Reloop rmp 2
Re: Reloop rmp 2
Tak playery přišli z opravy musím říct že velice rychle minulé pondělí sem je posílal a včera už přišli.V reklamačním protokolu bylo napsáno výměna optik+komplet čištění+práce.Jinak si za toto řeknou 700 u obou.Já to měl na záruku takže sem to neplatil,ale byla u toho právě faktura kolik co stojí.Dneska je zkusím tak doufám,že pomakaj....
-
Tak já sem ten jeden funkční pustil do světa a už mám objednaný CDJ 900
...Hold není nad to udělat si takovýho ježíška v červenci 

čau a kam si je poslal?? co to bylo za servis? ja je taky poslal na výměnu mechaniky u jednoho playeru a komplet čištění a doj*bali tam co mohli... jeden jsem musel podruhy posilat, protoze prestal fungovat efektor a necetl CD :-/Tomii23 píše:Tak playery přišli z opravy musím říct že velice rychle minulé pondělí sem je posílal a včera už přišli.V reklamačním protokolu bylo napsáno výměna optik+komplet čištění+práce.Jinak si za toto řeknou 700 u obou.Já to měl na záruku takže sem to neplatil,ale byla u toho právě faktura kolik co stojí.Dneska je zkusím tak doufám,že pomakaj....
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25
Servis řeší www.dj-obchod.eu
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
[quote="Azu"]Servis řeší http://www.dj-obchod.eu[/quote]
Musím tě bohužel zklamat Azu, ale tam jsem už po druhý posílal na reklamaci mix Korg KM-402. Po prvé mi ho vrátili že tomu nic není a teď po druhý co jsem to tam poslal, už na to čekám měsíc a půl! A opět tvrdí že tomu nic není, takže jakoby preventivní výměnu knobů si musím hradit ze svého. Jedná se o to, že když pootočím gainem u dvou kanálů a master knobem, tak je slyšet křupání zvuku ve sluchátkách a v masteru.. Takže z tohoto shopu už asi nakupovat nebudu.. Pouze můj názor.
Musím tě bohužel zklamat Azu, ale tam jsem už po druhý posílal na reklamaci mix Korg KM-402. Po prvé mi ho vrátili že tomu nic není a teď po druhý co jsem to tam poslal, už na to čekám měsíc a půl! A opět tvrdí že tomu nic není, takže jakoby preventivní výměnu knobů si musím hradit ze svého. Jedná se o to, že když pootočím gainem u dvou kanálů a master knobem, tak je slyšet křupání zvuku ve sluchátkách a v masteru.. Takže z tohoto shopu už asi nakupovat nebudu.. Pouze můj názor.
Nikdo se tady taky ale nebaví o Korgu, ale Reloopu, což je dost zásadní rozdíl.
Jelikož je djobchod výhradní dovozce Reloopu do ČR a SK a zajišťují tady tím pádem i autorizovaný servis, tak je logické že to člověk pošle tam a ne jinam.
Tyhle úvahy o tom, že si něco koupím a pošlu to následně na reklamaci a ta není vyřízena podle představ nebo v delším čase nemají nic společného s tím v jakém obchodě si to zboží koupíš, úplně stejně by si dopadl ať si to koupíš kdekoliv, žádný obchodník s tím nic nenadělá, obchod to jen od tebe přebere a pošle výhradnímu dovozci a čekají jak se k tomu vyjádří oni nebo kdy to pošlou zpět a nemají žádnou páku na to jak to ovlivnit.
Jelikož je djobchod výhradní dovozce Reloopu do ČR a SK a zajišťují tady tím pádem i autorizovaný servis, tak je logické že to člověk pošle tam a ne jinam.
Tyhle úvahy o tom, že si něco koupím a pošlu to následně na reklamaci a ta není vyřízena podle představ nebo v delším čase nemají nic společného s tím v jakém obchodě si to zboží koupíš, úplně stejně by si dopadl ať si to koupíš kdekoliv, žádný obchodník s tím nic nenadělá, obchod to jen od tebe přebere a pošle výhradnímu dovozci a čekají jak se k tomu vyjádří oni nebo kdy to pošlou zpět a nemají žádnou páku na to jak to ovlivnit.
Ale u jiných prodejců jsem takto rozhodně nedopadl. Navíc ta komunikace mezi dj-obchodem a mnou taky nebyla nějak zvlášť dobrá. Odpovídají až na třetí e-mail, párkrát jsem dokonce musel volat, abych se něco dozvěděl.. Zákaznická podpora na bodu mrazu. Prostě mě jako zákazníka zklamali.Azu píše:Nikdo se tady taky ale nebaví o Korgu, ale Reloopu, což je dost zásadní rozdíl.
"Ale u jiných prodejců jsem takto rozhodně nedopadl."
Protože si nereklamoval u jiných stejnou věc
Žádný prodejce přece úmyslně nebude zdržovat reklamaci, to by nemělo nejmenší logiku ani důvod.
S tou komunikací s nima mam často stejnou zkušenost

