jsme začínající djs a hledáme sponzora..
Nemohu si to odpustit ale to co jsi napsal na tomto foru me opravdu pobavilo. Sponzora?
Ze nesjou penize?
Bez makat a kup si to, jako kazdej jinej co zacinal. Pochopil bych to kdyby to bylo v devadesatych letech ale ted?
Nejdriv neco predved a pak se starej o sponzory
Promin ale tohle by me vzivote nenapadlo.........
Ze nesjou penize?
Bez makat a kup si to, jako kazdej jinej co zacinal. Pochopil bych to kdyby to bylo v devadesatych letech ale ted?
Nejdriv neco predved a pak se starej o sponzory
Promin ale tohle by me vzivote nenapadlo.........
Re: jsme začínající djs a hledáme sponzora..
az bude soutez o nejhloupejsi prispevek, tak toto se umisti hodne vysokowhisky píše:třeba se vám to bude zdát k smíchu, ale za zkoušku nic nedáme.. já a můj kamoš chceme hrát a dostat se dál.. jenže není cash.. a z brigád toho moc nemáme.. oba se rychle učíme, protože nás to oba baví, všechno děláme zatím na kompu a je to taková brzda.. kdybysme měli vybavení tak by to bylo mnohem lepší.. kamoš hraje v zatím nejmenovaným klubu a učí se tam.. a mě učí jeden dj.. chtěli bysme hrát dance, hause a vytvářet vlastní music., ted děláme setík, chcem to jako prezentaci naší tvorby.. jestli by se našel někdo kdo by nás sponzoroval, aspon na začátku, bylo by to nejlepší co by šlo..
tady je moje icq:437882192 tady tel číslo:773127716 a tady e-mail: vyskoc.radek@centrum.cz
předm díka za odpověd *>*
Re: jsme začínající djs a hledáme sponzora..
JB007 píše:az bude soutez o nejhloupejsi prispevek, tak toto se umisti hodne vysokowhisky píše:třeba se vám to bude zdát k smíchu, ale za zkoušku nic nedáme.. já a můj kamoš chceme hrát a dostat se dál.. jenže není cash.. a z brigád toho moc nemáme.. oba se rychle učíme, protože nás to oba baví, všechno děláme zatím na kompu a je to taková brzda.. kdybysme měli vybavení tak by to bylo mnohem lepší.. kamoš hraje v zatím nejmenovaným klubu a učí se tam.. a mě učí jeden dj.. chtěli bysme hrát dance, hause a vytvářet vlastní music., ted děláme setík, chcem to jako prezentaci naší tvorby.. jestli by se našel někdo kdo by nás sponzoroval, aspon na začátku, bylo by to nejlepší co by šlo..
tady je moje icq:437882192 tady tel číslo:773127716 a tady e-mail: vyskoc.radek@centrum.cz
předm díka za odpověd *>*
nece mě taky někdo sponzorovat?
§whisky píše:http://www.shop4djs.com/obchod/mixpulty ... =behringer kdyžje malo cash tak hledáš něco levnýho:) ale budu kupovat bcd za 4500
to hledáš, to já vím a taky znám, ale vetsinou se to fakt nevyplatí...
v BCD neodchází vůbec nic, první série měli drhnoucí jedno kolo které stačilo promazat, ale ty co se prodávají už víc jak rok ten problém nemají. Všichni prodejci té OEM techniky během pár týdnl začnou prodávat také dva modely MIDI kontrolerů a po pravdě po prvním průzkumu mně připadá minimálně stejně dobrá jako od reloopa, možná i v něčem leší a samozřejmě za lepší cenu a objeví se v 6 barevných provedeních. Těch midi kontrolerů se začně prodávat do měsíce tolk, že člověk neví co zvolit, funkčně jsou všechny stejné, take asi půjde o rozložení ovládacích prvků a o jog kola. Když sem u těch jog kol tak doporuřuju kouknout na nové cd přehrávače od geminy které majé kola vzhledově jak ukradená z pincků 1000
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Když už je řeč o těch Gemini....... taky se pokusili o nějaký soft Gemini Groove
http://www.12inchgod.com/musikmesse-200 ... -software/