psal Azu - dneska je do zacatku situace mnohem lepsi nez driv, zacinal sem na 256MB prehravaci MP3 znacky MSI a diskmenu panasonic co umel dokonce CD-RW a remain time :-) mix sem mel puvodne urceny k ozvucovani videii - tedy bez EQ jen potaky :-D ach ty vzpominky, asi zacnu psat pameti :lol: :lol:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

JB007

Příspěvek od JB007 »

nejlepsim resenim je, kdyby si misto sponzora radsi hledal praci-brigadu :wink:
sem toto rychle prolitnul docetl sem se ze skoro nic nevi a ani neumi, tak nechapu proc by jo mel nekdo sponzorovat :lol:

vetsinou sponzori jdou za nekym kdo je na tom dobre a ne za lamama

nicmene , kdyby me chtel nekdo zasponzorovat napriklad koupi hudebniho aparatu, tak take nebudu proti, za odmenu vam poslu pohled s dekovnym proslovem :biggrin2:

lwq

Příspěvek od lwq »

JB007 píše:nejlepsim resenim je, kdyby si misto sponzora radsi hledal praci-brigadu :wink:
sem toto rychle prolitnul docetl sem se ze skoro nic nevi a ani neumi, tak nechapu proc by jo mel nekdo sponzorovat :lol:

vetsinou sponzori jdou za nekym kdo je na tom dobre a ne za lamama

nicmene , kdyby me chtel nekdo zasponzorovat napriklad koupi hudebniho aparatu, tak take nebudu proti, za odmenu vam poslu pohled s dekovnym proslovem :biggrin2:
... originalni cece :-) a kazdopadne, zacatek tveho prispevku by se mel vyryt zlatym pismem ... ale co bys jim chtel kazat, hm ? i v debilni mekaci si na to videlas relativne snadno a rychle a nebo doplnovani zbozi jobs.cz a nejen ten je brigad plnej, jen nesmi byt clovek linej a neco pro "nove objevenou lasku" udelat ... obetovat ...
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Tonicek01

Příspěvek od Tonicek01 »

Já vám povim takovej veselej příběh.

Je tomu asi tak měsíc.
Prostě mě už nebavilo hrána na diskotékách typu 50lidí a přání typu pusť mi tam COCO JAMBO.

udělal jsem si doma set a jel jsem do PACHY(ex-HUNNY BUNNY pro ty co neví-SUPR KLUB V PRAZE)

Udělal jsem tam šrumec,manager PETR ZVERINA na mě koukal docela,že mám tu drzost tam vůbec přijít,prý se tam čekaj fronty na hraní.

no a prostě jsem mu vysvětlil,že to s hraním myslím vážně a ať si mě kurwa poslechne,že me to hraní COCO JAMBA nebaví.

No a co se nestalo,za 3hodiny mi volal že tedy hraju,dal mi termín-poslechl si mě,řekl že se mu to líbí.navalil mi 4000 za 4hodiny a už se mnou domlouvá šňůru po Republice :-)

Krásná story co:-)
Podle mě je to všechno jenom o tom jak si člověk věří a jak moc to chce dělat.
Potom jde všechno

sukinho

Příspěvek od sukinho »

Tonicek01 píše:Já vám povim takovej veselej příběh.

Je tomu asi tak měsíc.
Prostě mě už nebavilo hrána na diskotékách typu 50lidí a přání typu pusť mi tam COCO JAMBO.

udělal jsem si doma set a jel jsem do PACHY(ex-HUNNY BUNNY pro ty co neví-SUPR KLUB V PRAZE)

Udělal jsem tam šrumec,manager PETR ZVERINA na mě koukal docela,že mám tu drzost tam vůbec přijít,prý se tam čekaj fronty na hraní.

no a prostě jsem mu vysvětlil,že to s hraním myslím vážně a ať si mě kurwa poslechne,že me to hraní COCO JAMBA nebaví.

No a co se nestalo,za 3hodiny mi volal že tedy hraju,dal mi termín-poslechl si mě,řekl že se mu to líbí.navalil mi 4000 za 4hodiny a už se mnou domlouvá šňůru po Republice :-)

Krásná story co:-)
Podle mě je to všechno jenom o tom jak si člověk věří a jak moc to chce dělat.
Potom jde všechno

až sem si slintnul :) avšak né každý má takový koule si tam naférovku takhle naběhnout s takovou sebejistotou že se bude líbit a už vůbec ne tolik štěstí že by mu to klaplo :D ale jinak fandim at ta storu pokračuje i nadále takhle hezky

Vania

Příspěvek od Vania »

tak se pochlub s jakým dílkem si dobil tamní klub :) ....btw není to TEN Petr Zvěřina z Vyvolených? jak chtel každýho kosit?? :D

Tonicek01

Příspěvek od Tonicek01 »

[quote="Vania"]tak se pochlub s jakým dílkem si dobil tamní klub :) ....btw není to TEN Petr Zvěřina z Vyvolených? jak chtel každýho kosit?? :D[/quote]

JJ je :D
ale takhle na živo je jinej,a víc v pohodě :-)

prosimtě jsou tři písně,které mám jako tajnou zbraň.

www.bandzone.cz/djtonniem

momosk

Příspěvek od momosk »

ja ti odporučím niečo, čo som spravil... taktiež som nemal peniaze na techniku (ani nemám :biggrin2: ), ale zato som mal v tom čase odohratých vela hodín v jednom klube, tak som sa dohodol s majitelom, či by ma ,,nezasponzoroval", ja by som mu na oplátku zahral zadarmo niekoľko akcii v hodnote, ktorú mi požičal... plus neaké tie akcie zdarma...
Len mu nezahláste neakú vysokú sumu, pekne pomalinky na to treba ísť :)

ľudia sú chamtivý, každý chce peniaze, takto by ste mohli niekoho ukecať :)
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk

Odpovědět