Jaky Cd přehravac do 10 000.:
Jaky Cd přehravac do 10 000.:
Ahoj chtel bych se zeptat jaka je nejlepsi volba prehravacu do 10000 za ks,,mam cdj 100 a ty uz jsou pro me veterany.Přemyslim o reloop rmp 2,ale slysel jsem,ze obcas nenacitaji a blbnou,ale pry uz to vychytali a staci tam dat k mechanice silnejsi pruzinka a vse je ok.:.Nemate nekdo zkusenost??
-
Re: Jaky Cd přehravac do 10 000.:
pockal bych a bral vsema 10 numarky NDX 800 za ty penize to sou masinyAndre píše:Ahoj chtel bych se zeptat jaka je nejlepsi volba prehravacu do 10000 za ks,,mam cdj 100 a ty uz jsou pro me veterany.Přemyslim o reloop rmp 2,ale slysel jsem,ze obcas nenacitaji a blbnou,ale pry uz to vychytali a staci tam dat k mechanice silnejsi pruzinka a vse je ok.:.Nemate nekdo zkusenost??

pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

-
Andre píše:a na co by jsi pockal?!Myslis,ze jsou lepsi nez reloop rmp 2?
na ty numarky co sem koukal tak by to mel bejt neprodavanejsi prehravac do 10000 a kvalitou numarky sou ted hodne vysoko:Dale zalezi natobe no ,chtel jsi slyset jinej nazor tak ho tu mas

pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Co si představuješ pod slovem "kvalitnější" ?
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
,,Kvalitnejsi,,Tim myslim abych za rok nemusel kupovat nove,,proste aby neco vydrzeli,,jak jsem psal mel jsem cdj 100 a to jsou nesmrtelne stroje..Myslim,ze numark a Reloop bude soucastkama stejny ted jde o to jakej je lepsi..Slysel jsem,ze reloop dost lbne mechanicky,ale prej je to slabsi pruzinkou staci se vymenit za silnejsi a je to v pohode..Co by jsi volil ty azu a proc??Dekuji moc
Akurat uvazujem nad CD prehravacmi Numark NDX 800 vs. Denon DN-S700 vs. Reloop RMP-2 Black vs. DENON DNS 1000...
Pri tych denonoch mi vadi male JOG kolo a to ze nepodporuju midi..
Reloop nepodporuje midi ale ma velke JOG kolo
a Numark ma vsetko, len este neni poriadne v predaji a Numarkom nejako moc neverim ..
Pri tych denonoch mi vadi male JOG kolo a to ze nepodporuju midi..
Reloop nepodporuje midi ale ma velke JOG kolo
a Numark ma vsetko, len este neni poriadne v predaji a Numarkom nejako moc neverim ..
Numarku není důvod nevěřit, dj techniku dělají již snad od samého začátku a za ty desítky let ji dělají kvalitní v rozumné cenové relaci, není na tom v podstatě co reklamovat, v USA patří společně s Denonem mezi nejprodávanější dj techniku.
Takze si myslis,,nebo spis jsi nazoru,ze je numark ndx 800 lepsi volba nez reloop rmp 2??
myslim ze co sa tyka funkcii tak ano ( ma midi & USB ) ale co sa tyka suciastok myslim ze je to take vyrovnane 

Mám dotaz k CD playerům, spíš takovej praktickej, páč na tom nehraju.
Celkem mě dost udivuje, že spousta/většina cd playerů má svojí efektovou jednotku. Přijde mi to jako zbytečná záležitost, která může v praxi jen zdražovat cenu. Protože pokud někdo hraje aktivně přes cdplayery, tak věřím že k tomu má i mixák s integrovanym efektorem, Pinckem 600 počínaje či něco lepšího. Pokud to má někdo i doma, tak stejně si myslím že i kdyby měl nějakej levnější mixák, reloopa apod, tak stejně s efektorem.
Tj. používá někdo ten efektor na cdplayeru vůbec v praxi?? Chci říct, příklad, přijdeš hrát do klubu, kde jsou pincky 1000 jako CD a mixák třeba 600 nebo 800, kterej efektor budeš používat? Osobně bych logicky volil ten na mixu... Takže si myslim, že efektor je dávanej do cdplayerů jen jako jakýsi "marketingový" standart, prostě něco co má i konkurence tak to tam musej dát i ostatní výrobci (nějaký ten FX čip určitě neni zas nějaká zvlášť drahá záležitost)... Jak jste na tom vy?

