Skusenosti pripadne nazor na prehravace Reloop RMP2...

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
djhugo

Re:

Příspěvek od djhugo »

DJ XiDER píše:Od doby, co jsem je koupil, hrajou každej pátek, občas sobotu a samozřejmě doma...
Dokoupil jsem k nim i mix stejný značky RMX40USB a nemám jediný problém. Stále můžu vřele doporučit! Určitě to není špatná investice.
reloopa mam 3 mesiac...popri nom hrajem ece na pio..400 mozem povedat ze tieto dve masinky sa na seba s kvalitou dost podobaju jasne (roleep tlastika ma - ale zase pioneer dojezd a nejake prkotiny taky-)
Kzdy piatok reloop zaziva obrovsky natlak vela skrecovania remixovania a blbnutia tak isto ako pio.. zatial som velmy spokojny, troska mi na reloope chyba usb co je na pio.. ale to sa da prekusnut:D:D (to víte nejaka ta .mp3 se vzdycky najde:D) a este jedno orovsky + pro reloop: zobral som ho do ruky pustil play chitl prehravac a riadne snim zatrasel a viete co urobil? NIC v klide a prehlede si frcal daaal:D nemam vyhrady na tento prehravac
jedine to ze teho blbeho tiesta mi to nexe spapat:D:D fungl nove original cedo a zaproboha mu nechuti:D

djfelixus

Re: Skusenosti pripadne nazor na prehravace Reloop RMP2...

Příspěvek od djfelixus »

Tak antishock je na dnešních playerech všude. Nicméně je pravda, že DJ by měl umět hrát na čemkoliv. Kolikrát DJský celebrity musej taky hrát v klubu na jiný přehrávače a gramce, než na který jsou zvyklý. Akorát někteří vyvolení musejí mít nutně pioneer tisícovky a osmistovku mixák, jinak nevystupujou. Tak jako tak, princip ovládání je furt dokola stejnej.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

DjMatisS

Re: Re:

Příspěvek od DjMatisS »

DJ XiDER píše:... ze teho blbeho tiesta mi to nexe spapat:D:D fungl nove original cedo a zaproboha mu nechuti:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

havlis

Příspěvek od havlis »

Tyhle RMP-2 přehrávače vlastním téměř rok... Beru je s sebou kamkoliv, od diskošky až po open-air akce, kde kolikrát mrzlo až praštilo... Přehrávače jsou to výborné! Taky jsem si myslel že je koupím, chvíli s něma poblbnu a zase pujdou dál. Ale jak jsem na ně prvně sáhnul, hned jsem poznal že je to dobrej stroj. Před něma jsem měl 3 měsíce AA CDI-300 MP3 a můžu říct, že to byli kaše oproti těmto mašinkám ;-) Na tyhle přehrávače je prostě spoleh a nikdy mě nezklamaly... Jasný že si tady pár lidi nemůžou dovolit vyhodit jen tak 60 tácu za nějaký pincky, páč většina z nich tady nemají zastrčený prsty v pr*eli od papínků jako mnozí z vás! :lol:
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25

Kenny

Příspěvek od Kenny »

jooo od papínků? já jsem si nikdy nic nenechal od nikoho proplatit (ani CD mi nikdo nikdy nekoupil) na svoje stroje cca 90 táců jsem si poctivě vydělával a šetřil, trvalo to než jsem na to našetřil (se svojí výplatou se můžu jít zahrabat přesto jsem to zvládl), hlavně mě zbytečně zdržovalo nakupování techniky která mě neuspokojila a nevyhovovala mi, opravdu je lepší našetřit na něco lepšího než zbytečně utrácet za něco co pak prodám pod cenou to jsou pak zbytečně vyhozené peníze ale nemyslím teď nic konkrétního - každý ať si koupí co chce a považuje pro sebe za nejlepší a dostačující techniku

ne každý tu techniku dostane, jsou lidi co si nepořídí ani pořádný oblečení ale střádaj si hlavně na svoje koníčky, jako třeba já :)
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

