nazdar. tady kody alias j.bell z rapmasters tahle diskuze je fakt hustá. takže do tábora fakt jezdit nemusíte. m.t. dělá fakt asi chybu, že moc povídá a někteří to nemůžou strávit. vždycky byl takovej... trochu vejtaha a trochu fantasta ale jinak dobrej kluk a kámík

no já vás můžu ujistit, že m.t. neni fikce ale realita. nevim sice jak moc je velkej dj ale s náma fakt kdysi vystupovali jako support. pak jsem s tibem - m.t. dělal ještě několik let.. třeba tu muziku do reklam a pak jsme blbnuli jako grupa babylon, ale to jen chvíli, moc se to nevyvedlo vydavatelsky a hlavně nebyl na to čas. no pak zmizel do toho mexika a ted mě bombarduje smskama, že přijede hrát do roxy, no tak se tam asi vypravim to zkouknout abych věděl víc. ted zrovna tady poslouchám nějakej ten jeho set, staženej z
http://www.mediafire.com/?2ty9udfjenq a zas tak zle to nezní.. docela to šlape. možná už jsem out, možná jsem na to už starej možná tomu nerozumim ale líbí se mi to.
dneska ze živim tvorbou reklam takže mám pocit, že m.t. udělal super kampan na svý hraní v čechách... vzbudil velkou zvědavost, zájem a rozpoutal diskuzi. a to je třeba účel celáho toho divadýlka..nebo ne??
i takhle se dá dělat marketing... o tom něco vím

no každopádně mu držim palce a uvidíme se v tom roxy. tušim že 25.10.??? tak zatim a příjemnou zábavu v tom detektivním pátrání... kody