Denon sc 2900
-
Re: denon sv 2900
Ale tak vidíš komunikaci se sebou...
Celou dobu se tu spolu bavíme o CDJ 2000 a jeho updatu FW. Já na to říkám, že to issue očividně neni tak vážné, když mi to po letech nevadí. Ty na to, že musim bejt hluchej. Já teda udělám ten update, abych to vyzkoušel... a očekávaně... u běžného AUDIO CD opravdu žádná změna. Ty na to, že jsem Pioneer fanatik a zaslepenc.
A pak z Tebe vyleze, že to posuzuješ podle CDJ 350 a na CDJ 2000 jsi to ani nevyzkoušel. A jediné dle čeho usuzuješ na to issue je to, že Pioneer vydal FW update.
Sorry... ale co k tomu dodat?
Celou dobu se tu spolu bavíme o CDJ 2000 a jeho updatu FW. Já na to říkám, že to issue očividně neni tak vážné, když mi to po letech nevadí. Ty na to, že musim bejt hluchej. Já teda udělám ten update, abych to vyzkoušel... a očekávaně... u běžného AUDIO CD opravdu žádná změna. Ty na to, že jsem Pioneer fanatik a zaslepenc.
A pak z Tebe vyleze, že to posuzuješ podle CDJ 350 a na CDJ 2000 jsi to ani nevyzkoušel. A jediné dle čeho usuzuješ na to issue je to, že Pioneer vydal FW update.
Sorry... ale co k tomu dodat?
a 350 neni pioneer ?? vydal fw ktory opravuje mt iba na najvyzsie modely a az po roku, podla teba mozeme hrat iba z audio CD a pouzivat pitch max 2-3 %. dobre pre teba je mt dobre ale pre mna nie ! cely svet djjingu sa bavi o tom ze mt je u novych pioneerov naprdel, a ty budes furt ohraniceny len tymto forom.a si zaritak, a aj tu 350 mas doma, ale radsej mlcis,
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
prosim uz tu prestante pisat veci ktore nesuvisia s denonom sv 2900 momentalne je tu viac prispevkov ohladom pioneeru ako ohladom denonu takze bud si to vyrieste v inom vlakne alebo si to vyrieste cez spravy. poprosil by som admina aby precistil to OT. dakujem
presne tak, človek vidí že sa tu niečo napísalo, klikne na to že sa dozvie niečo nové o NEW denone a bum PIO PIO PIO
-
Jako sorry lidi... ale když se objeví ve vlákně nějaká "nepravda", tak na ní prostě budu reagovat.
Dělal bych to i obráceně. Kdyby třeba někdo o Pio pultu psal, jak má oproti Denonu luxusní zvuk... taky bych se ozval .
Dělal bych to i obráceně. Kdyby třeba někdo o Pio pultu psal, jak má oproti Denonu luxusní zvuk... taky bych se ozval .
-
Ano... 350 je lowend Pioneer. Ale uniká mi souvislost s debatou o CDJ 2000 a jeho FW, kterou jsmetu vedli.johnny píše:a 350 neni pioneer ?? vydal fw ktory opravuje mt iba na najvyzsie modely a az po roku, podla teba mozeme hrat iba z audio CD a pouzivat pitch max 2-3 %. dobre pre teba je mt dobre ale pre mna nie ! cely svet djjingu sa bavi o tom ze mt je u novych pioneerov naprdel, a ty budes furt ohraniceny len tymto forom.a si zaritak, a aj tu 350 mas doma, ale radsej mlcis,
CDJ 350 mám doma. Jak kvalitní má MT bohužel nevím, ale někdy vyzkouším a porovnám s CDJ 2k. Je možné, že je horší než u Denonů nebo CDJ 2k, CDJ 100s atd.
Ale to stále nic nemění na naší debatě, která se vedla o flagship CDJ 2k.
Ale fakt už peace a končim s touhle debatou. Klidně na ní založ vedle novej TOPIC, ale sem už na tohle téma nic nepíšu.
-
Majky, nemusím niečo používať 100 krát aby som pochopil ako to funguje... mám dosť vysokú technickú inteligenciu a dokážem aj intuitívne po prvom použití pochopiť ako fungujú jednotlivé funkcie napríklad na CDJ2000ke. Mimochodom bol som medzi prvými kto si CDJ2000ku reálne v jednom nemenovanom DJ shope osobne 2 hodiny skúšal. Okrem toho som na CDJ2000kach odohral viac ako 150 hodína a ver že som sa s tým dostatočne vyhral... Totiž hot Cue system patrí medzi moje velmi obľúbené funkcie ...táto praktická skúsenosť s CDJ2000 mi bohate stačí na to by som vedel o čom píšem a mohol seriozne porovnať CDJ2000ku s akýmkoľvek iným produktom ktorý dobre poznámMajky_mike píše:Jak říkám... je to dobrá funkce. Z mého pohledu je mnohem lepší mít display na playeru, než během produkce čučet do dalšího zařízení, ale v rámci ušetření se to určitě hodit může.djmartin-sk píše: Pričom si na klávesnici Ipadu priamo vyťukám v softe Engine názov skladby a nemusím to vyhľadávať po jednotlivých znakoch (prvých písmenkách názvov súborov, skladieb, interpreta a pod.) Praktické na tom softe ENGINE je aj to že DJ môže priečinky prechádzať a v nich scrollovať hudobné súbory aj cez player (pravá horná časť playera), čiže sa I padu nemusí vôbec ani dotknúť s výnimkou vyhľadávania skladby podľa názvu).
Já preferuju u RB Mac Air, když hraju něco, kde budu potřebovat vyhledávat. Nepotřebuje to stojánek a má to plnohodnotnou a podsvícenou klávesnici. Ale věřim, že Pio taky udělá brzy nějakou aplikaci pro iPad... ta implementace by nebylo nic těžkého.
Hele... já jsem měl DN3500 několik let, takže vím moc dobře o čem mluvím. Z toho co píšeš je jasné, že jsi žádné vyšší CDJ nějak aktivněji nepoužíval.djmartin-sk píše: Tiež by som sa neobával tej tvojej funkčnej "ne-použiteľnosti" prehrávača... na túto tému sme tu už popísali velmi veľa a pokiaľ pozná niekto objektívne fakty a má k nim rešpekt, tak by nikdy nemohol tvrdiť že prehrávače od Denon sú v nejakej funkčnej použiteľnosti horšie ako Pioneer. Veľmi rád uvádzam príklad systému nastavenia HOT CUE funkcii. Keď chce DJ nastaviť Hot Cue na CDJ2k, tak musí urobiť 3 kroky (1. stlačiť tlačidlo rec., 2. stlačiť príslušné tlačidlo HOT CUE a potom 3. opäť stlačiť (vypnúť) tlačidlo "rec" aby mohol nastavený HOT CUE bod prehrávať od nastaveného miesta. Na Denon (ale aj na iných playeroch) je táto funckia podstatne jednoduchšia! Stačí v priebehu skadby stlačiť príslušné "HOT CUE" a je to nastavené! Odpadajú tie 2 kroky s tlačidlom "rec" Nechápem prečo to inžinieri od Pioneer na takom drahom a špičkovom (flagship) stroji ako je CDJ2000ka nevyriešili jednoduchšie!? Napr. tak, ako to majú už aj tie lacné prehrávače (Stanton, AA a pod.), Fakt neviem, o akých nedotiahnutých funkciách na Denonoch sa tu hovorí (?!)
Třeba zrovna to co píšeš je jasnej příklad toho, kde to má Denon oproti Pioneeru naprosto nevychytané. Když to popisuješ tak, jak to popisuješ... zní to divně. Ale realita je taková, že už od CDJ 1K M 1 je to stejný a funkční systém.
Levou ruku položíš na CUE sekci, palec máš na tlačítku pro rec. Palcem zmačkneš rec a prstem si můžeš do rytmu odťukat CUE kolikrát chceš (něž se dostaneš na místo písničky, kde tu cue fakt chceš) a palcem stále na tlačítku potvrdíš. Najednou můžeš takhle jednou rukou snadno obsadit i všechny 3 CUE třeba po 1/2 slovu a hrát si s tím. To všechno díky poloze a perforaci tlačítek děláš po slepu... zapisuješ CUE, přepisuješ, pouštíš je.
Oproti tomu na Denonu DN-S 3500 se nejdříve musíš nejdříve podívat, kde vůbec ta sekce je, protože hmatově není označená. Dát ruku na první tlačítko a přesně se trefit už rovnou na první pokus. Pokud chceš CUE změnit nebo se Ti zadání nepovede... znovu se tam musíš podívat a najít, jaké tlačítko po dlouhém stisku ty CUE vymaže. A sranda? Ono vymaže oboje... teda i třeba to druhé CUE, které máš připravené v úplně jiném tracku.
A aby toho nebylo málo... Pioneer drží standard toho, jak se tohle používá už 12 let. Lidi, co se to jednou naučili, to už 12 let úplně stejně používají. Pokud přijdou do klubu, kde je jakýkoliv flagship CDJ, tak to prostě ovládají úplně stejně. Zatímco DN-S3000 měl tu sekci nějakou.... S3500 trochu jinou. S3700 úplně jinou... tam konečně šlo mazat CUE aspoň individuálně. A teď SV 2900 zase úplně jinou? WTF? To je fakt paráda, že DJ hrající na Denona si musí každé 2 roky zvykat na něco úplně jiného a pokud náhodou potká v klubu Denona, tak na něj i tak nebude zvyklej.
Mno... a teď se dostávám k tomu nejlepšímu. Na každém flagship CDJ od roku 2001 tohle člověk u každého tracku dělá jenom jednou (pokud sám nechce víckrát). I první CDJ 1000 měla vstup na SD kartu, kam se to všechno ukládalo. Takže člověk do klubu dorazil s CD a SD kartou... a žádné CUE ani nenahrával. Samozřejmě je tam plná kompatibilita. Klidně můžu vzít 10 let starou kartu z CDJ 1k a bude mi fungovat na CDJ 2k se všema CUE. A stejné je to i dneska... jednou si připravim CUE (jedno zda na PC nebo při hraní v PC) a automaticky je mam uložené v RB, kde si je pak přenačtu do PC a obráceně. Je tohle u Denonu? Tam žádná kompabilita ani není potřeba... protože stroje ještě před pár lety neumí ty CUE ani uložit .
Takže asi takhle... tenhle příklad jsi vybral sám jako demonstraci toho, že má Denon něco snadnějšího . Mno fakt samé výhody jak hrom .
Ale na celkovém postu to nic nemění. SV 2900 je z mého pohledu velmi slušně vypadající stroj, kterému věštim dobrou budoucnost. A těšim se, že Denon začně konečně Pioneeru pořádně konkurovat. Pioneer nedělá 100% dokonalé produkty. Jenže mezi slepcema je i jednookej král .
