jsme začínající djs a hledáme sponzora..
whisky nepiju.. jo a každej na to má jinej nazor.. tady slyším pravej opak toho co sem slyšel od jednoho známýho nechci být konkrétní.. jinak kdybych si měl vybrat podle vzhledu tak bez váhání tenhle http://www.club-music.cz/dj/midi-kontro ... karty.html
vypadá to že ho budu mít asi v dubnu.. tak snad to vyjde
Zelam hodne stastia, odhodlania pevnej vole, hlavne sa nenechat odraditi:)whisky píše: whisky nepiju.. jo a každej na to má jinej nazor.. tady slyším pravej opak toho co sem slyšel od jednoho známýho nechci být konkrétní.. jinak kdybych si měl vybrat podle vzhledu tak bez váhání tenhle http://www.club-music.cz/dj/midi-kontro ... karty.html
Re: jsme začínající djs a hledáme sponzora..
projdi si bazary na netu a nebo zkus nekoho ukecat, at si veme na splatky techniku pro vas (pro tebe) za par tisic na zacatek to staci a dal se uvidi
ale jak psal Azu - dneska je do zacatku situace mnohem lepsi nez driv, zacinal sem na 256MB prehravaci MP3 znacky MSI a diskmenu panasonic co umel dokonce CD-RW a remain time mix sem mel puvodne urceny k ozvucovani videii - tedy bez EQ jen potaky ach ty vzpominky, asi zacnu psat pameti
ale jak psal Azu - dneska je do zacatku situace mnohem lepsi nez driv, zacinal sem na 256MB prehravaci MP3 znacky MSI a diskmenu panasonic co umel dokonce CD-RW a remain time mix sem mel puvodne urceny k ozvucovani videii - tedy bez EQ jen potaky ach ty vzpominky, asi zacnu psat pameti
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
nejlepsim resenim je, kdyby si misto sponzora radsi hledal praci-brigadu
sem toto rychle prolitnul docetl sem se ze skoro nic nevi a ani neumi, tak nechapu proc by jo mel nekdo sponzorovat
vetsinou sponzori jdou za nekym kdo je na tom dobre a ne za lamama
nicmene , kdyby me chtel nekdo zasponzorovat napriklad koupi hudebniho aparatu, tak take nebudu proti, za odmenu vam poslu pohled s dekovnym proslovem :biggrin2:
sem toto rychle prolitnul docetl sem se ze skoro nic nevi a ani neumi, tak nechapu proc by jo mel nekdo sponzorovat
nicmene , kdyby me chtel nekdo zasponzorovat napriklad koupi hudebniho aparatu, tak take nebudu proti, za odmenu vam poslu pohled s dekovnym proslovem :biggrin2:
... originalni cece a kazdopadne, zacatek tveho prispevku by se mel vyryt zlatym pismem ... ale co bys jim chtel kazat, hm ? i v debilni mekaci si na to videlas relativne snadno a rychle a nebo doplnovani zbozi jobs.cz a nejen ten je brigad plnej, jen nesmi byt clovek linej a neco pro "nove objevenou lasku" udelat ... obetovat ...JB007 píše:nejlepsim resenim je, kdyby si misto sponzora radsi hledal praci-brigadu
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
Já vám povim takovej veselej příběh.
Je tomu asi tak měsíc.
Prostě mě už nebavilo hrána na diskotékách typu 50lidí a přání typu pusť mi tam COCO JAMBO.
udělal jsem si doma set a jel jsem do PACHY(ex-HUNNY BUNNY pro ty co neví-SUPR KLUB V PRAZE)
Udělal jsem tam šrumec,manager PETR ZVERINA na mě koukal docela,že mám tu drzost tam vůbec přijít,prý se tam čekaj fronty na hraní.
no a prostě jsem mu vysvětlil,že to s hraním myslím vážně a ať si mě kurwa poslechne,že me to hraní COCO JAMBA nebaví.
No a co se nestalo,za 3hodiny mi volal že tedy hraju,dal mi termín-poslechl si mě,řekl že se mu to líbí.navalil mi 4000 za 4hodiny a už se mnou domlouvá šňůru po Republice
Krásná story co:-)
Podle mě je to všechno jenom o tom jak si člověk věří a jak moc to chce dělat.
Potom jde všechno
Je tomu asi tak měsíc.
Prostě mě už nebavilo hrána na diskotékách typu 50lidí a přání typu pusť mi tam COCO JAMBO.
udělal jsem si doma set a jel jsem do PACHY(ex-HUNNY BUNNY pro ty co neví-SUPR KLUB V PRAZE)
Udělal jsem tam šrumec,manager PETR ZVERINA na mě koukal docela,že mám tu drzost tam vůbec přijít,prý se tam čekaj fronty na hraní.
no a prostě jsem mu vysvětlil,že to s hraním myslím vážně a ať si mě kurwa poslechne,že me to hraní COCO JAMBA nebaví.
No a co se nestalo,za 3hodiny mi volal že tedy hraju,dal mi termín-poslechl si mě,řekl že se mu to líbí.navalil mi 4000 za 4hodiny a už se mnou domlouvá šňůru po Republice
Potom jde všechno
Tonicek01 píše:Já vám povim takovej veselej příběh.
Je tomu asi tak měsíc.
Potom jde všechno
až sem si slintnul avšak né každý má takový koule si tam naférovku takhle naběhnout s takovou sebejistotou že se bude líbit a už vůbec ne tolik štěstí že by mu to klaplo ale jinak fandim at ta storu pokračuje i nadále takhle hezky
tak se pochlub s jakým dílkem si dobil tamní klub ....btw není to TEN Petr Zvěřina z Vyvolených? jak chtel každýho kosit??
[quote="Vania"]tak se pochlub s jakým dílkem si dobil tamní klub ....btw není to TEN Petr Zvěřina z Vyvolených? jak chtel každýho kosit?? [/quote]
JJ je
ale takhle na živo je jinej,a víc v pohodě
prosimtě jsou tři písně,které mám jako tajnou zbraň.
www.bandzone.cz/djtonniem
JJ je
ale takhle na živo je jinej,a víc v pohodě
prosimtě jsou tři písně,které mám jako tajnou zbraň.
www.bandzone.cz/djtonniem
ja ti odporučím niečo, čo som spravil... taktiež som nemal peniaze na techniku (ani nemám :biggrin2: ), ale zato som mal v tom čase odohratých vela hodín v jednom klube, tak som sa dohodol s majitelom, či by ma ,,nezasponzoroval", ja by som mu na oplátku zahral zadarmo niekoľko akcii v hodnote, ktorú mi požičal... plus neaké tie akcie zdarma...
Len mu nezahláste neakú vysokú sumu, pekne pomalinky na to treba ísť
ľudia sú chamtivý, každý chce peniaze, takto by ste mohli niekoho ukecať
Len mu nezahláste neakú vysokú sumu, pekne pomalinky na to treba ísť
ľudia sú chamtivý, každý chce peniaze, takto by ste mohli niekoho ukecať
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk