Jaky Cd přehravac do 10 000.:

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
VIktor

Re: Jaky Cd přehravac do 10 000.:

Příspěvek od VIktor »

Každej už ti tu napsla že ten Numark je lepší volba tak se furt neptej a mazej ho objednat.

http://www.club-music.cz/dj/cd-dvd-preh ... x-800.html

Andre

Příspěvek od Andre »

:D každej mi řekl,ze je to lepsi volba nez reloop rmp 2,ale ja se ptam jestli je to lepsi volba nez reloop rmp 3 :) pak uz si objednam :o

VIktor

Příspěvek od VIktor »

Reloop RMP-3 = 13 990,-
Numark NDX 800 = 9490,-

Na páru Numarku ušetříš 9000,- a ještě máš šanci že déle vydrží.
RMP-3 je RMP-2 s MIDI a USB.

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

za me numark
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Andre

Příspěvek od Andre »

Numark ma taky usb a midi,takze je stejny jako reloop mozna vnitrne lepsi,cetl jsem ,ze numark se daji srovnavat s denonem...Vemu ten numark...

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

ten ndx by mel byt dle vseho nova vlajkova lod mezi cd playery..tak jak to bylo u icdx a ty byly hodne povedene a prijde mi, ze ndx 800 je predelany icdx s krapet levnejsima soucastkama.. ale to sou jen moje domenky..
kazdopadne za me ndxku
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Andre

Příspěvek od Andre »

tohle mi napsali na shop4djs..tak nevim...Ja netvrdimnze je numark horší, ale není dostupný a nemá tu servis, takze až se po...., nemá ho tu kdo spravit, protoze pokud vám ho tu někdo doda (což pokud budete mít trpělivost a v radu několika tydnu je mozné) tak to bude z nemeckeho dovozu (cesky numark je pred krachem a nic nedodava a neservisuje) , tedy servis v Německu, kde neřeší 30 denni zákone lhůty atd. Raději tedy prodám rmp2 u které je komletni servisní zázemí v cesku a jsou dostupné. Takze pokud mate dostatek trpělivosti času a konec konců i peněz ridte se radami dj fór ( u kterých byl mimochodem jeste nedávno favoritem american dj rádius) a kupte si ndx. U nás ho budeme doporucovat až ve chvíli kdy na jej budu mít servis a podporu a bude dostupný a dodací doba nebude 3 mesice. Co mě ale fascinuje je fakt, ze vsichni doporucuji ndx 800, ale nikdo ho jeste nemel v ruce protoze se jeste neprodal ani kus, nejsou s nim zadne praktické zkušenosti ale vsichni ví ze je nejlepší! Takze nadále nechávame u nás v doporučení reloop rmp2, rmp3 a stanton 324, pokud tedy zákazník nechce top produkty mezi ktere radim pioneer a denon.

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Za mě v téhle cenové kategorii jedině DN S1200. Reloopy jsem měl...dostaly se mi do pod ruky i RMP 3. Podle mě je to s nima jako s Denonama vyšší třídy. Tři prdele funkcí a ani jedna není pořádně dotažená do konce. Na druhou stranu na RMP 2 nemůžu nadávat. Sice jsem s nima nedávno řešil problém, nakonec se ukázalo, že to byla blbost...Za ty prachy...Numark jsem v ruce neměl, takže nemůžu soudit. Stačilo mi ale to, co jsem viděl na videu. Hodně funkcí, ale v praxi stejně použiješ jen pár. A nejvíc mě dostalo, jak tam vždycky točil tim knobem efektoru, aby našel odpovídající efekt :)

ToLa

Příspěvek od ToLa »

A co je komu po tom, odkud to ten obchod vzal. 30ti denní lhůta je ze zákona pro prodejce, kam to on pošle je jeho věc, a nějaký díly... Koho to zajímá, opět problém prodejce, né kupujícího....

VIktor

Příspěvek od VIktor »

Nechat si poradit od obchodu... nevidím jedinej důvod proč by obchodník měl být k zákazníkovi poctivej :D Jak už psal ToLa, tyhle "problémy se servisem" řeší 30ti denní lhůta vrácení peněz.

Azu

Příspěvek od Azu »

To, že oni ani nikdo jiný ty NDX-800 neviděl, neznamená, že sem je já skutečně neviděl, protože kamarád co bydlí tady kousek za hranicema v Německu je má a má i RMP2, takže to má s čím reálně porovnávat, má s nima odehrány 3 celovečerní akce a několik desítek hodina doma

Věř obchodníkoj, pro kterého je díky zisku mnohem lepší prodat Reloopa než cokoliv jiného, protože na něm má podstatně větší marži a díky ceně přehrávačů i mnohonásobně větší zisk.