K veci:
Denon od už dávno predtým ako prišla na trh CDJ1000ka používal na svojich dual CD playeroch (napr. DN2600F)tzv. HOT CUE system (vtedy s iba 2 HotCue tlačidlami) a tiež sa to doteraz už min 16 rokov používa rovnako ako predtým. Neviem čo Ti je divné na tom, že pokiaľ chceš nastaviť Hot Cue (zarážku) tak urobíš jeden jediný krok, namiesto troch!? Čo tam treba hľadať??? To už DJ musí byť fakt slepý, ak nevidí na Denonoch úplne podsvietené tlačidlá CUE1 CUE1 atd...? Všetky hot Cue si na Denon playeroch (od modelu DN2700 z roku 1996) môžeš rovnako ako dnes na Pio CDJ uložiť (u Denonu sa to uložilo vnútornej pamäte prehrávača) U CDJ na SD kartu, (od modelu Denon S3700, S1200 a vyšších) rovnako ako na CDJ je možné tieto HotCue body exportovať na externú SD kartu alebo USB kľúč. Aj u starších modelov S3500 a S5500 sa dali exportovať tieto HotCue aj iné memory dáta, ale len káblovým prepojením rovnakých modelov. No Pointa mojho dávnejšieho príspevku je o jednoduchosti použitia a nastavenia Hot Cue bodov na Denonoch v reálnom čase! Nie v tom, ako a kde sa to dajú uložiť prípadne exportovať tieto dáta. Na Denon playeroch odjakživa (ako existuje táto funkcia na DJských playeroch) stačí urobiť jeden jediný krok, jedno sltačenie a hotovo. Netreba predtým, ako je to na Pio-CDJ modeloch stláčať "REC" potom príslušné Hot Cue a potom znova "REC"... Toto je podľa mnohých DJs zbytočne komplikovaný a iracionálny spôsob nastavovania Hot Cue. Mazanie HotCue na Denonoch je tiež velmi jednoduché, tak ako aj na starších modeloch (tiež na S3500ke) a aj na najnovších modeloch SC2900 a SC3900 sa HotCue maže jedným krokom - súčasným stlačením tlačidla "FLIP/CLEAR" a príslušného Hot Cue. Jedine u modelu S3700 ako si správne napísal je na mazanie smaostatné tlačidlo "CLEAR" pre každé Hot Cue samostatne.
Ty si asi túto funkciu na svojej 3500ke nepoznal dosť dobre, pokiaľ si nevedel ako jednoducho vymazať iba jedno z dvoch HotCue na S3500ke Tiež si myslím, že pokiaľ máš nejaký (akýkoľvek) player už viac ako niekoľko dní, tak by si mal už intuitívne vedieť, kde a aké tlačidlá a funkcie má ten player.
Na Denonoch, rovnako ako na Pio CDJčkach sú HotCue tlačidlá vľavo hore na ľavo od displaya a takto je to už dosť dávno, od modelu S3500 na všetkých aj najnovších modeloch Denon.
Hrám na Denonoch už od roku 1997 a mojimi rukami prešlo cca 10 modelov CD playerov tejto značky... a ver mi, že som si nikdy nemusel odkvykať a potom znovu zvykať na túto (HotCue) funkciu alebo akékoľvek iné rovnaké funkcie na Denonoch. Vždy to fungovalo rovnako, jedno stlačenie HotCue a hotovo, iba mazanie HotCue na modely S3700 bolo iné (podľa mňa) jednoduchšie.
O tejto téme by sme mohli písať asi veľmi veľa ale viac objektívnosti by sme dosiahli keby sme si niekde osobne odskúšali totožné funkcie na Denon vs Pioneer playeroch pred inými DJmi a nechali na zváženie každého DJa ktorá z možností im individuálne bude vyhovať. Takto je to dosť iracionálna diskusia... ale vecná.
-
A teraz k téme SC2900
Pripájam pár zaujímavých Rewiev videí k SC2900kám. Nech sa páči: myslím si že za cca 850 Eur není co řešit
http://www.youtube.com/watch?v=aZ3d3l4anqY
http://www.youtube.com/watch?v=7iKIoyrdntU
a 4 SC2900 s rôznam setupom v akcii v Madride s DJ Delimentary
http://www.youtube.com/watch?v=-cO4do7E-Zo
Pripájam pár zaujímavých Rewiev videí k SC2900kám. Nech sa páči: myslím si že za cca 850 Eur není co řešit
http://www.youtube.com/watch?v=aZ3d3l4anqY
http://www.youtube.com/watch?v=7iKIoyrdntU
a 4 SC2900 s rôznam setupom v akcii v Madride s DJ Delimentary
http://www.youtube.com/watch?v=-cO4do7E-Zo
-
djmartin-sk: tak to se očividně moc neshodneme
Hele... ono je to dost jednoduché, podívej se, jaká je evoluce HOT CUE sekce u CDJ 1k a Denonů. Dej si ty obrázky vedle sebe generaci po generaci.
