Reloop rmp 2

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
DeeJay PiPi
Příspěvky: 247
Registrován: 24 lis 2009 08:50

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od DeeJay PiPi » 01 pro 2010 19:02

Nevim píše:DeeJay PiPi: Wow tím líp že za to může jen Gumička.. takže myslíš že se to týká i toho problému že to to CD nechce vzít prostě ho to hroustá a pak ho vyhodí ven... né vysune ale vyhodí
Přesně tak. Když ho rozděláš a pak tam dáš cd, tak uvidíš, že nezajede celé do mechaniky a mechanika se ho tam bude snažit dostat. Jenomže jak se bude protáčet ta gumička, tak ti to neveme a za chvilku vyhodí ven....
Nevím ale, jestli je to i tvůj problém. Může to být v nečem jiném. Všechny Reloopy, který sme měli v servisu ale trpěly tady tímhle, tak soudím podle toho.
Každopádně bych se do opravy sám nepouštěl, ale hodil to do servisu. Hlavně, jestli ho máš ještě v záruce...

Pavel Tulačka
Příspěvky: 17
Registrován: 13 úno 2011 11:23

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od Pavel Tulačka » 13 úno 2011 11:27

[quote="havlis"][quote="Azu"]Servis řeší http://www.dj-obchod.eu[/quote]

Musím tě bohužel zklamat Azu, ale tam jsem už po druhý posílal na reklamaci mix Korg KM-402. Po prvé mi ho vrátili že tomu nic není a teď po druhý co jsem to tam poslal, už na to čekám měsíc a půl! A opět tvrdí že tomu nic není, takže jakoby preventivní výměnu knobů si musím hradit ze svého. Jedná se o to, že když pootočím gainem u dvou kanálů a master knobem, tak je slyšet křupání zvuku ve sluchátkách a v masteru.. Takže z tohoto shopu už asi nakupovat nebudu.. Pouze můj názor.[/quote]


Co k tomu dodat ? Dlouho jsem se tomuto foru vyhýbal, jelikož mám spoustu práce, ale musím prostě reagovat.
Co se korga týče, posílá se k dovozci Musicpark a pokud to oni opraví na hovno, což se ale samozřejmě občas stane i u nás u Reloopa, nelze s tím dál nic jiného dělat, než to reklamovat opětovně
navíc důležitá poznámka !! až 50% reklamací, kdy k nám dorazí, se závady vůbec neprojeví, technik testuje jako blázen... prostě to není žádná sranda a děláme co mmůžeme

Pavel Tulačka
Příspěvky: 17
Registrován: 13 úno 2011 11:23

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od Pavel Tulačka » 13 úno 2011 11:28

Tomii23 píše:
havlis píše:
Tomii23 píše:Tak playery přišli z opravy musím říct že velice rychle minulé pondělí sem je posílal a včera už přišli.V reklamačním protokolu bylo napsáno výměna optik+komplet čištění+práce.Jinak si za toto řeknou 700 u obou.Já to měl na záruku takže sem to neplatil,ale byla u toho právě faktura kolik co stojí.Dneska je zkusím tak doufám,že pomakaj....
čau a kam si je poslal?? co to bylo za servis? ja je taky poslal na výměnu mechaniky u jednoho playeru a komplet čištění a doj*bali tam co mohli... jeden jsem musel podruhy posilat, protoze prestal fungovat efektor a necetl CD :-/

Hale mě se taky ze servisu vrátily ůplně dead opět nešli a opět sem je musel poslat zpět.Jejich odůvodnění bylo,že přepravce s tím hazí,a že se to při dopravě po...e

Potřeboval bych číslo zakázky, osobně se na to podívám a dám Vám vědět !

Pavel Tulačka
Příspěvky: 17
Registrován: 13 úno 2011 11:23

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od Pavel Tulačka » 13 úno 2011 11:42

DeeJay PiPi píše:Tak česká pobočka rovná se shop4djs, djobchod atd...proste Tulačka. Tam mi napsali, že firmware není uživatelsky upgradovatelný, což je podle mě blbost. Jinak do servisu to hodit nemůžu, bo nemám rezervní player a na nečem hrát musím...

Dobrý den, s UPG firmware je to takto. může si jej každý provést sám, bohužel ALE po provedení UPG padají záruky !!! Proto náš technik sděluje, ať jej lidi sami nedělají, určitě to ale nenapsal, že to není samoproveditelné....
Pamatuji, že byl obrovský problém s UPG u Korg ZERO 8, kde to lidi nahrávali jako divý a pak se divili...
Nicméně, já měl ZERO 8 3 roky a v životě jsem žádný UPG nedělal (stejně ani u RMP-3) a produkty mi fungovali bezvadně....

