vsimol som si ze uz dost dlhu dobu sa na fore nedeje nic stale je to o tom istom stale je to o tych istych aktivnych useroch a nevidim ziaden pokrok, ziadne zlepsenie...
tak ma napadlo ze rozsirovat forum o mody ako je karma, ranky userov a nevem co vsetko neje to prave orechove a vlastne tomu zmyslu fora preco tu je to moc nepomoze.
Mal by som navrh mozno pre vas zaujimavy ako z naseho fora neurobit len forum... nechal som sa trosku inspirovat zahranicnymi webmi a myslim ze by bolo zaujimave mat komplexny web mam namysli portal s clankami, recenziami, vlastnym radiom, novinkami ohladom techniky, fotoreporty, sutaze o naj set mesiaca, naj song mesiaca, charty DJov/userov proste zrobit z fora samostatnu sekciu velkeho portalu kde clovek (DJ) najde vsetko co potrebuje na jednom mieste.
urcite by sme takto prilakali mnozstvo novych userov a nebolo by totu stale o tom istom...
samozrejmostou by bol pekny design aby to lahodilo aj oku a hlavne funkcnost. myslim ze vela userov by sa to pacilo a tiez by sa nasli aj ti ktori by boli ochotni pisat clanky a celkovo prispievat k chodu celeho webu aby bolo stale aktualne. myslim si ze po viac ako 2rocnej existencii a z nie malym poctom sucastnych userov by uz bolo nacase aby sme sa pohli z miesta dalej...
no v prvom rade musi mat snahu nieco zmenit vedenie nie my obycajni smrtelnici
THX