Azu

Příspěvek od Azu »

Své první přehrávače i gramce sem koupil na splátky protože sem měl v hotovosti akorát tak na nějaké kaše a po rozumné úvaze sem usoudil, že to jsou jen vyhozené peníze, protože do budoucna mně stejně stačit nebudou a budu pořád celou dobu slintat nad něčím lepším a bude mně toto brzdit. Takže sem vzal raději s rozumem ne to úplně nejdražší co se dalo koupit, ale to co mělo pro mně nejlepší užitnou hodnotu vůči ceně a vzal sem to na 5 let na splátky a měl sem to hned a měl sem klid. V dnešní době kdy mně peníze na nákup techniky netížej vidim u sebe velký problém, protože každou chvíli si koupim něco jen protože se mně to líbí a chci to vyzkoušet, nadchne měn to a pak to pod cenou po pár měsících takřka nepoužité prodávám, protože mně ty věci nevyhovují na 100% a nebýto toho že mně to až tak nevadí a byl bych v pozici normálního člověka, tak na tom je vidět právě ta blbost kupovat nějaké polovičatá řešení na které zrovna mam, než koupit něco dražšího co bude opravdu vyhovovat klidně na spláky nebo si na to vzít půjčku. Ono tím, že ot člověk musí splácet ho to donutí ty peníze skutečně na ty splátky dát a nemá problém je na to ušetřit, ale když je má střádat do prasátka tak je často utratí za kraviny.
Každej máme nějaké jiné priority, někdo vráží prachy do úrpavy staré auto vraku, nebo tuní svou káru, jinej utrácí prachy za hadry aby byl IN, chodí na kalby a hulí jadnu krabku za druhou a já sem už od školy poctivě chodil kreslit vánoční ozdoby a tvořil grafické návrhy na kde co a tak sem neměl za ty roky problém vrazit do nákupu CD a vinylů něco okolo melouna a to raději nepočítám co sem postupně vrazil do techniky. Je to prostě o prioritách, obzvlášť v dnešní době máte neskutečný možnosti jak vydělat denně snadno peníze, to my takové vymoženosti neměli a přesto to šlo, nesmí bejt člověk línej a čekat že mu spadno bankovky do klína, musí si pro ně dojít a něco pro ně udělat.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Azu

Příspěvek od Azu »

Co se týče toho příspěvku American Audio vs Reloop, je to prostě to co slýchám denně, ale když se zeptám konkrétně se jim na těch přehrávačích vysralo tak se nedozvim nic a nebo jim maximálně odešli tlačítka protože do toho mlátěj jak prasata kladivem. Kdyby ste si ty přehrávače rozebrali, tak vidíte, že ty přehrávače jsou uvnitř totiž takřka úplně totožné, protože všechny tyhle dnešní přehrávače pocházejí původně od American Audio a jen někteří výrobci jako Reloop jim dáva jinou kastli aby je lidi nespojovali s ostatníma OEM přehrávačema a pro větší odlišení tomu dodaj pár drobných vylepšení, ale základ je pořád stejnej.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

CoSTo

Příspěvek od CoSTo »

AHOJ, 2 roky som pouzival RELOOP RMP 2660s - na zaciatku som bol velmi happy, lenze po dvoch rokov pouzivania /aktivne posledneho polroka - kazdy vikend piatok + sobota - zacal robit hluposti - zmrzol kedykolvek, skakanie a pod. Navyse funkcia loop je na Reloop nepouzitelna, nakolko "slučka" nie je plynula.
Kupil som Pioneer 400-ky a ........... kto ich ma, nech napise - dobra kupa a nestoja cely svet :O) :surprised2:
P.S. tie Reloopy su na predaj :O)
__www.costodj.wbl.sk__