Žádný prodejce přece úmyslně nebude zdržovat reklamaci, to by nemělo nejmenší logiku ani důvod.

Já taky nereklamoval stejnou věcAzu píše:"Ale u jiných prodejců jsem takto rozhodně nedopadl."

havlis píše:čau a kam si je poslal?? co to bylo za servis? ja je taky poslal na výměnu mechaniky u jednoho playeru a komplet čištění a doj*bali tam co mohli... jeden jsem musel podruhy posilat, protoze prestal fungovat efektor a necetl CD :-/Tomii23 píše:Tak playery přišli z opravy musím říct že velice rychle minulé pondělí sem je posílal a včera už přišli.V reklamačním protokolu bylo napsáno výměna optik+komplet čištění+práce.Jinak si za toto řeknou 700 u obou.Já to měl na záruku takže sem to neplatil,ale byla u toho právě faktura kolik co stojí.Dneska je zkusím tak doufám,že pomakaj....
Hale mě se taky ze servisu vrátily ůplně dead opět nešli a opět sem je musel poslat zpět.Jejich odůvodnění bylo,že přepravce s tím hazí,a že se to při dopravě po...e
tak já mám taky 2x RMP2 . dělá mě to stejný jeden cd player nenačte cd a druhy je zase nechce vyhodit... ale ještě tam je záruka ta doufám že to uznají
To že ti to nevysouvá CD, tak to je problém s mechanikou. Právě kvůli tomu jsem tam jeden posílal a výměna mě vyšla na 3.000,-Nevim píše:tak já mám taky 2x RMP2 . dělá mě to stejný jeden cd player nenačte cd a druhy je zase nechce vyhodit... ale ještě tam je záruka ta doufám že to uznají

havlis píše:To že ti to nevysouvá CD, tak to je problém s mechanikou. Právě kvůli tomu jsem tam jeden posílal a výměna mě vyšla na 3.000,-Nevim píše:tak já mám taky 2x RMP2 . dělá mě to stejný jeden cd player nenačte cd a druhy je zase nechce vyhodit... ale ještě tam je záruka ta doufám že to uznajíTakže pokud máš ještě záruku, tak neváhej!
tedka jsem brouzdal na Shop4djs.com a tam píšou že je problém s pružinou.. že prej stačí vyměnit pružinou ...ale to se asi hlavně týká toho vyhazování cd ven
a to jestli to CD načte v pohodě a pak to nechce vyhodit (napíše error) tak to bude jak píšeš ty problém v mechanice.... já to zatím řeším tak že na to poklepu nad mechanikou a pak to CD vyjede

jen doufám že najdu záručák. Tedka přehazuji pokoj a furt nic :sad2:
-
To není pružinkou. Ta je tam defakto na prd. Na boku mechaniky je malá hřídelka s kolečkem, na kterém je gumička. Ta ti zařizuje to, že ti to sebere a vyhodí cd. Ta gumička prokluzuje, proto ti to to cd nevysune ven. Ten problém jsem řešil taky, měli jsem s kamarádem, který se věnuje servisu dj techniky, ten player rozebraný a bylo to právě kvuli tomuhle. Stačí gumičku vyměnit, nebo nějakým způsobem zdrsnit a pofachá to...
DeeJay PiPi: Wow tím líp že za to může jen Gumička.. takže myslíš že se to týká i toho problému že to to CD nechce vzít prostě ho to hroustá a pak ho vyhodí ven... né vysune ale vyhodí