ahoj mám VDJ a taky jeden problém.. rytmus kterej hraje na sampleru mi neladí s rytmem kterej mám tahoře na desce i když je na sampleru nastevenej beatlock poraďte prosííííím díííky za odpověď
mildi píše:ahoj mám VDJ a taky jeden problém.. rytmus kterej hraje na sampleru mi neladí s rytmem kterej mám tahoře na desce i když je na sampleru nastevenej beatlock poraďte prosííííím díííky za odpověď
...........mnoo to bude chyba asi v softwary skus si stiahnut najnovsiu verziu ta ma v sebe menej chyb
tractor nemá sampler, ale se mi libí víc.. a co se tyče toho sampleru ve virtual dj, tak jak je beat lock tak pod tim je sync on, já mám označený beat a sedí to v poho
Já používám VDJ se základním vzhledem a za Traktora bych ho nevyměnl ... ono jde možná o to že k tomu mám konzoli ...a s traktorem konzole až tak dobře jak s VDJ nefachá ... a stejně předju na B-DJ, bo VDJ mi mrze
mě se u virtual dj hodně libí ty pomocný bloky co jsou hned pod grafickým zobrazením tracku co právě hraje, to je fakt dobrý a ještě má jedno plus oproti traktoru, u virtual dj když se tracky srovnaj tak se to jen tak nerozhodí a u traktora to musím furt dorovávat.. mám ve VDJ ted skin pioneer cdj 1000.. vypadá to hafec krutě, je to takový poživatelnější