Jaky Cd přehravac do 10 000.:
Re: Jaky Cd přehravac do 10 000.:
Každej už ti tu napsla že ten Numark je lepší volba tak se furt neptej a mazej ho objednat.
http://www.club-music.cz/dj/cd-dvd-preh ... x-800.html
http://www.club-music.cz/dj/cd-dvd-preh ... x-800.html

Reloop RMP-3 = 13 990,-
Numark NDX 800 = 9490,-
Na páru Numarku ušetříš 9000,- a ještě máš šanci že déle vydrží.
RMP-3 je RMP-2 s MIDI a USB.
Numark NDX 800 = 9490,-
Na páru Numarku ušetříš 9000,- a ještě máš šanci že déle vydrží.
RMP-3 je RMP-2 s MIDI a USB.
za me numark
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Numark ma taky usb a midi,takze je stejny jako reloop mozna vnitrne lepsi,cetl jsem ,ze numark se daji srovnavat s denonem...Vemu ten numark...
ten ndx by mel byt dle vseho nova vlajkova lod mezi cd playery..tak jak to bylo u icdx a ty byly hodne povedene a prijde mi, ze ndx 800 je predelany icdx s krapet levnejsima soucastkama.. ale to sou jen moje domenky..
kazdopadne za me ndxku
kazdopadne za me ndxku
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
tohle mi napsali na shop4djs..tak nevim...Ja netvrdimnze je numark horší, ale není dostupný a nemá tu servis, takze až se po...., nemá ho tu kdo spravit, protoze pokud vám ho tu někdo doda (což pokud budete mít trpělivost a v radu několika tydnu je mozné) tak to bude z nemeckeho dovozu (cesky numark je pred krachem a nic nedodava a neservisuje) , tedy servis v Německu, kde neřeší 30 denni zákone lhůty atd. Raději tedy prodám rmp2 u které je komletni servisní zázemí v cesku a jsou dostupné. Takze pokud mate dostatek trpělivosti času a konec konců i peněz ridte se radami dj fór ( u kterých byl mimochodem jeste nedávno favoritem american dj rádius) a kupte si ndx. U nás ho budeme doporucovat až ve chvíli kdy na jej budu mít servis a podporu a bude dostupný a dodací doba nebude 3 mesice. Co mě ale fascinuje je fakt, ze vsichni doporucuji ndx 800, ale nikdo ho jeste nemel v ruce protoze se jeste neprodal ani kus, nejsou s nim zadne praktické zkušenosti ale vsichni ví ze je nejlepší! Takze nadále nechávame u nás v doporučení reloop rmp2, rmp3 a stanton 324, pokud tedy zákazník nechce top produkty mezi ktere radim pioneer a denon.
-
Za mě v téhle cenové kategorii jedině DN S1200. Reloopy jsem měl...dostaly se mi do pod ruky i RMP 3. Podle mě je to s nima jako s Denonama vyšší třídy. Tři prdele funkcí a ani jedna není pořádně dotažená do konce. Na druhou stranu na RMP 2 nemůžu nadávat. Sice jsem s nima nedávno řešil problém, nakonec se ukázalo, že to byla blbost...Za ty prachy...Numark jsem v ruce neměl, takže nemůžu soudit. Stačilo mi ale to, co jsem viděl na videu. Hodně funkcí, ale v praxi stejně použiješ jen pár. A nejvíc mě dostalo, jak tam vždycky točil tim knobem efektoru, aby našel odpovídající efekt 

A co je komu po tom, odkud to ten obchod vzal. 30ti denní lhůta je ze zákona pro prodejce, kam to on pošle je jeho věc, a nějaký díly... Koho to zajímá, opět problém prodejce, né kupujícího....
Nechat si poradit od obchodu... nevidím jedinej důvod proč by obchodník měl být k zákazníkovi poctivej
Jak už psal ToLa, tyhle "problémy se servisem" řeší 30ti denní lhůta vrácení peněz.

