Reloop RMP-2
Reloop RMP-2
Mam zaujem si ich kupit a rozhodujem sa medzi pioneer cdj 200 a reloop ,co si myslite ?ma niekdo skusenost?
Re: Reloop RMP-2
CDJ200 opravdu ne pokud je nechceš mít soustavně v servisu
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
takze je pravda ze sa tak casto kazia?Azu píše:CDJ200 opravdu ne pokud je nechceš mít soustavně v servisu
áno, je... riešilo sa to tu milion krát
azu vravel, že ho dokonca mnoho obchodov sťahovalo z predaja, už kôli spomínanej kazivosti...

HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
v djobchodě dělali nedávno statistiku reklamací a na počet prodaných kusů skončil reloop jako druhá nejméně poruchová značka, pioneer byl až na 8 místě
-
´Ja mam cdj200 uz asi 3 roky a zatial bez naznaku nejakej poruchy. Je pravda ze ho davam pravidelne cistit asi raz za mesac az mesiac a pol. Ale asi aj tu plati, ze nieje kes ako kus. Moze sa stat ze ti aj Reloop odijde po mesiaci. 

Já bych se připojil taky k Pioneeru... RMP-2 sem si sám koupil protože podle recenzí to byla pecka a byl jsem zklamanej... Neudrží pořádně rychlost.. kolísá jak prase fakt sranda na tom mixovat...a dále mě štval anti-shock kterej byl taky na prd.. tršku zavibroval pult a bylo to v hajzlu. Na druhou stranu pak jsem přešel na CDJ 200 .. který vtom clubu kde sem hrál byly už 4 roky!! Vypadaly teda jako že si snima Dj's házeli o zeď.. ale naprosto bez problému.. držely tempo, nesekaly se nic.. prostě radost na tom hrát oproti tomu reloopu.

A teď ještě tu o Červené karkulce ...
CD přehrávač nemůže narozdíl od gramce mít kolísání otáček to zkrátka nejde!
V této cenové kategorii si kup raději Numark NDX 800
-
Azu píše:![]()
![]()
![]()
A teď ještě tu o Červené karkulce ...
CD přehrávač nemůže narozdíl od gramce mít kolísání otáček to zkrátka nejde!
V této cenové kategorii si kup raději Numark NDX 800
to jo no

pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Nejsou ještě v prodeji, budou v průběhu dubna. K vidění a ozkoušení byli jen na výstavách a tváří se hodně dobře, zejména jog kolo se zdá být hodně kvalitní a u Numarku je jistá i kvalita všeho ostatního. Přehrávače jsuo maximálně vybaveny jak hraní z CD, USB, tak i jako MIDI kontrolér.
-
numark dela kvalitni veci libi se mi ten mixak x7 to bude masaz taky jeste neni v prodeji ?zajima me ten displej efekty kvalita bude urcite vysoko ma to i nastavitelne eq na vystup ze ?Azu píše:Nejsou ještě v prodeji, budou v průběhu dubna. K vidění a ozkoušení byli jen na výstavách a tváří se hodně dobře, zejména jog kolo se zdá být hodně kvalitní a u Numarku je jistá i kvalita všeho ostatního. Přehrávače jsuo maximálně vybaveny jak hraní z CD, USB, tak i jako MIDI kontrolér.
AZU, myslis, ze se ty NDX800 daji nasledne porovnavat s AA Radius 3000?
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
-
jenom mi nejde do hlavy proc numark porad dava ty modre displeje a celej desing ma takovej zajimavej asi pouzivaj heslo: v jednoduchosti je sila
-
Nehovorim ze cdj200 je kvalitny prehravac, len ze som mal asi stastie na tento kus. A tiez by som radsej isiel do toho Numarku alebo AA radius 3000
Hodíš mi sem link prosím? Celkem mě to zajímáAzu píše:v djobchodě dělali nedávno statistiku reklamací a na počet prodaných kusů skončil reloop jako druhá nejméně poruchová značka, pioneer byl až na 8 místě