VIRTUAL DJ

Jak krotit beaty...
mildi
Příspěvky: 1
Registrován: 17 lis 2007 19:41

VIRTUAL DJ

Příspěvek od mildi » 17 lis 2007 19:54

ahoj mám VDJ a taky jeden problém.. :oops: rytmus kterej hraje na sampleru mi neladí s rytmem kterej mám tahoře na desce i když je na sampleru nastevenej beatlock :( poraďte prosííííím :? díííky za odpověď :wink:

Dj_Stylo
Příspěvky: 2
Registrován: 22 led 2008 15:52

Re: VIRTUAL DJ

Příspěvek od Dj_Stylo » 22 led 2008 17:57

mildi píše:ahoj mám VDJ a taky jeden problém.. :oops: rytmus kterej hraje na sampleru mi neladí s rytmem kterej mám tahoře na desce i když je na sampleru nastevenej beatlock :( poraďte prosííííím :? díííky za odpověď :wink:
...........mnoo to bude chyba asi v softwary skus si stiahnut najnovsiu verziu ta ma v sebe menej chyb :wink:

whisky
Příspěvky: 29
Registrován: 12 úno 2008 19:22

Příspěvek od whisky » 12 úno 2008 19:31

hojky..zkoušel jsi tractor studio dj? je dost brý..

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Příspěvek od Azu » 12 úno 2008 20:32

ty sis snad všimnul že by traktor měl sampler? já tedy ne
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Martttin
Příspěvky: 85
Registrován: 20 led 2008 19:39

Příspěvek od Martttin » 12 úno 2008 21:38

no s tym samplerom u traktora som aj ja nejak vedla, robim s nim asi 3 roky ale ziadny sampler som nikde nenasiel... :shock:

whisky
Příspěvky: 29
Registrován: 12 úno 2008 19:22

Příspěvek od whisky » 14 úno 2008 09:13

tractor nemá sampler, ale se mi libí víc.. a co se tyče toho sampleru ve virtual dj, tak jak je beat lock tak pod tim je sync on, já mám označený beat a sedí to v poho

whisky
Příspěvky: 29
Registrován: 12 úno 2008 19:22

jak mám změnit skiny ve VDJ?

Příspěvek od whisky » 19 úno 2008 16:40

stahl jsem si skiny pro VDJ a nvm kam a jak je mám uložit, předem dík za odpověd. :roll:

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

Příspěvek od dj-johny4 » 19 úno 2008 18:35

C:\Documents and Settings\*\Dokumenty\VirtualDJ\Skins


* = tvoje username

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 19 úno 2008 20:39

já osobně to mám tady ...
C:\Program Files\VirtualDJ\Skins\

whisky
Příspěvky: 29
Registrován: 12 úno 2008 19:22

už to mám

Příspěvek od whisky » 19 úno 2008 21:38

bylo to v dokumentech, diky mooc.. mám asi 60 vzhledů, kdybste měli zajem hodim si to na webovky a nebo to pošlu na mail..

fanda007
Příspěvky: 36
Registrován: 30 pro 2007 16:57

Příspěvek od fanda007 » 21 úno 2008 20:14

já nevím, ale i s těma skinama mi přijde traktor furt lepší... :roll: a to na něj všichni nadávaj :(

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 22 úno 2008 06:25

Já používám VDJ se základním vzhledem a za Traktora bych ho nevyměnl ... ono jde možná o to že k tomu mám konzoli ...a s traktorem konzole až tak dobře jak s VDJ nefachá ... a stejně předju na B-DJ, bo VDJ mi mrze :?

whisky
Příspěvky: 29
Registrován: 12 úno 2008 19:22

Příspěvek od whisky » 24 úno 2008 08:48

mě se u virtual dj hodně libí ty pomocný bloky co jsou hned pod grafickým zobrazením tracku co právě hraje, to je fakt dobrý a ještě má jedno plus oproti traktoru, u virtual dj když se tracky srovnaj tak se to jen tak nerozhodí a u traktora to musím furt dorovávat.. mám ve VDJ ted skin pioneer cdj 1000.. vypadá to hafec krutě, je to takový poživatelnější :)

http://whisky.webovastranka.cz/home/index

Georgino
Příspěvky: 12
Registrován: 17 srp 2008 20:15

Re: VIRTUAL DJ

Příspěvek od Georgino » 17 srp 2008 20:35

lidi nema nekdo nejake good efekty na V DJ ???

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 15:35

Re: VIRTUAL DJ

Příspěvek od DJ Patrix » 18 srp 2008 12:58

[quote="Georgino"]lidi nema nekdo nejake good efekty na V DJ ???[/quote]

http://www.4shared.com/get/7366849/d153 ... al_DJ.html

Odpovědět