DJ_Lukas píše:Já bych se připojil taky k Pioneeru... RMP-2 sem si sám koupil protože podle recenzí to byla pecka a byl jsem zklamanej... Neudrží pořádně rychlost.. kolísá jak prase fakt sranda na tom mixovat...a dále mě štval anti-shock kterej byl taky na prd.. tršku zavibroval pult a bylo to v hajzlu. Na druhou stranu pak jsem přešel na CDJ 200 .. který vtom clubu kde sem hrál byly už 4 roky!! Vypadaly teda jako že si snima Dj's házeli o zeď.. ale naprosto bez problému.. držely tempo, nesekaly se nic.. prostě radost na tom hrát oproti tomu reloopu.
Neudrží rychlost jo?
1) Já je mám +- 4měsíce a bez problému
2) Asi máš na mysli počítání bmp co tam skáče, to snad jako djovi stačí orientačně abys věděl kam máš hnout pitchem ne?
3) Jak může na CD kolísat rychlost?
DJ_Lukas píše:Já bych se připojil taky k Pioneeru... RMP-2 sem si sám koupil protože podle recenzí to byla pecka a byl jsem zklamanej... Neudrží pořádně rychlost.. kolísá jak prase fakt sranda na tom mixovat...a dále mě štval anti-shock kterej byl taky na prd.. tršku zavibroval pult a bylo to v hajzlu. Na druhou stranu pak jsem přešel na CDJ 200 .. který vtom clubu kde sem hrál byly už 4 roky!! Vypadaly teda jako že si snima Dj's házeli o zeď.. ale naprosto bez problému.. držely tempo, nesekaly se nic.. prostě radost na tom hrát oproti tomu reloopu.
Neudrží rychlost jo?
1) Já je mám +- 4měsíce a bez problému
2) Asi máš na mysli počítání bmp co tam skáče, to snad jako djovi stačí orientačně abys věděl kam máš hnout pitchem ne?
3) Jak může na CD kolísat rychlost?
Ne opravdu nemyslím že lítá ukazatel BPM ... v praxi to vypadá asi tak tak že srovnáš přesně rychlosti necháš hrát obě skladby a zničeho nic se ti jedna začne rozjíždět a když to nedorovnáš a jen posloucháš tak se najednou začne vracet zpátky chvíli jede a znova... když to začneš dohánět JOGem nebo těma tlačítkama tak se vtom pěkně zamotáš protože tím jak se to začne vracet se ti mix rozhodí na druhou stranu jestli víš jak to myslím. Už plno Djů co na ně hráli si an to stěžovalo... možná je to jen vada kusů nevím.. ale fakt mě to štvalo... myslel jsem že třeba mám lbě vypálený skladby... nebo sou tak neprd nahraný... ale když jsem ty samí hrál na jiný (CDJ 200, 800, 1000) tak bylo všechno v pořádku. Myslím že ale Reloop o tom věděl protože vydal vlastně RMP-2 MK2 který maj jinou mechaniku.
VIktor píše:On jak CDJ-200 tak RMP-2 jsou celkem vyhozený peníze, protože to nemá midi.
Možná si říkáš že zůstaneš u CD a midi nevyužiješ ale tvrdilo to tady dost lidí.
Jo vtom máš pravdu... pomalu je vidět že spousta Dj's hraje přes midi.. jenže CD's jen tak nezmizí.. mě osobně to ani nějak neláká... sice CD's jsou těžký, často vnich mám bordel, semtam se škrábnou a špatně hrajou.. a občas si ze vzteku řikám že se na ně můžu vykašlat ale i tak sem jim furt věrnej. Sice mám uplně stejnou databázy hudby v NTB jako v packach na CD ale ještě ani jednou sem ztoho booka nikde nehrál, ikdyž mi kamarád furt nabízí ať si od něj pučim Reloop Spin a vyzkouším si to alespoň...=/
DJ_Lukas píše:Ne opravdu nemyslím že lítá ukazatel BPM ... v praxi to vypadá asi tak tak že srovnáš přesně rychlosti necháš hrát obě skladby a zničeho nic se ti jedna začne rozjíždět a když to nedorovnáš a jen posloucháš tak se najednou začne vracet zpátky chvíli jede a znova... když to začneš dohánět JOGem nebo těma tlačítkama tak se vtom pěkně zamotáš protože tím jak se to začne vracet se ti mix rozhodí na druhou stranu jestli víš jak to myslím. Už plno Djů co na ně hráli si an to stěžovalo... možná je to jen vada kusů nevím.. ale fakt mě to štvalo... myslel jsem že třeba mám lbě vypálený skladby... nebo sou tak neprd nahraný... ale když jsem ty samí hrál na jiný (CDJ 200, 800, 1000) tak bylo všechno v pořádku. Myslím že ale Reloop o tom věděl protože vydal vlastně RMP-2 MK2 který maj jinou mechaniku.