DeeJay PiPi
Příspěvky: 247
Registrován: 24 lis 2009 08:50

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od DeeJay PiPi » 13 úno 2011 17:58

Sice už je to celkem dost OT, ale taky ještě zareaguju. Na Vašich stránkách shop4djs mi bylo napsané, že u Reloop RMP 2 je firmware uživatelsky neupgradovatelný...Jinak to nakonec ale byl uplně jiný problém...

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od konszpic » 25 úno 2011 16:53

Rád bych se zeptal zda s tímhle někdo nemá zkušenost, resp. co přesně za typ těch Pio tlačítek na videu tam asi jsou? (jedná se o výměnu CUE a PLAY za Pioneerský tlačítka)
Docela by to mohlo vyřešit problémy, které často čtu s odcházením reloopovských CUE tlačítek. Má někdo zkušenější tušení, jak by to šlo doma/v servisu nechat předělat ?

http://www.youtube.com/watch?v=6cxiigv0 ... re=related

DeeJay PiPi
Příspěvky: 247
Registrován: 24 lis 2009 08:50

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od DeeJay PiPi » 25 úno 2011 17:31

Co sem se díval, tak mi to nějak moc nesedí na Pio tlačítka...
Jinak tu výměnu ti v žádným servisu neudělaj, tohle je tzv. domo robo :)
Problémy by to řešit mohlo, ale jenom u verze RMP 2 (případně u starých RMP 1), u mk2 a RMP 3 už jsou tlačítka plastová...

Pavel Tulačka
Příspěvky: 17
Registrován: 13 úno 2011 11:23

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od Pavel Tulačka » 28 bře 2011 21:41

[quote="havlis"][quote="Azu"]Servis řeší http://www.dj-obchod.eu[/quote]

Musím tě bohužel zklamat Azu, ale tam jsem už po druhý posílal na reklamaci mix Korg KM-402. Po prvé mi ho vrátili že tomu nic není a teď po druhý co jsem to tam poslal, už na to čekám měsíc a půl! A opět tvrdí že tomu nic není, takže jakoby preventivní výměnu knobů si musím hradit ze svého. Jedná se o to, že když pootočím gainem u dvou kanálů a master knobem, tak je slyšet křupání zvuku ve sluchátkách a v masteru.. Takže z tohoto shopu už asi nakupovat nebudu.. Pouze můj názor.[/quote]

No nevím, zdali si teď trochu nevymýšlíte, ale díval jsem se na Vaši komunikaci s naším technikem a vždy Vám bylo řádně zodpovězeno (celkem 2x do 1 dne) , pouze jednou Vám technik již neodpověděl a to bylo v době kdy Vám mix byl již odeslán !
PS: takto se dělají pomluvy
Já vím, že jste naštvanej, že jste 2x reklamoval mix, bohužel my jej nevyrábíme a neneseme žádnou zodpovědnost, zdali se jedná o dobrý, či vadný kus

Pavel Tulačka
Příspěvky: 17
Registrován: 13 úno 2011 11:23

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od Pavel Tulačka » 28 bře 2011 21:46

Azu píše:"Ale u jiných prodejců jsem takto rozhodně nedopadl."
Protože si nereklamoval u jiných stejnou věc :-)
Žádný prodejce přece úmyslně nebude zdržovat reklamaci, to by nemělo nejmenší logiku ani důvod.

S tou komunikací s nima mam často stejnou zkušenost :-(
technik neví co dřív, zdali opravovat, nebo odepisovat na maily. snaží se seč to jde. Pokud je to urgentní, volte telefon, já to dělám stejně !! hlavně žádný ICQ, či SKYPE !

mitoCL
Příspěvky: 1
Registrován: 12 říj 2012 09:13

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od mitoCL » 12 říj 2012 09:22

čaute,mám problém s Reloop RMP2. To, co jste tady popisovali, že nenačítá CD a nebo, že přehrávač nepodá CD je celkem normální. Již jsem řešil servisem.
Jednou mi však byla vyměněna mechanika a od té doby řeším toto: přehrávač mi načte CD bez problémů, ale nepřehraje písničky, které jsou dál na CD (např.: 5.,6.,7.,...track). Nevím už co s tím. V servisu už byl několikrát s tím, že je už vše OK. Pokaždé jsem na to spěchal, v servisu mi vyhověli. Pak jsem se s nima domluvil o zapůjčení náhradního přehrávače aby měli čas najít opravdovou příčinu. Vyměnili i buffer, ..... při obyč.přehrávání, tedy, že nechám přehrávat cd bez přeskakování tracků (ale o tom asi hraní na akci není), pak hraje v pohodě. Když však začnu hrát jak na akci - vytahovat CD, hladat, přetáčet..... tak je to tu zpět. Zase nenačte,občas si udělá vlastní smyčku a skáče... Máte s tím někdo taky tyto problémy?? :evil: :evil: :evil:
Neznáte nějaký jiný servis??? I neautorizovaný, se kterým máte opravdu dobré zkušenosti, nejlépe s Reloopama (už mám po záruce).