1. Takže HOT CUE od Denonu je praktičtější a nemá zbytečné kroky? Tak fajn. Kolik kroků (stisků tlačítek) musí udělat DJ, když chce během akce třeba 3 použít jedno HOT CUE? Myslím nahrát, pustit, přenahrát, pustit, přenahrát, pustit. Odpovim sám... na CDJ je to 12x. U Denonu je to taky 12x. Ovšem pouze za předpokladu, že DJ neudělal při nahrávání chybu, pokud si nějaký HOT CUE DJ nahraje třeba až na 3x pokus on-air, je to 14x u CDJ a 18x u Denonu.
Systém Pioneer je (teoretická) nevýhoda jen při prvním nahrání CUE, pak už je tam stejné množství kroků jako u Denonu + bonus v podobě slepého ovládání jednou rukou a možností chybné CUE opravovat v jednom kroku (u Denonu 3 kroky). DJ, který hraje hodiny v klubu používá CUE více než 1x za produkci .
2. K čemu je ukládání CUE do interní paměti přístroje DJovi, který přijede hrát do klubu na jiné přehrávače Denon, než jsou jeho kusy?
3. Mohu nějak dostat CUE třeba z té DN-S3500 do 3700/3900?
4. Co se stalo na DN-S3500 v moment, kdy člověk chtěl uložit CUE u 2 audio CD, které měly obě přesně 60 min a 0 sec? Bez ohledu na počet tracků?
5. Jak se pracovalo s ukládání CUE u MP3 na DN-S 3500? ).
A jen tak btw... o přepisování CUE na S3500 jsem věděl, ale pokud chceš brát tuhle možnost v potaz, tak přicházíš o "náskok" nad Pioneerem, kde přepisování trvá o 1 krok méně. Kromě toho to na S3500 používat bylo utrpení. Když se to tlačítko nedrželo dost dlouho (cca 0,5 sec), přepis to neudělalo. Když se drželo moc dlouho, přepsalo to oboje CUE. Já raději používal dvojité přepsání, kde se člověk alespoň mohl spolehnout na výsledek.
Hele... ono je to dost jednoduché, podívej se, jaká je evoluce HOT CUE sekce u CDJ 1k a Denonů. Dej si ty obrázky vedle sebe generaci po generaci.
1. Takže HOT CUE od Denonu je praktičtější a nemá zbytečné kroky? Tak fajn. Kolik kroků (stisků tlačítek) musí udělat DJ, když chce během akce třeba 3 použít jedno HOT CUE? Myslím nahrát, pustit, přenahrát, pustit, přenahrát, pustit. Odpovim sám... na CDJ je to 12x. U Denonu je to taky 12x. Ovšem pouze za předpokladu, že DJ neudělal při nahrávání chybu, pokud si nějaký HOT CUE DJ nahraje třeba až na 3x pokus on-air, je to 14x u CDJ a 18x u Denonu.
Systém Pioneer je (teoretická) nevýhoda jen při prvním nahrání CUE, pak už je tam stejné množství kroků jako u Denonu + bonus v podobě slepého ovládání jednou rukou a možností chybné CUE opravovat v jednom kroku (u Denonu 3 kroky). DJ, který hraje hodiny v klubu používá CUE více než 1x za produkci .
2. K čemu je ukládání CUE do interní paměti přístroje DJovi, který přijede hrát do klubu na jiné přehrávače Denon, než jsou jeho kusy?
3. Mohu nějak dostat CUE třeba z té DN-S3500 do 3700/3900?
4. Co se stalo na DN-S3500 v moment, kdy člověk chtěl uložit CUE u 2 audio CD, které měly obě přesně 60 min a 0 sec? Bez ohledu na počet tracků?