Sharny

Příspěvek od Sharny »

Koukám, že přehrávač docela chválíte. Uvažuju nad http://www.shop4djs.com/obchod/cd-prehr ... tch-b.html Nemá někdo nějaké zkušennosti? Je lepší si tu tisícovku za RMP 2 připlatit? Spolehlivost by asi měla být schodná s RMP 2, ne?:)

Amir42

Příspěvek od Amir42 »

Zdravím. Pred 1,5 roka som si kúpil Denony 3500 a chcel som sa naučiť mixovať (sen z mládí) ale nie a nie sa to naučiť , len pri 44r už to ide ťažšie . Denon je dosť neohrabaný stroj pre začínajucich DJ . Pred pol rokom som si kúpil celý set Reloop 2xRMP2 RMX40USB + orig. Double Case PRO . Pri Reloop-och mi to trochu zapálilo a začal som ako tak mixovať , na naučenie sú perfektné. Hrajem si len tak pre seba 1-2 x do týždňa 2-3hod. V originál case od Reloop sa prehrievajú a začnú po cca 2hod preskakovať, treba dať pod každý player podložky min 1cm (už to to niekto písal) ale aj tak som svoj problém nevyriešil , jeden stále preskakuje , ale mimo case ide v pohode aj 10hod (nechapem) tak som musel kúpiť ešte jeden. Občas sa stane že pri eject vypíše error , treba ho vypnúť/zapnúť. Mix je OK, prehrávače majú muchy. Celkovo som spokojný

Jessy.dj

Příspěvek od Jessy.dj »

Ahoj Lidi, já mám reloopy dva roky, 2krát minimálně hraný každý měsíc na akcích. Já je koupil za cca.8500 v akci, i dneska jsou akce za takovou cenu. Jsem s níma spokojený, asi po roce a půl už lehoučce blbly tlačítka Play a Cue, ale tak to je normální, a u vše značek. Nemůže nikdo napsat že má třeba denony a reloopy měl půjčený na týden doma a hrálo se mu z nich špatně, tak samozdřejmě, každý player má jinak citlivý Jog kolo a jednoduše jeden zabíra tak, a druhej jinak, vše je to jenom o poznání toho přehrávače jak se chová. Jinak jsou bezvadný, mám i mixák rmx40, taky dva roky, ani šavle mi nezachrčela, efekty super. Zmámý co vlastní klub má Pioneer 200, každý 3 měsíce je dává preventivně do servisu skrze tlačítka apod..(4krát týdně pártys) Není to jenom o pioneer a to co je ostatní je špatný. Reloop vs. cena je podle mě hodně muziky za střední cenu. Ještě k těm denonu, nezlob te se na mě, ale u těch Denon DN-S 1000 to Jog kolo se jim teda moc nepovedlo, ale moc bycha pochválil gumový tlačítkla, do nich můžou někteří profíci klepat jako datli :-)

dj.xxx

Re:

Příspěvek od dj.xxx »

DJ Smar píše:
dj_camil píše:no, parkrat jsem na nich hraval a musim rict, ze je to fakt luxus vsechno je super kvalita, ale ty efekty jsou taky dost dobry, ale za 15 000kc by mohly byt lepsi.. :idea:
Hm.. Možná nejlepší od Reloop, ale Denon S1000 ho s přehledem strčí do kopsy ! =) ... A to říkám proto, že kámoš má Denony a Reloop měl půjčený a byl s ním celkem neštasný.... Ale jinak já volým jen moje Pioneery 1000ky
každej ,kdo má půjčený něco a jezvyklej na něco jinýho je nešťastnej - ze začátku...myslím jako křížení značek a ne jako třeb aPIO-PIO nebo RMP2-RMP3 atd..
DJ.XXX
2 x Reloop RMP-2b,
1xNUMARK X9
VIRTUAL DJ_HERCULES MK2

dj.xxx

Re:

