Jaky Cd přehravac do 10 000.:

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
djfelixus

Re: Jaky Cd přehravac do 10 000.:

Příspěvek od djfelixus »

EVO píše:Tj. používá někdo ten efektor na cdplayeru vůbec v praxi?? Chci říct, příklad, přijdeš hrát do klubu, kde jsou pincky 1000 jako CD a mixák třeba 600 nebo 800, kterej efektor budeš používat? Osobně bych logicky volil ten na mixu... Takže si myslim, že efektor je dávanej do cdplayerů jen jako jakýsi "marketingový" standart, prostě něco co má i konkurence tak to tam musej dát i ostatní výrobci (nějaký ten FX čip určitě neni zas nějaká zvlášť drahá záležitost)... Jak jste na tom vy? 8) :?:
No spíš ti to řeknu jak to chodí většinou: Přijdeš do klubu a tam na tebe vybafne mix Omnitronic a vedle něj (když máš štěstí) dva playery CDJ-100. Pak si řekneš, že ty efekty na tom playeru cenu maj. :-)
Ale teď vážně... Dost klubů mixák od Pioneeru nebo nějakej jinej s efektama nemá. My třeba máme v klubu Rodec BX-9 (takovej kvalitovej střed mezi mixákama) a tam žádný efekty nejsou. Nicméně pokud máš mix DJM 800, pak až teprve jsou pro tebe ty efekty na playeru zbytečný.
Jinak zeptej se třeba kluků co hrajou v Praze kolikrát se setkali v klubech s DJM 800 a CDJ 1000. Menší pražský kluby jsou bohužel známý tím, že maj často nekvalitní techniku nebo v hrůznym stavu.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

v klubech, kde jsem hral (vetsinou mensi), jsem se setkal v drtivy vetsine s Rodecama, protoze to je mix tank, kterej vydrzi nesmyslny zachazeni a jsou na to relativne levny nahradni dily (coz je pro provozovatele nejdulezitejsi vlastnost), ale chodim hrat do klubu, kde se hraje s desek, kdyz nekdo hraje s efektama, tak si vetsinou donese vlastni mix, pripadne efektovou jednotku

EVO

Příspěvek od EVO »

aha to je pravda, na existenci Rodeců jsem tak nějak zapoměl :oops: :D Co se týče ale těch doupat s šílenou technikou např ten mix od omnišitu tak ale zase tyhle kluby nebudou mít CDJ 1000 playery žejo;-)

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Já nepotkal nikde žádnou techniku na stole a kdo jí nemá vlastní a čeká co na něj kde vybafne je zoufalec :-D

mAtSoNicS

Příspěvek od mAtSoNicS »

Ja poviem k tym efektom tolko ze mam mixak, ktory efekty neobsahuje :mrgreen: pretoze som si najprv kupil mixak aby som zistil ci ma mixovanie bude vobec bavit. Teraz zistujem ze ano bude, preto si chcem kupit CD prehravac s efektami :)

Azu

Příspěvek od Azu »

Já si nemůžu pomoct, ale mně efekty na mixu nějak stále nechtěj přirůst k ruce. Asi to bude tím, že sem hrával 8 let na přehrávačích Pioneer CDJ-100S, které právě mají efekty na sobě a zvyk sem si na to natolik, že mně přijde přirozené je mít na přehrávači a ne na mixu. Proto s tím trochu válčím i v Traktoru, kde nepoužívám efektové jednotky kombinovaně, ale mam přiřazený každý z efektorů, ke konkrétnímu decku.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Djakac

Příspěvek od Djakac »

Numark je velmi špatně dostupný a má horší servis.ja bych vzal asi reloop..

Azu

Příspěvek od Azu »

Nevím co je na něm špatně dostupného a v záruce máš servis všude stejný, pozáruční servis také není problém a ten Reloop ti půjde do servisu zaručeně dříve, ale každého věc.

Andre

Příspěvek od Andre »

a co takhle vzít STANTON C.324???

Azu

Příspěvek od Azu »

Proč by měl být někdo tak blbý a brát si natolik zastaralý přehrávač, navíc od firmy , která je pomalu v krachu, to opravdu nedává smysl

Andre

Příspěvek od Andre »

:surprised2: tak to jsem nevedel,ze je na tom stanton tak blbe!!!!Myslite,ze se daji porovnat reloop rmp 3 aNumark ndx 800???Cena reloopu je o dost vetsi,ale podle mehho maji funkce uplne stejne!!!

Azu

Příspěvek od Azu »

To víš, že jo :lol: A kde má prosim tě Stanton MIDI, USB, ...

Andre

Příspěvek od Andre »

:biggrin2: ale ja nemluvil o stantonu a numarku,,,psal jsem Myslite,ze se daji porovnat reloop rmp 3 aNumark ndx 800???podle me tyto 2 prehravace jsou skoro to same..

Azu

Příspěvek od Azu »

:lol: funkčně na prví pohled dělají v podstatě totéž, pokud by si to rozmontoval tak je to o něčem jiném, už jen když na to šáhneš tak ucítíš rozdíl v kvalitě spínačů tlačítek a veškerých ovládacích prvků

Andre

Příspěvek od Andre »

a ta kvalita je na strane jakeho vyrobku\???kdyby jsi mel volit mezi temito 2 prehravaci co by byla jasna volba???

Odpovědět