VIRTUAL DJ

Jak krotit beaty...
DJ StřeWo
Příspěvky: 76
Registrován: 28 bře 2010 14:10

Re: VIRTUAL DJ

Příspěvek od DJ StřeWo »

Zase se mi vyskytl menší problém. Skladba kterou označim je slyšet v reprákách i když je její šavle na nule nebo když je crossfader na druhe straně. Navíc vždycky o dost hlasitěji než ta druhá

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: VIRTUAL DJ

Příspěvek od hoolifan »

pánové, vyskytl se mi problém.
při loadování některých skladeb, se mi naběhne jen část tracku a časový údaj se hodí přes 20 minut, ikdyž stopáž je max do 6ti minut.. nevíte někdo jak tohle odstranit?
on ten track není tak dlouhý a vůbec netuším, proč mi to dělá, ale nedělá to u všech tracků ale jen u některých a to dokonce i u těch, u kterých to předtím nedělalo..
vdjje mám oficiálně downloadlého ale na vdjforu nějak nevím pod čím to hledat.
dík za každý názor a radu
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 15:35

Re: VIRTUAL DJ

Příspěvek od DJ Patrix »

Skús vypnúť funkciu Max Load - nastav na "always".

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: VIRTUAL DJ

Příspěvek od hoolifan »

zabralo to díky mockrát..
sice to ty dlouhý tracky loaduje pomalu, ale když to přijde na daný čas tak to naběhne celé..
ještě jednou díky
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 15:35

Re: VIRTUAL DJ

Příspěvek od DJ Patrix »

hoolifan: rád som ti pomohol.
Mal by som jednu otázku pre všetkých. Ak by som vo VDJ nastavil nahrávanie setu na možnosť Master + MIC a na MIC IN by som zapojil Korg Kaossilator KO-1, fungovalo by to? Obávam sa, či nie je mikrofónny vstup príliš citlivý. Alebo Korg zapojiť do LINE IN a nahrávať cez napr. Goldwawe?
Tiež sa pohrávam s myšlienkou zapojenia Korg Kaoss Pad Mini, to by teoreticky išlo (pri nastavení Outputs na Headphones a nahrávaní z LINE IN) rozdvojiť "master" na dve vetvy, jedna do repro a druhá cez Korg do LINE IN, aby sa dalo efektovať to, čo lezie z VDJ do masteru. Alebo napadlo niekomu iné riešenie? Zapojiť oba už je asi nadľudská úloha, zvlášť na stolný PC so zvukovkou 7.1. :D :D Alebo...?

A ešte jedna vec: aké máte skúsenosti s používaním sampleru vo VDJ, resp. nejaké tipy a triky...pokúšal som sa doplniť stiahnuté free sample napr hi hats do setu, ale ako som sa dočítal na VDJ fóre, VDJ nie je schopný zistiť BPM samplov a tak ani mne nešlo aj po zaškrtnutí BeatLock a Loop zosynchronizovať sampler s masterom. Riešením je používať dlhšie sample napr. v loope 4 a pod., tak teraz hľaám...

DJ StřeWo
Příspěvky: 76
Registrován: 28 bře 2010 14:10

Re: VIRTUAL DJ

Příspěvek od DJ StřeWo »

Mi většina samplů sedí ale fakt to jsou jenom ty delší

dj.snoopy77
Příspěvky: 1
Registrován: 29 kvě 2012 19:16

Re: VIRTUAL DJ

Příspěvek od dj.snoopy77 »

Dobrý den Prosím o radu,mám Dj Console RMX a využívam Virtual Dj 5.2 ale ked mám pripojenu konzolu k pc a zapnem virtual dj 5.2 tak ho nemožem ovládat cez gonzolu prečo???Dakujem za odpoved na e-mail dj.snoopy77@centrum.sk

Ludek
Příspěvky: 368
Registrován: 10 zář 2007 04:04

Re: VIRTUAL DJ

Příspěvek od Ludek »

To může být moc různých důvodů, něco špatně nastavené, špatně nainstalované, porouchaná konzole, atd... Zkus to celé přeinstalovat i s ovladači té konzole a znovu to správně v settings nastavit. Navíc VDJ 5.2 je už docela starý. Momentálně je aktuální VDJ 7 a během pár týdnů bude venku VDJ 8.

kjubone
Příspěvky: 20
Registrován: 16 led 2012 19:14

Re: VIRTUAL DJ

Příspěvek od kjubone »

zdravím sháním mapping na jockeye 3 na virtuala poradíte?

Odpovědět