Reloop rmp 2

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
DeeJay PiPi

Reloop rmp 2

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Mám takový problém. Poslední dobou mě začal zlobit player. Je to chyba we firmware, tak jsem se chtěl optat, jestli někdo nevíte, kde se dá stáhnout nějaká aktualizace. Na stránkách výrobce sem nic nenašel a nemám bohužel čas poslat ho do servisu, navíc už je po záruce. Díky za rady...

microgenius

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od microgenius »

zkus napsat na ceskou pobocku reloopu a uvidis
nebo si na shopu na netu sehnat cislo na nejakeho technika a zeptat se
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

DeeJay PiPi

Tak česká pobočka rovná se shop4djs, djobchod atd...proste Tulačka. Tam mi napsali, že firmware není uživatelsky upgradovatelný, což je podle mě blbost. Jinak do servisu to hodit nemůžu, bo nemám rezervní player a na nečem hrát musím...

microgenius

zkus pohledat na googlu nebo napsat na djforums.com urco bude mit nekdo podobnej problem

Azu

Příspěvek od Azu »

To není pěkná blbost, to je opravdu tak, je potřeba přehrávač rozebrat, odpojit z něj jeden drátek a pak lze teprve provést update firmware pokud vůbec nějaký je. Takto se dá upgradovat třeba RMP3 na RMP3 Aplha
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

microgenius

takze se servisu stejne asi nevyhnes

DeeJay PiPi

Kua, tak to je pěkně na prd. Jinak rozebrání by nebyl problém. Známý se zabývá opravou dj techniky, světěl atd...de jenom o to, kde můžu sehnat ten firmware. Vygooglit sem to zkoušel i psal na zahraniční forum. Jenomže většina odpovědí byla, že to buď každý hodí do servisu nebo do koše. A podle všeho co sem se dočetl, tak Reloop nic takového do světa nepustil :( . Hold si asi nudu muset udělat ježíška o půl roku dřív :D

Azu

Příspěvek od Azu »

Ono by možná bylo logičtější napsat hlavně co s tím máš za problém a podle čeho soudíš, že je to chyba firmware, protože pokud by tam nějaká taková chyba opravdu byla a vědělo se o ní, tak by byla dávno opraveno a výrobce by to řešil. Jiný firmware než ten který v přehrávači je ani neexistuje.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Tomii23

Příspěvek od Tomii23 »

Taky by mě zajímalo co s tím vlastně máš.....

DeeJay PiPi

Tak občas po vložení cd mi ho nenačte, nebo samo vyhodí ven, ale hlavně, když chci to cd vysunout, tak player hodí error a hotovo. Pak ho musím vypnout a potom to de. Občas se stane, že to cd z tama nemůžu dostat i pět minut. Jinak v servisu přehrávač byl u toho známýho. Je tam dá se říct komplet nová mechanika a dělá to pořád. Proto soudím (a ne jenom já), že je chyba ve firmware...

Tomii23

Příspěvek od Tomii23 »

Hmmm hale teď sem posílal oba playery do servisu,dělalo mi to skoro to samé co tobě tak sem zvědav až se vratěj jak to pomaká teda :roll: .....Jen je zajímavý,že mi to začalo dělat v rozmezí 10 minut u obou přehrávačů... :lol:

DeeJay PiPi

Tak to jo. Na kolik tě vyjde ta oprava, nevíš ještě? Jestli ho mám teda taky poslat do servisu, nebo se na to vykašlat...

eXilim

Příspěvek od eXilim »

to není chyba firmware ale mechaniky... Měl jsem podobný problém díky bohu se tohle stalo při převozu poštou tak mi vyměnili celou mechaniku a ok ;)

Tomii23

Příspěvek od Tomii23 »

Hale nevím na kolik to vyjde asi na nic.Jedu ještě na záruku jelikož ty playery mi odešli po necelým půl roce....

DeeJay PiPi

To Exilim:
Není to chyba mechaniky a nakonec sem zjistil, že ani firmwaru. Zavezl sem ho včera do servisu a bohužel je chyba v základní desce. Takže její výměna rovná se skoro cena new playeru. Takže ježíšek už volá :-D

Odpovědět