Příspěvek od dj.xxx »

DJ XiDER píše:Už 3 týdny mám tyhle přehrávače a jediné co bych jim vytknul jsou gumová tlačítka! Jinak maximální spokojenost!
Předtím sem měl double AA-210DCD PRO tuším... No je to teď změna jak blázen než si zvyknu na ruce daleko od mixu a druhýho přehrávače =). Ale jak už sem psal, jinak maximální spokojenost!
sorry,RMP2 a myslím,že ani RMP1 (RMP3 už vůbec) nemá gumový tlačítka...mám ho doma.. :shock:
DJ.XXX
2 x Reloop RMP-2b,
1xNUMARK X9
VIRTUAL DJ_HERCULES MK2

dj.xxx

Příspěvek od dj.xxx »

havlis píše:Tyhle RMP-2 přehrávače vlastním téměř rok... Beru je s sebou kamkoliv, od diskošky až po open-air akce, kde kolikrát mrzlo až praštilo... Přehrávače jsou to výborné! Taky jsem si myslel že je koupím, chvíli s něma poblbnu a zase pujdou dál. Ale jak jsem na ně prvně sáhnul, hned jsem poznal že je to dobrej stroj. Před něma jsem měl 3 měsíce AA CDI-300 MP3 a můžu říct, že to byli kaše oproti těmto mašinkám ;-) Na tyhle přehrávače je prostě spoleh a nikdy mě nezklamaly... Jasný že si tady pár lidi nemůžou dovolit vyhodit jen tak 60 tácu za nějaký pincky, páč většina z nich tady nemají zastrčený prsty v pr*eli od papínků jako mnozí z vás! :lol:
100000% souhlas!!!!!!!! :biggrin2: :biggrin2: :!:
DJ.XXX
2 x Reloop RMP-2b,
1xNUMARK X9
VIRTUAL DJ_HERCULES MK2

dj.xxx

Re: !!!

Příspěvek od dj.xxx »

PoLyTaR píše:
Fulas píše::D Zajímalo by mě,co s těma přehrávačema děláte,že jste s nima tak spokojený!!! :D :D Pioneer 1000MK3 best of player :D
Už zase..... hej chlape...ty si važně asi nedáš pokoj že? Proč pořád do někoho rypeš? No jsou snima spokojeni. A pokud si myslíš že jsi Pan DJ tak se teda pěkně pleteš.... Když jsi Pan DJ tak hrát dokážeš na čemkoliv... a ne jak vy co si myslíte že když nemáte Pioneer tak nic nezahrajtete....

Btw: Mám doma Numark CDX a podle mého názoru jsou lepěí než CDJ-1000.... A to že Numark, Reloop, Denon nejsou žádné značky tak si teda ztracenej případ!

přidávám se k Tobě!!! :wink: ..přál bych všem těm ,co tady pořád a do kola jenom plácaj o PIO , a hraní jenom z Laptopů a všech možnejch zasranejch Serat a Traktorů to,jako jsem na tom třeba byl před skoro 14 lety já,když jsem začínal na naprosto obyč.double CD - CONRAD CPA 200 bez jakýchkoliv efektů a s tim,že nějakej ANTISHOCK,PITCH atd. vůbec existuje,tenkrát nikdo nevěděl,... aby na tomhle hráli.. :evil: :|
já osobně jsem začínal na tom Conradovi a dostal se postupně přes OMNIT,Numark i Denon k Reloopu..,proto mě hodně sere,když tady pořád jen čtu o PIO a o tom,jakej je NUMARk,DENON nebo Reloop low-end...tak to teda,pánové,v žádným případě..navíc,na co,když jeden neni sakra profík a hraní a produkce ho neživí..mít 3 prdele dalších mašin..k ničemu...
DJ.XXX
2 x Reloop RMP-2b,
1xNUMARK X9
VIRTUAL DJ_HERCULES MK2

Odpovědět