Asociace diskžokejů
Re: Asociace diskžokejů
jak to dopadlo s tou asociaci? zacal to nekdo resit? poplatky v rozumne vysi bych zaplatil :wink2:
tak ja nevim kluci zmena bude a je potreba !!! uz jenom to ze utracim docela dost penez za hudbu z netu a nemam originalni nosice meni moji pozici na mejdle a proto asi naka ochrana take me malickosti, aby me nezatkli treba jako kolegy v itali prijit musi... verze s poplatkam je myslim naznak cesty a neresim co kdo na cem umi
jde mi sice prvorade o me, ale jedinec stopro nic nezmuze!!!! co za kroky si azu proved ??? myslim ze vase pomyslne sito se samo vytvori tim ze zaplatit a clenem se bude chtit stat jen ten komu se to vyplati tzn. tvor hrajici.....jak rek buzzy sem pripraven !!!!
Technics1200mk2
RaneTTM57SL
ShureM44-7
MacBookPro
A&H-XD53
TFinger
RaneTTM57SL
ShureM44-7
MacBookPro
A&H-XD53
TFinger
Pokud za mě zatáhnetu půlku jsem připraven vam nosit notebook 
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..
Nejvice zalezi na cene pausalniho poplatku. Kdyby to bylo do 500Kc, tak by bylo dobre. Stejne pochybuji, ze OSA na neco takoveho pristoupi
.
ja bych byl ochotný klidně litr za takovouto ochranu před osou zaplatit klidně i 1500,- jen aby si pak mohl člověk shánět muziku kde se mu zlíbí.. nebo aby konečně někdo otevřel rozumný obchod s hudbou z kterého by se daly stáhnout všemožný věci a bylo to s osou vyřešeno narovinu a ne tak že osa dělá mrtvého brouka a když se něco semele tak ti to dá sežrat..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Tak jak to vypadá? Dotáhl to někdo do konce ? 
Kdo založil toto?
http://rejstrik.penize.cz/02444895-asociace-diskzokeju
Nějaké bližší info by někdo nevěděl?
http://rejstrik.penize.cz/02444895-asociace-diskzokeju
Nějaké bližší info by někdo nevěděl?
to nevím, ale rok zápisu do rejstříku je 2014, tj. čtyři roky se nic neděje, takže bych to neviděl jako nějaký aktivní projekt