marquee
Příspěvky: 25
Registrován: 01 led 2013 11:44

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od marquee » 24 led 2013 13:14

[quote="Pavel Tulačka"][quote="havlis"][quote="Azu"]Servis řeší http://www.dj-obchod.eu[/quote]

Musím tě bohužel zklamat Azu, ale tam jsem už po druhý posílal na reklamaci mix Korg KM-402. Po prvé mi ho vrátili že tomu nic není a teď po druhý co jsem to tam poslal, už na to čekám měsíc a půl! A opět tvrdí že tomu nic není, takže jakoby preventivní výměnu knobů si musím hradit ze svého. Jedná se o to, že když pootočím gainem u dvou kanálů a master knobem, tak je slyšet křupání zvuku ve sluchátkách a v masteru.. Takže z tohoto shopu už asi nakupovat nebudu.. Pouze můj názor.[/quote]


No nevím, zdali si teď trochu nevymýšlíte, ale díval jsem se na Vaši komunikaci s naším technikem a vždy Vám bylo řádně zodpovězeno (celkem 2x do 1 dne) , pouze jednou Vám technik již neodpověděl a to bylo v době kdy Vám mix byl již odeslán !
PS: takto se dělají pomluvy
Já vím, že jste naštvanej, že jste 2x reklamoval mix, bohužel my jej nevyrábíme a neneseme žádnou zodpovědnost, zdali se jedná o dobrý, či vadný kus[/quote]

Rád bych Vás opravil, pokud něco prodáváte tak nesete plnou zodpovědnost za prodávané zboží a zákazníka vůbec nemusí zajímat jestli zboží podstupujete výrobci nebo nějakému servisu kdekoliv na světě. Koncový (maloobchodní) zákazník má právo na 30ti denní lhůtu na vyřízení reklamace, krom toho, že by jste ho do pěti dnů měli informovat o způsobu řešení reklamace(oprava, výměna, vrácení peněz).

Pavel Tulačka
Příspěvky: 17
Registrován: 13 úno 2011 11:23

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od Pavel Tulačka » 03 bře 2013 13:51

tady si ale nikdo nestěžoval na to, že reklamovaný produkt nebyl opraven z zákonné lhůtě. Já jsem napsal, že prodejce není zodpovědný za kvalitu přístroje... Prodejce těžko ovlivní, zdali prodá kvalitní či nekvalitní produkt.
To, že je prodejce zodpovědný za vyčízení reklamace je přeci logické. Pokud ale servis té či oné značky reklamaci zamítne a má to řádně podložené, pak se zkrátka jedná o placenou opravu a ne reklamaci.... o pětidenní lhůtě nic nevím...

Floutek
Příspěvky: 1
Registrován: 24 dub 2013 17:25

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od Floutek » 24 dub 2013 17:37

Zdravím tak že já mám tu samou chybu.. jakmile vložim CD do Playeru tak ho nechce vzít až na zaklepání si ho veme načítá asi tak minutu a pak error :( a druhej player to samí až na to že ten jak kdy.... takže mechaniku new?? nebo ho nechat vyčistit??? potřebuju přes něco hrát a servis to je na dlouho a by to nebylo to samý.....

motomiro
Příspěvky: 92
Registrován: 25 úno 2013 16:32

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od motomiro » 14 čer 2013 04:25

tak jsem sehnal levne dva nepojizdny RMP 2 jedno nevyhazovalo cd a druhy nechtelo nacist,jen eror. to prvni uz jsem po rozebrani a premazani pohyblivych casti sprovoznil. ani je pravda ze prokluzuje gumicka,ale to je uz zavada a je treba hledat pricinu proc prokluzuje... je to tim ze teplo uvnict asi casem odparuje jemny olejovy film a mechanika se jakoby zadira. je potreba pouzit jemnou vazelinu na plasty ktera nenabira vzdusnou vlhkost,ja jsem pouzil vazelinu na brzdove desticky z Autokelky..25 korun pytlik. snad vam to pomuze... ceka me jeste oprava druhyho,snad se povede.

motomiro
Příspěvky: 92
Registrován: 25 úno 2013 16:32

Re: Reloop rmp 2

Příspěvek od motomiro » 21 čer 2013 08:03

tak jsem patral dal po netu a nasel dalsi mozna pro nekoho uzitecnou vec. laser pro rmp2, rmp 3. normalne stoji okolo 750 u zastoupeni reloopu. je to klasicky Sony KSS 213 qcs ktery se da levne sehnat tady od ceskeho dodavatele

http://www.ame.cz/CD-jednotka-KSS213Q-K ... 10699.aspx

pripominam ze po vymene je potreba odstranit skratovaci propojku jinak vam to bude porad ukazovat Eror a pri montazi mit antistaticke rukavice nebo naramek.. .

Odpovědět