Skusenosti pripadne nazor na prehravace Reloop RMP2...

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Jagged

Skusenosti pripadne nazor na prehravace Reloop RMP2...

Příspěvek od Jagged »

Mate niekto oskusane tieto prehravace? Ako ste s nimi skojny? Pripadne aka je kvalita inych playerov z Reloopu?

drex

rmp-2

Příspěvek od drex »

Tohle jsou jednoznačně nejlepší přehrávače od Reloopa, opět dost dobré v porovnání cena/výkon. Scratch není špatný (má dotykový horní povrch talíře), 4 banky pro samply, funkce dorovnání smyčky, asi 7 efektů (zvukově jim dávám tak 7,5 z 10) - lze kombinovat až 3 efekty najednou :-). No mě docela sedl. A super jsou tlačítka plus a mínus, se kterými se dá taky dobře dorovnávat track kromě JOG kola.
http://www.djdrex.com | http://soundcloud.com/tomas_drex

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

no, parkrat jsem na nich hraval a musim rict, ze je to fakt luxus vsechno je super kvalita, ale ty efekty jsou taky dost dobry, ale za 15 000kc by mohly byt lepsi.. :idea:

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

dj_camil píše:no, parkrat jsem na nich hraval a musim rict, ze je to fakt luxus vsechno je super kvalita, ale ty efekty jsou taky dost dobry, ale za 15 000kc by mohly byt lepsi.. :idea:
Hm.. Možná nejlepší od Reloop, ale Denon S1000 ho s přehledem strčí do kopsy ! =) ... A to říkám proto, že kámoš má Denony a Reloop měl půjčený a byl s ním celkem neštasný.... Ale jinak já volým jen moje Pioneery 1000ky

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

jo, to je mozne, protoze ja ty 1000ovyky jeste v ruce nemel, takze nemohu soudit. ale je asi pravda, ze kdybych mel 30 tis., tak si urcite nekoupim RMP2 a ani RMP1 bez tech efetu, protoze mi prijdou takove, ja nevim jak to popsat, ale asi me osobne by nevyhovovali. :arrow: Zase na druhou stranu musim rict, ze kvalita je 9,8 z 10...

Azu

Příspěvek od Azu »

Denon sice dobrej stroj, jenže díky dost neohrabanému ovládání těch funkcí co nabízí moc v reálu při hraní nepoužijete.
Ten Reloop má dnes standardní funkce jako ostatní DJ přehrávače, nic víc člověk nepotřebuje (alespoň mně tedy nenapadá vůbec nic krom slotu na SD karty), jog kolo je u tohoto přehrávač hodně povedený a je dost podobný tomu co je na pioneerech. Oproti jiným přehrávačům má docela velkej displej, takže je to i pro slepce

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

asi tak!... :lol:

DJ XiDER

Příspěvek od DJ XiDER »

Už 3 týdny mám tyhle přehrávače a jediné co bych jim vytknul jsou gumová tlačítka! Jinak maximální spokojenost!
Předtím sem měl double AA-210DCD PRO tuším... No je to teď změna jak blázen než si zvyknu na ruce daleko od mixu a druhýho přehrávače =). Ale jak už sem psal, jinak maximální spokojenost!

Fulas

!!!

Příspěvek od Fulas »

:D Zajímalo by mě,co s těma přehrávačema děláte,že jste s nima tak spokojený!!! :D :D Pioneer 1000MK3 best of player :D
2*Pioneer CDJ 2000 NEXUS ,Pio Djm9OO NEXUS,Seenheiser HD 25 A REPROBEDNY EV

PoLyTaR

Re: !!!

Příspěvek od PoLyTaR »

Fulas píše::D Zajímalo by mě,co s těma přehrávačema děláte,že jste s nima tak spokojený!!! :D :D Pioneer 1000MK3 best of player :D
Už zase..... hej chlape...ty si važně asi nedáš pokoj že? Proč pořád do někoho rypeš? No jsou snima spokojeni. A pokud si myslíš že jsi Pan DJ tak se teda pěkně pleteš.... Když jsi Pan DJ tak hrát dokážeš na čemkoliv... a ne jak vy co si myslíte že když nemáte Pioneer tak nic nezahrajtete....

Btw: Mám doma Numark CDX a podle mého názoru jsou lepěí než CDJ-1000.... A to že Numark, Reloop, Denon nejsou žádné značky tak si teda ztracenej případ!

DJ Smar

Re: !!!

Příspěvek od DJ Smar »

Fulas píše::D Zajímalo by mě,co s těma přehrávačema děláte,že jste s nima tak spokojený!!! :D :D Pioneer 1000MK3 best of player :D
Do měsíce budou nadávat na to ! =) A zase si budou chtít koupit něco jiného. Když člověk si kupuje nějakou hodnotou věc tak by se měl zamyslet, proč si zrovna kupuje tento přehrávač .....

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Smar a Fulas, to je je to samé, pro vás neexistuje nic jiného, než pioneer, já fakt nechápu, jak to takhle můžete dělat..Jinak RMP-2 jsou absolutně v pohodě, mám na nich něco odehrané a není problém! Jsou u nás v klubu a vystřídalo se na nich už hodně známých djs a ani jeden neměl neměl žádný takový frk, že je to shit, že jedině pincek a že ten je nejlepší, to ani náhodou! Ten, kdo něco umí, umí na všem, jak už bylo řečeno! :!: :!:
Music is my destiny!

EVO

Příspěvek od EVO »

Ano, Fulas je tady skutečně asi obchodním zástupcem Pioneeru, vtip je v tom, že opravdu NEMÁ PRAVDU! :lol: :lol:

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

dj_camil píše:Smar a Fulas, to je je to samé, pro vás neexistuje nic jiného, než pioneer, já fakt nechápu, jak to takhle můžete dělat..Jinak RMP-2 jsou absolutně v pohodě, mám na nich něco odehrané a není problém! Jsou u nás v klubu a vystřídalo se na nich už hodně známých djs a ani jeden neměl neměl žádný takový frk, že je to shit, že jedině pincek a že ten je nejlepší, to ani náhodou! Ten, kdo něco umí, umí na všem, jak už bylo řečeno! :!: :!:
No já jsem už taky hrál na těch přehrávačích Reloop, ¨mě je to jedno co si kdo kupuje. ať si klidně koupí nějakou sračku, tím líp pro nás ostatní. jinak mimochodem ten přehrávač je něco jako kvalitnější Omnitronic jen o trochu má ještě vylepšené efekty. Ale raději bych dal přednost Denon s1000 či Pioneer cdj 800

DJ XiDER

Příspěvek od DJ XiDER »

Od doby, co jsem je koupil, hrajou každej pátek, občas sobotu a samozřejmě doma...
Dokoupil jsem k nim i mix stejný značky RMX40USB a nemám jediný problém. Stále můžu vřele doporučit! Určitě to není špatná investice.

Odpovědět