VIRTUAL DJ
-
Re: VIRTUAL DJ
Kde mohu sehnat nebo koupit plnou verzi Virtual Dj,a za kolik,je to skvělej prográmek
www.virtualdj.com respektvive v českejch obchodech pod názvem Numark Cue 

Zdarec prosim vas kdo vi kde stahnout skiny na VDJ dik moc
posli te odkaz na :laosek211@seznam.cz
dikec
dikec
[quote="DJslaos"]Zdarec prosim vas kdo vi kde stahnout skiny na VDJ dik moc
dikec[/quote]
co treba http://www.virtualdj.com/addons/skins.html
dikec[/quote]
co treba http://www.virtualdj.com/addons/skins.html
jeden bych bohužel mělGeorgino píše:lidi nema nekdo nejake good efekty na V DJ ???

ale jinak VDJ na domácí blbnutí je OK.."ven" už ho po ne až tak pár dobrých zkušenostech neberu..
DJ.XXX
2 x Reloop RMP-2b,
1xNUMARK X9
VIRTUAL DJ_HERCULES MK2
2 x Reloop RMP-2b,
1xNUMARK X9
VIRTUAL DJ_HERCULES MK2
šmoulení ti dělá to, že nemáš zapnutý keylock
a tuším že vím odkud vítr vane s těma špatnýma zkušenostma :biggrin2: máš to cracknuté :ugeek2: já na vdjje hraju už přes rok (když nepočítám LE verzi krerou jsem měl další rok před tím) a absolutně sem nezaznamenal žádný problém :wink2:
tak to dopadá když nejsou lidi ochotní za věci platit
a tuším že vím odkud vítr vane s těma špatnýma zkušenostma :biggrin2: máš to cracknuté :ugeek2: já na vdjje hraju už přes rok (když nepočítám LE verzi krerou jsem měl další rok před tím) a absolutně sem nezaznamenal žádný problém :wink2:
tak to dopadá když nejsou lidi ochotní za věci platit

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
no, len zapnes keylock a zacne to robit ine blbosti...ked budes mat zrovnane dva tracky tak to budes pocut (hlavne skakanie beatov)
Potřeboval bych vědět klávesovou zkratku, jak je třeba na crossfader pg up a pg down na šavle pro ovládání hlasitosti. Nevíte někdo?

vyberieš klávesu a napíšeš čo to má robiť (Action)
Hlasitosť hore:
volume +10%
Hlasitosť dolu:
volume +10%
Rozsah v percentách si môžeš dať aký chceš...
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
Mám menší problém s VDJ. Nevím přesně jak to popsat tak snad to pujde z toho textu pochopit. Deck A hraje úplně normálně ale když posouvám fader k Decku B tak se track A normálně ztišuje ale track B vůbec nehraje dokud fader není uplně nadoraz na jeho straně. Tzn. že když je fader uprostřed tak hraje jenom Track A.
máš crossfader nastavený na scratching.. osobně na to mám ve skinu tlačítko kterým se to přepíná nevím zkus se kouknout do klávesových zkratek a tam si nastav normální průběh crossfaderu..
SETTINGS>OPTIONS>CROSSFADER>SCRATCH zmeň na FULL
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
jj to sem přesně měl namysli.. jen nejsem na kompu tak sem to nemohl přsně zjistit..
Jo už jsem to našel ale i tak díky
Zdravím. Vo Virtual DJ 6 mi v skine Oldschool nefungujú decky tak ako mi fungovali vo verzii 5, konkrétne nejde dorovnávať track pootáčaním stredovej časti vinylu, myslím že sa to volá label. Vedel by mi niekto poradiť?