Celkem mě dost udivuje, že spousta/většina cd playerů má svojí efektovou jednotku. Přijde mi to jako zbytečná záležitost, která může v praxi jen zdražovat cenu. Protože pokud někdo hraje aktivně přes cdplayery, tak věřím že k tomu má i mixák s integrovanym efektorem, Pinckem 600 počínaje či něco lepšího. Pokud to má někdo i doma, tak stejně si myslím že i kdyby měl nějakej levnější mixák, reloopa apod, tak stejně s efektorem.
Tj. používá někdo ten efektor na cdplayeru vůbec v praxi?? Chci říct, příklad, přijdeš hrát do klubu, kde jsou pincky 1000 jako CD a mixák třeba 600 nebo 800, kterej efektor budeš používat? Osobně bych logicky volil ten na mixu... Takže si myslim, že efektor je dávanej do cdplayerů jen jako jakýsi "marketingový" standart, prostě něco co má i konkurence tak to tam musej dát i ostatní výrobci (nějaký ten FX čip určitě neni zas nějaká zvlášť drahá záležitost)... Jak jste na tom vy?

Z 99% pokud si někdo kupuje tady ty low end výrobky, tak určitě je nekupuje k DJM 800... Takže Ano, smysl má...
PS: Pokud přijdu do klubu kde je DJM800 a CDJ 1000, tak by mě zajímalo kde na CDJ 1000 najdu nějaký efekty?
Takže tato otázka je hodně mimo 
PS: Pokud přijdu do klubu kde je DJM800 a CDJ 1000, tak by mě zajímalo kde na CDJ 1000 najdu nějaký efekty?

No uvedl jsi Pincky 1000 který zrovna tu efektovou jednotku nemají. (Beru že z CD nehraješ - stane se). Ale beru že efektor na Mixu je praktičtější. Pro lidi s mixem bez efektové jednotky to je ale docela +. Mezi externíma efektorama zase tak velký výběr není. Vlastně se dá vybírat jenom z "Korg Kaoss Pad Mini" - vypadá jako hračka a zvuk bude asi rovnocenný ceně. A pak je tu "Korg Kaoss Pad 3", "Pioneer EFX 500" a "Pioneer EFX 1000" který uź jsou zase cenově docela vysoko. Už jsem zašel trošku bokem...
Hraju z "MEP 7000" a 2 ze 3 efektů co to má docela používám a na mixu efektor nemám.
Budoucnost je v MIDI a ještě si pamatuju jak před rokem jsem jako hloupý kluk byl přesvědčen že zůstanu u CD. Přes MIDI nehraju ale hudbu mám na pevném disku a CD nepoužívám tak jako tak.
Takže jestli chceš CD Playery tak si kup NDX800 nebo něco co má MIDI protože u toho stejně skončíš a nebudeš muset kupovat další techniku. na výběr pak máš ještě AA RADIUS 3000 který té vyjdou o něco dráž ale funkce mají stejné.
RMP-2 neber, RMP-3 neber vzhledem k ceně, Pioneer se ti nevejde do rozpočtu a Denon DN-S 1200 nesedne každému.
z toho zase vyśli jen ty Numarky který jsou i za rozumnou cenu.
Hraju z "MEP 7000" a 2 ze 3 efektů co to má docela používám a na mixu efektor nemám.
Budoucnost je v MIDI a ještě si pamatuju jak před rokem jsem jako hloupý kluk byl přesvědčen že zůstanu u CD. Přes MIDI nehraju ale hudbu mám na pevném disku a CD nepoužívám tak jako tak.
Takže jestli chceš CD Playery tak si kup NDX800 nebo něco co má MIDI protože u toho stejně skončíš a nebudeš muset kupovat další techniku. na výběr pak máš ještě AA RADIUS 3000 který té vyjdou o něco dráž ale funkce mají stejné.
RMP-2 neber, RMP-3 neber vzhledem k ceně, Pioneer se ti nevejde do rozpočtu a Denon DN-S 1200 nesedne každému.
z toho zase vyśli jen ty Numarky který jsou i za rozumnou cenu.
Našel sem člověka z Německa, který má doma jak Reloopa tak i toho Numarka a po zkušenostech s nima doporučuje Numark NDX-800 právě po stránce kvality.