Skusenosti pripadne nazor na prehravace Reloop RMP2...
Re: Skusenosti pripadne nazor na prehravace Reloop RMP2...
Kluci, kluci - je fakt nesmysl, že někteří hloupě, pořád a dokola, každému nutí jen Pioneery. K nim člověk musí dojít svou vlastní cestou. Někdo jej koupí hned, aniž by měl před tím v ruce cokoliv jiného. Další pořád zkouší a postupně se přes Reloopa, Denona apod. jednoho krásného dne také dostane na Pioneer level
. To, jakou kdo zvolí cestu je jeho věc. ALE uvědomte si to, že kdo se jednou dostane k Pioneerům, tak u nich většinou i zůstane a mění v rámci jedné značky jen jednotlivé modely. Ti, co teď hrají z pincků, již vědí, proč zkončili právě u nich a snaží se Vám ostatním pomoci. Jen to tak občas z jejich vět nevypadá .......

Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200
Re: !!!
Nojo kluci hlavně klid ....každej at si dela jak mysli a at nereje....
Ja jsem osobně na DENONU a je fakt,že když denon prvni udelal CD s regulaci rychlosti , Pioneer delal autoradia a o Dj technice nemel ani ponetí........ve vsech Radiich v DE a CR byli DENON a SONY Playery.....V tech nejvetsich clubech byli Double CD DENON protoze to byla klasa a dodnbes je . Ja hraju z cehokoli pokud to neni fakt ulet..ale pred 14dny jsem mel moznost si zahrat na CDX od Numarku a je to lahudka...fakt me to bavilo.....Dokoncejsem se setkal i s GEMINI tet nevim 600?? Je to takova kopie 800ky a byl jsem mile prekvapen jak vse bez problemu fungovalo...zkratka uvitam zkusenost a proto neresim kde maj jaky prehravace....a pokud nemaj beru svoje ...hotova diskuze. Kdo vyzaduje jen a pouze pioneer neni hvezda ale chudak......

DJ ..styl Elektrohouse + Trance.Tvorba vlastní music a RMXi CZ skladeb