hele Fido, jak čtu, máš tu napsáno, že jsi začátečník a pořad bys chtěl dělat nějakě redukce síta a dělat nějaký klub vyvolených a the best of nebo co..ale jsi si jistý, že zrovna ty, by jsi neuvázl v tom tvém smyšleném sítu jako dost hrubý předmět? Shocked Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Arrow nevím, jestli jsi tak namyšlený nebo co, ale měl bys zauvažovat... Idea Exclamation Exclamation Rolling Eyes
Takže, že redukce chci, sem pokud vím nenapsal nikde. To co jsem napsal, byla reakce na Luisův příspěvek. On chtěl dělat redukci a třídění (aby v asociaci nebyly opravdový amatéři, ke kterým se i já řadím), já jenom napsal, že by bylo lepší nejdřív udělat nábor lidí a až by měla asociace dostatek členů na jednání s Osou, Intergramem, vládou...tak potom udělat otestování v rámci Luisových představ. A pokud jde o to, jsetli jsem tak namyšlený, tak si osobně myslím, že jako DJ za moc nestojím a pokud by se DJs testovali hned ze začátku, tak bych asi těžko prolezl, už i kvůli mému komerčnímu zařazení, které se spoustě lidí z fóra namusí líbit...
FIDO hele me je to jedno klidne i tak jak rikas ale jde o to jestli vubec djs budou mit zajem se na necem takovem podilet.Urcite se jich par najde ale chtelo by to nejakou motivaci aby sami djs chteli v tehle asociaci byt.
Azu má dobré nápady, na které by se lidi dali chytnout, myslím, že lidi by pak do asociace mohli jít...jen nechci zveřejňovat Azuovi názory a nápady. To ať udělá sám...
Myslíte si, že uklízečky veřejných záchodků, které budete se divit svou asociaci skutečně mají, dělají mezi sebou zkoušky, která jak dobře vytírá záchody a podle toho se nějak hodnotěj ? To opravdu ne! Pletete si pojem asicoace s nějakým členským klubem, nebo agenturou zastupující různé DJe.
Asociace - občanské sdružení má mít za cíl sdružovat lidi se stejným profesním nebo jiným zájmem a chránit jejich společné zájmy dotýkající se náplně tohoto sdružení, účastnit se jednání a akcí, které ovlivňují zájmy členů takového sdružení.
Členem by se tedy měl stát každý komu není lhostejný osud diskžokeje, má zájem aby zde byli takové zákony a pravdila, která budou pamatovat i na specifické potřeby diskžokejů, které nejdou hodit do jednoho pytle v autorském zákoně. Pověření členové asociace se pak budou snažit tyto zájmy členů ať už úspěšně, nebo neúspěšně prosazovat například jednáním s organizacemi zastupující autory a umělce, vydavatelství a především jednání s poslanci, kteří navrhují změny zákonů.
Co se týče nějakého sortování na hudební žánry a kvalitu hraní, tak to je věc úplně vedlejší, která by něměla mít s hlavní náplní asociace nic společného. Nějaké zatřídění je pak možné například ve chvíli kdy budou k mání od hudebních vydavatelství omezené počty určitých hudebních titulů pro členy asociace, nebo pokud by se vydávali vlastní interní kompilace, ale jinak sem proti takovému škatulkování, protože to jen přilejvá olej do ohně a ukazuje jen další velké rozdíly mezi jednotlivýma skupinama djů a jejich arogancí k jiné skupině ať už se jedná o CD vs. vinyl, disco vs house, ....
Pokud jsem mluvil o třídení, myslel jsem otestování členů, kvůli jejich případnému zařazení na určitý žebříček DJs, ze kterého by se vybírali DJs pro různé kluby a akce, ale o tom jsme se myslím bavili. Můj příspěvek byl špatně formulován a špatně pochopen (některými)...