To, že oni ani nikdo jiný ty NDX-800 neviděl, neznamená, že sem je já skutečně neviděl, protože kamarád co bydlí tady kousek za hranicema v Německu je má a má i RMP2, takže to má s čím reálně porovnávat, má s nima odehrány 3 celovečerní akce a několik desítek hodina doma
Věř obchodníkoj, pro kterého je díky zisku mnohem lepší prodat Reloopa než cokoliv jiného, protože na něm má podstatně větší marži a díky ceně přehrávačů i mnohonásobně větší zisk.
Pokud mam brát poměr cena / kvalita výrobku / užitná hodnota, tak mně vychází jednoznačně jako nejlepší právě NDX-800 a po něm Radius 3000 ať si o tom myslí každej co chce. Pokud nebudu koukat na cenu, tak si koupím Pioneera.
Jak psal ToLa, tobě může být úplně u prdele kde to ten obchod sehnal, tebe zajímá jen to, že ti to prodal a máš na to záruční podmíny, které se řídí zákonem a to je pro tebe směrodatné. Kde a jak obchodník pořeší případnou reklamaci je jeho věc, která tebe nemusí vůbec zajímat, v nejhorším pokud by to nestihli včas vyreklamovat ti vrátěj peníze, nebo můžeš vyžádat novej výrobek, tak nechápu co řešíš.
Věř obchodníkoj, pro kterého je díky zisku mnohem lepší prodat Reloopa než cokoliv jiného, protože na něm má podstatně větší marži a díky ceně přehrávačů i mnohonásobně větší zisk.
Pokud mam brát poměr cena / kvalita výrobku / užitná hodnota, tak mně vychází jednoznačně jako nejlepší právě NDX-800 a po něm Radius 3000 ať si o tom myslí každej co chce. Pokud nebudu koukat na cenu, tak si koupím Pioneera.
Jak psal ToLa, tobě může být úplně u prdele kde to ten obchod sehnal, tebe zajímá jen to, že ti to prodal a máš na to záruční podmíny, které se řídí zákonem a to je pro tebe směrodatné. Kde a jak obchodník pořeší případnou reklamaci je jeho věc, která tebe nemusí vůbec zajímat, v nejhorším pokud by to nestihli včas vyreklamovat ti vrátěj peníze, nebo můžeš vyžádat novej výrobek, tak nechápu co řešíš.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Mohu se zeptat, pokud bych chtěl hrát normálně přes playery a mixem s notebookem a traktorem a ne přes konzoli, stačí abych si pořídil např. právě tento zmiňovaný numark (2x) s midi a mix např. Reloop RMX-40 MIDI. Představa je taková, že bych rád přes playery s mixem bez notesu, ale CD s písničkama by bylo tolik, že by mě to nebavilo nosit. Výhoda je právě mp3jek na disku. Timpádem jsem myslel, že 2× player s midi (Numark NDX 800, Reloop RMP3, Pioneer CDJ 350, Pioneer CDJ 850) + nevím přesně jestli také mix s midi + notebook s traktorem. Vše bych ovládal na playerech s mixem a notebook by vlastně sloužil jenom na sbírku mp3jek. Je možné toto uskutečnit? Pokud ano, mohu poprosit, jak by se to přesně propojilo?
Díky 

Především vůbec nepotřebuješ mixák s MIDI, není k tomu žádný důvod.
Tak jak si to představuješ to není úplně proveditelné, budeš muset mít spuštěný třeba Traktor a přehrávačema budeš moct vybírat skladby a hrát, ale budeš muset koukat na notebook na to jakou skladbu vybíráš, protože se ti alespoň nyní nebude zobrazovat na displeji přehrávače (Traktor zatím nepodporuje moc přehrávačů v HID režimu ve kterém by to zobrazovalo).
Další možností je pořídit si externí HDD (nebo flash disk), na ten nasypat muziku a tento HDD připojit přes USB kabel k přehrávači. Tady by si potřeboval ale Reloop RMP3 nebo AA Radius 3000, které uměj sdílet muziku z jednoho USB zařízení ve dvou přehrávačích. Krom těchto dvou přehrávačů a Pioneerů CDJ-2000/900 to bohužel žádné jiné zatím neumí, ani tyto NDX-800, což je asi jediný nedostatek, který sem na nich našel.
Tak jak si to představuješ to není úplně proveditelné, budeš muset mít spuštěný třeba Traktor a přehrávačema budeš moct vybírat skladby a hrát, ale budeš muset koukat na notebook na to jakou skladbu vybíráš, protože se ti alespoň nyní nebude zobrazovat na displeji přehrávače (Traktor zatím nepodporuje moc přehrávačů v HID režimu ve kterém by to zobrazovalo).
Další možností je pořídit si externí HDD (nebo flash disk), na ten nasypat muziku a tento HDD připojit přes USB kabel k přehrávači. Tady by si potřeboval ale Reloop RMP3 nebo AA Radius 3000, které uměj sdílet muziku z jednoho USB zařízení ve dvou přehrávačích. Krom těchto dvou přehrávačů a Pioneerů CDJ-2000/900 to bohužel žádné jiné zatím neumí, ani tyto NDX-800, což je asi jediný nedostatek, který sem na nich našel.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
plus malý display, který ztěžuje vyhledávání skladeb..
ono stačí notes, fouknout do každého playeru usb kabel, propojit je s bookem, nastavit v traktoru/vdjji midi a midikanál pro levý a pravý přehrávač a je hotovo.. na netu je hromada návodů.. teď se mi nechce hledat
ono stačí notes, fouknout do každého playeru usb kabel, propojit je s bookem, nastavit v traktoru/vdjji midi a midikanál pro levý a pravý přehrávač a je hotovo.. na netu je hromada návodů.. teď se mi nechce hledat

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Azu píše:Především vůbec nepotřebuješ mixák s MIDI, není k tomu žádný důvod.
Podla manualu to vie aj denon DN-S1200
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II