vypadá to že ho budu mít asi v dubnu.. tak snad to vyjde

Zelam hodne stastia, odhodlania pevnej vole, hlavne sa nenechat odraditi:)whisky píše:![]()
![]()
whisky nepiju.. jo a každej na to má jinej nazor.. tady slyším pravej opak toho co sem slyšel od jednoho známýho
nechci být konkrétní.. jinak kdybych si měl vybrat podle vzhledu tak bez váhání tenhle http://www.club-music.cz/dj/midi-kontro ... karty.html
vypadá to že ho budu mít asi v dubnu.. tak snad to vyjde
... originalni ceceJB007 píše:nejlepsim resenim je, kdyby si misto sponzora radsi hledal praci-brigadu![]()
sem toto rychle prolitnul docetl sem se ze skoro nic nevi a ani neumi, tak nechapu proc by jo mel nekdo sponzorovat![]()
vetsinou sponzori jdou za nekym kdo je na tom dobre a ne za lamama
nicmene , kdyby me chtel nekdo zasponzorovat napriklad koupi hudebniho aparatu, tak take nebudu proti, za odmenu vam poslu pohled s dekovnym proslovem :biggrin2:
Tonicek01 píše:Já vám povim takovej veselej příběh.
Je tomu asi tak měsíc.
Prostě mě už nebavilo hrána na diskotékách typu 50lidí a přání typu pusť mi tam COCO JAMBO.
udělal jsem si doma set a jel jsem do PACHY(ex-HUNNY BUNNY pro ty co neví-SUPR KLUB V PRAZE)
Udělal jsem tam šrumec,manager PETR ZVERINA na mě koukal docela,že mám tu drzost tam vůbec přijít,prý se tam čekaj fronty na hraní.
no a prostě jsem mu vysvětlil,že to s hraním myslím vážně a ať si mě kurwa poslechne,že me to hraní COCO JAMBA nebaví.
No a co se nestalo,za 3hodiny mi volal že tedy hraju,dal mi termín-poslechl si mě,řekl že se mu to líbí.navalil mi 4000 za 4hodiny a už se mnou domlouvá šňůru po Republice
Krásná story co:-)
Podle mě je to všechno jenom o tom jak si člověk věří a jak moc to chce dělat.
Potom jde všechno