Katcha: "Hraní z CD není DJing, ale ze Serata ano"
-
mrichvalsky
Re: Katcha: "Hraní z CD není DJing, ale ze Serata ano"
a jako na potvoru je to rovnou Káčanorman_cook píše:to je myslim uz tema na zalozeni vlastniho vlaknapokud to jeste neznate, tak vam reknu jedno a to si dobre zapamatujte:
kam cert nemuze, tam nastrci zenskou
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..
Naprostej souhlas.Azu píše:Ač třeba Laydee Jane rozhodně můžu i jako osobu, tak rozhodně mně jde naprosto proti srsti její pohled na tvorbu muziky, kdy sice odsuzuje dje, kteří vydávají za svou tvorbu něco co pro ně někdo stvořil na zakázku, ale sama pak řekne, že sama tomu vůbec technicky nerozumí a dělají to za ní jiní lidé a ona tu tvorbu jen řídí.
Mimochodem...
ač si každá holka DJka tvrdí co chce, bude to vždycky při bookingu mít lehčí, protože je prostě holka. Může to znít jako tuctovej názor, ale já si za ním pevně stojím. Tím samozřejmě nechci v žádnym případě tvrdit, že chlap DJ by měl svými kvalitami být lepší nebo horší než žena.
Laydee Jane ja kapitola sama pro sebe 
LOL Katcha a black box serato
vubec neví wo co go
a to že na vinylech co nezahraje rukama to samo neztahraje a na cd to nefunguje
safra že bych hrál na playery nohama
a k Laydee Jane fajn holka i z osobní zkušenosti jako z toho videa mi trošku vyšlo i když je to sestříhaný že hodně spolupracuje s lidma okolo řídí tvorbu atd..
a k Laydee Jane fajn holka i z osobní zkušenosti jako z toho videa mi trošku vyšlo i když je to sestříhaný že hodně spolupracuje s lidma okolo řídí tvorbu atd..
Jistých pár věcí převzala česká scéna od zahraniční a přidala tomu typicky čecháčskou úroveň.
To že v zahraničí vznikaly hudební projekty, kdy spolupracovalo několik producentů na dané věci a pak to prezentovali jako společné dílo,
u nás nejspíše nebylo pochopeno a zavdalo vzniku spermstars, kdy skladby tvoří někdo jiný, a před veřejností to prezentuje nějaká modelka, která neví vo co go. Tracky převedené na jednu rychlost v dvs, nebo vypálené na cd, či rovnou vypálený celý set na cd opravdu není djing, a je ostuda že se stejně najde dostatek idiotů, kteří na takového člověka zajdou znovu.
V Rusku už to zašlo tak daleko, že djane už ani nemíchají, jen se nahé vrtí u gramců a někdo jiný za ni míchá, ale hravně že hraje ta slavní djane...
Fuck it.
To že v zahraničí vznikaly hudební projekty, kdy spolupracovalo několik producentů na dané věci a pak to prezentovali jako společné dílo,
u nás nejspíše nebylo pochopeno a zavdalo vzniku spermstars, kdy skladby tvoří někdo jiný, a před veřejností to prezentuje nějaká modelka, která neví vo co go. Tracky převedené na jednu rychlost v dvs, nebo vypálené na cd, či rovnou vypálený celý set na cd opravdu není djing, a je ostuda že se stejně najde dostatek idiotů, kteří na takového člověka zajdou znovu.
V Rusku už to zašlo tak daleko, že djane už ani nemíchají, jen se nahé vrtí u gramců a někdo jiný za ni míchá, ale hravně že hraje ta slavní djane...
Fuck it.
Jestli jsou nahatý, tak super, snad to dojde i k nám 
Zrovna Kacka hrat fakt umi, ten rozhovor byl demence, ale je to mozna dany tim, ze dnb djs cd obecne moc nemusej
Holky nahatý z ruska už tady nedávno byly účinkovatToLa píše:Jestli jsou nahatý, tak super, snad to dojde i k nám
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
no tak Niki Belucci toho taky na sobě moc nemá 
To je pravda, ale je faktem, že ta hraje hodně dobře, zrovna v sobotu sem jí poslouchal.

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Když už jste u těch holek.. nevíte kdo je toto?
Je to někdo z Německa a hraje house (tro jsem poradil co?
)

Je to někdo z Německa a hraje house (tro jsem poradil co?

-
Paul Diamond
ked to zistis daj mi jej kontakt
rad popisem 
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
ja taky chci kontakt:D
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
BTW jeste k tomu Sadler zase neuznava DVS
6. Zkoušel jsi někdy hraní z počítače? DVS systémy typu FinalScratch, Serato nebo mixování přes MIDI konzoli? Jaký je tvůj názor na DJe, kteří hrají z těchto technologií?
Nezkoušel a zatím na takový DJs mám silnou averzi. Ne protože jsem technofób ani protože nechat počítač tě srovnat beaty je tak trochu podvod (což, pokud jsme upřímní, to tak je, i když v mém případě snad bych už nemusel dokazovat, že srovnat beaty umím i bez počítače).
http://www.freedj.cz/clanky/chris-sadle ... nebo-umres
6. Zkoušel jsi někdy hraní z počítače? DVS systémy typu FinalScratch, Serato nebo mixování přes MIDI konzoli? Jaký je tvůj názor na DJe, kteří hrají z těchto technologií?
Nezkoušel a zatím na takový DJs mám silnou averzi. Ne protože jsem technofób ani protože nechat počítač tě srovnat beaty je tak trochu podvod (což, pokud jsme upřímní, to tak je, i když v mém případě snad bych už nemusel dokazovat, že srovnat beaty umím i bez počítače).
http://www.freedj.cz/clanky/chris-sadle ... nebo-umres