Pokud mam brát poměr cena / kvalita výrobku / užitná hodnota, tak mně vychází jednoznačně jako nejlepší právě NDX-800 a po něm Radius 3000 ať si o tom myslí každej co chce. Pokud nebudu koukat na cenu, tak si koupím Pioneera.

Jak psal ToLa, tobě může být úplně u prdele kde to ten obchod sehnal, tebe zajímá jen to, že ti to prodal a máš na to záruční podmíny, které se řídí zákonem a to je pro tebe směrodatné. Kde a jak obchodník pořeší případnou reklamaci je jeho věc, která tebe nemusí vůbec zajímat, v nejhorším pokud by to nestihli včas vyreklamovat ti vrátěj peníze, nebo můžeš vyžádat novej výrobek, tak nechápu co řešíš.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Rendy-R10

Příspěvek od Rendy-R10 »

Mohu se zeptat, pokud bych chtěl hrát normálně přes playery a mixem s notebookem a traktorem a ne přes konzoli, stačí abych si pořídil např. právě tento zmiňovaný numark (2x) s midi a mix např. Reloop RMX-40 MIDI. Představa je taková, že bych rád přes playery s mixem bez notesu, ale CD s písničkama by bylo tolik, že by mě to nebavilo nosit. Výhoda je právě mp3jek na disku. Timpádem jsem myslel, že 2× player s midi (Numark NDX 800, Reloop RMP3, Pioneer CDJ 350, Pioneer CDJ 850) + nevím přesně jestli také mix s midi + notebook s traktorem. Vše bych ovládal na playerech s mixem a notebook by vlastně sloužil jenom na sbírku mp3jek. Je možné toto uskutečnit? Pokud ano, mohu poprosit, jak by se to přesně propojilo? :-D Díky ;-)

Azu

Příspěvek od Azu »

Především vůbec nepotřebuješ mixák s MIDI, není k tomu žádný důvod.
Tak jak si to představuješ to není úplně proveditelné, budeš muset mít spuštěný třeba Traktor a přehrávačema budeš moct vybírat skladby a hrát, ale budeš muset koukat na notebook na to jakou skladbu vybíráš, protože se ti alespoň nyní nebude zobrazovat na displeji přehrávače (Traktor zatím nepodporuje moc přehrávačů v HID režimu ve kterém by to zobrazovalo).

Další možností je pořídit si externí HDD (nebo flash disk), na ten nasypat muziku a tento HDD připojit přes USB kabel k přehrávači. Tady by si potřeboval ale Reloop RMP3 nebo AA Radius 3000, které uměj sdílet muziku z jednoho USB zařízení ve dvou přehrávačích. Krom těchto dvou přehrávačů a Pioneerů CDJ-2000/900 to bohužel žádné jiné zatím neumí, ani tyto NDX-800, což je asi jediný nedostatek, který sem na nich našel.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

plus malý display, který ztěžuje vyhledávání skladeb..

ono stačí notes, fouknout do každého playeru usb kabel, propojit je s bookem, nastavit v traktoru/vdjji midi a midikanál pro levý a pravý přehrávač a je hotovo.. na netu je hromada návodů.. teď se mi nechce hledat :mrgreen:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

Azu píše:Především vůbec nepotřebuješ mixák s MIDI, není k tomu žádný důvod.
Tak jak si to představuješ to není úplně proveditelné, budeš muset mít spuštěný třeba Traktor a přehrávačema budeš moct vybírat skladby a hrát, ale budeš muset koukat na notebook na to jakou skladbu vybíráš, protože se ti alespoň nyní nebude zobrazovat na displeji přehrávače (Traktor zatím nepodporuje moc přehrávačů v HID režimu ve kterém by to zobrazovalo).

Další možností je pořídit si externí HDD (nebo flash disk), na ten nasypat muziku a tento HDD připojit přes USB kabel k přehrávači. Tady by si potřeboval ale Reloop RMP3 nebo AA Radius 3000, které uměj sdílet muziku z jednoho USB zařízení ve dvou přehrávačích. Krom těchto dvou přehrávačů a Pioneerů CDJ-2000/900 to bohužel žádné jiné zatím neumí, ani tyto NDX-800, což je asi jediný nedostatek, který sem na nich našel.

Podla manualu to vie aj denon DN-S1200
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Odpovědět