jsme začínající djs a hledáme sponzora..

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
heerer

Příspěvek od heerer »

Nemohu si to odpustit ale to co jsi napsal na tomto foru me opravdu pobavilo. Sponzora? :lol:
Ze nesjou penize? :lol:

Bez makat a kup si to, jako kazdej jinej co zacinal. Pochopil bych to kdyby to bylo v devadesatych letech ale ted?
Nejdriv neco predved a pak se starej o sponzory :!:

Promin ale tohle by me vzivote nenapadlo.........

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

on už to pochopil začne z lehka nejdřív si koupí kontroler a pak jestli u toho vydrží a našetří tak i další techniku.. to chce čas.. a hlavně takové mladé neodrazovat..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

majkl007s

Příspěvek od majkl007s »

mno me by to našlo najít si sponzora ale žádný učený z nebe nespad a navíc by me zajímalo kolik lidí je od takový dobroty aby ti dali 14-15k di do djschool a tam se naučíš a pak to mužeš jit hrat do nejakýho malího klubíku a naučíš se líp a mužeš jit vejš hodne štestí přeju

JB007

Re: jsme začínající djs a hledáme sponzora..

Příspěvek od JB007 »

whisky píše:třeba se vám to bude zdát k smíchu, ale za zkoušku nic nedáme.. já a můj kamoš chceme hrát a dostat se dál.. jenže není cash.. a z brigád toho moc nemáme.. oba se rychle učíme, protože nás to oba baví, všechno děláme zatím na kompu a je to taková brzda.. kdybysme měli vybavení tak by to bylo mnohem lepší.. kamoš hraje v zatím nejmenovaným klubu a učí se tam.. a mě učí jeden dj.. chtěli bysme hrát dance, hause a vytvářet vlastní music., ted děláme setík, chcem to jako prezentaci naší tvorby.. jestli by se našel někdo kdo by nás sponzoroval, aspon na začátku, bylo by to nejlepší co by šlo..
tady je moje icq:437882192 tady tel číslo:773127716 a tady e-mail: vyskoc.radek@centrum.cz
předm díka za odpověd *>*
az bude soutez o nejhloupejsi prispevek, tak toto se umisti hodne vysoko :lol:

dj-johny4

Re: jsme začínající djs a hledáme sponzora..

Příspěvek od dj-johny4 »

JB007 píše:
whisky píše:třeba se vám to bude zdát k smíchu, ale za zkoušku nic nedáme.. já a můj kamoš chceme hrát a dostat se dál.. jenže není cash.. a z brigád toho moc nemáme.. oba se rychle učíme, protože nás to oba baví, všechno děláme zatím na kompu a je to taková brzda.. kdybysme měli vybavení tak by to bylo mnohem lepší.. kamoš hraje v zatím nejmenovaným klubu a učí se tam.. a mě učí jeden dj.. chtěli bysme hrát dance, hause a vytvářet vlastní music., ted děláme setík, chcem to jako prezentaci naší tvorby.. jestli by se našel někdo kdo by nás sponzoroval, aspon na začátku, bylo by to nejlepší co by šlo..
tady je moje icq:437882192 tady tel číslo:773127716 a tady e-mail: vyskoc.radek@centrum.cz
předm díka za odpověd *>*
az bude soutez o nejhloupejsi prispevek, tak toto se umisti hodne vysoko :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: nece mě taky někdo sponzorovat? :lol:

heerer

Příspěvek od heerer »

Jj asi by se to mohlo umistit vysoko. Kazdopadne by se nemela bart kritika vychoziho prispevku tak, zebychom ho tim odrazovali.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vania

Příspěvek od Vania »

whisky píše:http://www.shop4djs.com/obchod/mixpulty ... =behringer kdyžje malo cash tak hledáš něco levnýho:) ale budu kupovat bcd za 4500
§

to hledáš, to já vím a taky znám, ale vetsinou se to fakt nevyplatí...

whisky

Příspěvek od whisky »

ne v klidu, nikoho neodrazujete.. přečetl sem si vaše názory.. a to stím nejhloupějším komentem ? to mi vůbec neva:) docela bych se bavil:) doufám že se umístím :P :P .. chápu že se někteří bavíte.. brát vám to nebudu a díky hoolifanovi že je ze všech nejvíc tolerantní a chápe mě:)

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

nemáš za co :D taky sem kdysi začínal 8)
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

heerer

Příspěvek od heerer »

Kluci kazdy jsm nejak zacali ale preci kazdy v zacatku by se s tim mel porpat sam ne?
Spis nez sponzora jsi se mel zajimat jak "nejlevnejc" zacit michat. To by bylo vic k veci.
A to si myslim ze tady byli lidi hoooodne tolerantni kamo

:wink:

whisky

Příspěvek od whisky »

hlavně že ste se pobavili.. :D jo a sponzora mám je to můj kamoš dj:) detaily psát nebudu, nvm jestli by mu to nevadilo:) ale už se mooc těším.. zatím se tu všichni mějte:)

whisky

Příspěvek od whisky »

ok bcd kupovat nebudu, protože sem se dozvěděl že mu odchází jogy jako první v docela krátkým čase.. ted vybírám mezi reloop za 7500 nebo herkules za 9500

Azu

Příspěvek od Azu »

v BCD neodchází vůbec nic, první série měli drhnoucí jedno kolo které stačilo promazat, ale ty co se prodávají už víc jak rok ten problém nemají. Všichni prodejci té OEM techniky během pár týdnl začnou prodávat také dva modely MIDI kontrolerů a po pravdě po prvním průzkumu mně připadá minimálně stejně dobrá jako od reloopa, možná i v něčem leší a samozřejmě za lepší cenu a objeví se v 6 barevných provedeních. Těch midi kontrolerů se začně prodávat do měsíce tolk, že člověk neví co zvolit, funkčně jsou všechny stejné, take asi půjde o rozložení ovládacích prvků a o jog kola. Když sem u těch jog kol tak doporuřuju kouknout na nové cd přehrávače od geminy které majé kola vzhledově jak ukradená z pincků 1000 :-)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Taky by me zajimalo, jak jsi na to dosel. Asi moc pijes Whisky :lol: .

Kenny

Příspěvek od Kenny »

Obrázek

Když už je řeč o těch Gemini....... taky se pokusili o nějaký soft Gemini Groove :shock:

http://www.12inchgod.com/musikmesse-200 ... -software/

Odpovědět