A mohl bych tedy znát nějaké konkrétní lidi, kterým to dělá, když to dělá tolika lidem jak píšeš? Já vím jen o jednom a to o tobě. Stejně tak je lež co tady píšeš o tom že verze MK2 má novou mechaniku, nemá! MK2 má nové nožičky absorbující vibrace a nový pitch fader s větší přesností. Tvůj problém je v tom, že ty skladby zkrátka nemáš dobře srovnané a proto se ti postupně rozcházej a dělá to přesně to co popisuješ. U CD rozhodně nedochází ke kolísání otáček, to lze na gramci, ale ne na CD, jediné místo kde může nastat problém, který má vliv na rychlost je pitch fader.
suhlasim s azuom...chcelo by to pocut nahravku kde idu dva tracky spolu a ked sa zacnu rozchadzat, ci to znie ako ked nie su tracky zrovnane, ze sa to rozide ale za chvilu sa to zase dohoni o jeden beat dalej, alebo ci to naozaj nejak kolise
DJ_Lukas píše:Ne opravdu nemyslím že lítá ukazatel BPM ... v praxi to vypadá asi tak tak že srovnáš přesně rychlosti necháš hrát obě skladby a zničeho nic se ti jedna začne rozjíždět a když to nedorovnáš a jen posloucháš tak se najednou začne vracet zpátky chvíli jede a znova... když to začneš dohánět JOGem nebo těma tlačítkama tak se vtom pěkně zamotáš protože tím jak se to začne vracet se ti mix rozhodí na druhou stranu jestli víš jak to myslím. Už plno Djů co na ně hráli si an to stěžovalo... možná je to jen vada kusů nevím.. ale fakt mě to štvalo... myslel jsem že třeba mám lbě vypálený skladby... nebo sou tak neprd nahraný... ale když jsem ty samí hrál na jiný (CDJ 200, 800, 1000) tak bylo všechno v pořádku. Myslím že ale Reloop o tom věděl protože vydal vlastně RMP-2 MK2 který maj jinou mechaniku.
A mohl bych tedy znát nějaké konkrétní lidi, kterým to dělá, když to dělá tolika lidem jak píšeš? Já vím jen o jednom a to o tobě. Stejně tak je lež co tady píšeš o tom že verze MK2 má novou mechaniku, nemá! MK2 má nové nožičky absorbující vibrace a nový pitch fader s větší přesností. Tvůj problém je v tom, že ty skladby zkrátka nemáš dobře srovnané a proto se ti postupně rozcházej a dělá to přesně to co popisuješ. U CD rozhodně nedochází ke kolísání otáček, to lze na gramci, ale ne na CD, jediné místo kde může nastat problém, který má vliv na rychlost je pitch fader.
Tak stím MK2 se omlouvám a ej to jen má dezinformace... RPM-3 má jinou mechniku.
Co se týká těch lidí tak sem neřekl že to dělá na jejich přehrávačích... myslím tím Dje kteří semnou hráli na ty moje... (Dj Shiky, LaGurru, Sesty, Leond ... dj's z českolipska). Kdyby to byla mejma rukama (vtom případě bych to sem vůbec nepsal) Tak jak mi vysvětlíš že na jiných přehrávačích se mi to nidky nestalo???
Hele já nevím:D Prostě to tak bylo.. já to neumím vysvětlit a pomalu ani popsat ale prostě to tak bylo:D Jak jsem psal už někde nahoře mohla to bejt závada na jednom znich nebo co já vím... ale prostě to dělalo a když mi pan moderátor nevěří tak co mám dělat:D