5. Jak se pracovalo s ukládání CUE u MP3 na DN-S 3500? ).
A jen tak btw... o přepisování CUE na S3500 jsem věděl, ale pokud chceš brát tuhle možnost v potaz, tak přicházíš o "náskok" nad Pioneerem, kde přepisování trvá o 1 krok méně. Kromě toho to na S3500 používat bylo utrpení. Když se to tlačítko nedrželo dost dlouho (cca 0,5 sec), přepis to neudělalo. Když se drželo moc dlouho, přepsalo to oboje CUE. Já raději používal dvojité přepsání, kde se člověk alespoň mohl spolehnout na výsledek.
Pokud by jste chteli, tak vam zamluvim telocvicnu s ringem a tam to muzete vyresit jednou pro vzdy .
Ta cena mi prijde trosku moc. Stoji skoro stejne jako Pio 850. Funkce obou pristroju jsem zatim neporovnaval (neni cas), ale prece jen Pio je v oblasti CD standard. Proto bych cekal, ze Denon jim zkusi prebrat zakazniky a da vyhodnejsi cenu.
Ta cena mi prijde trosku moc. Stoji skoro stejne jako Pio 850. Funkce obou pristroju jsem zatim neporovnaval (neni cas), ale prece jen Pio je v oblasti CD standard. Proto bych cekal, ze Denon jim zkusi prebrat zakazniky a da vyhodnejsi cenu.
veď cena výhodnejšia je ... v skratke, čo 850ka nemá .... možnosť prepojenia viacerích mašín a hranie z jedného média ... suplovanie malého displeya iPad-om ... digital out ... sync ....slip mode. Pioneer CDJ850ku prezentuje ako bedroom DJ player, 2900ka je profi
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
To sice jo, prece to nebudou prezentovat jako HighEnd, kdyz potrebuji prodavat i vyssi modely.
To podstatne u 850 ziskas. Nekde jsem cetl, ze 850 jde propojit s record boxem pomoci sitoveho kabelu. Jak to funguje jsem nezkoumal, ale bral jsem to jako obdobu podobne funkce u Denonu. Propojit s Pio mixy take jde atd.
Digital out vyuzijes jen u minimalniho poctu mixaku - kolik mixu ma na kanalech Dig in?
Prvni zpravy o tomto Denonu mluvili o cene nekde pod 20 litru. Nyni to neni tak jasna vec, protoze i pres to, ze Denon bude asi lepsi, tak spousta zakazniku veme Pio. Kluby urcite a ostatni to budou zvazovat taky. Vysledek bude takovy, ze ten Denon skonci jako HighEnd u bedroom DJs .
Pri nizsi cene by bedroom DJs po tom sahli urcite, ale takhle vemou Pio s vidinou, ze ho obcas pronajmou. S pronajmem Denonu by toho v soucasne dobe asi moc nevydelali ... Kluby by to zase pri nizsi cene vzali mozna jako zalozni playery, pripadne playery na druhou stage.
Na druhou stranu je treba vsak chapat i to, ze kdyby dal Denon cenu nizkou, tak by si lidi rekli, ze to bude asi shit ... Pokud chtel Denon cenou a funkcemi mirit na kluby, tak by mel asi radne zapracovat na promu. 2900 je prvni model, ktery ma sanci zacit rozvracet zavedeny kult Pio standardu
To podstatne u 850 ziskas. Nekde jsem cetl, ze 850 jde propojit s record boxem pomoci sitoveho kabelu. Jak to funguje jsem nezkoumal, ale bral jsem to jako obdobu podobne funkce u Denonu. Propojit s Pio mixy take jde atd.
Digital out vyuzijes jen u minimalniho poctu mixaku - kolik mixu ma na kanalech Dig in?
Prvni zpravy o tomto Denonu mluvili o cene nekde pod 20 litru. Nyni to neni tak jasna vec, protoze i pres to, ze Denon bude asi lepsi, tak spousta zakazniku veme Pio. Kluby urcite a ostatni to budou zvazovat taky. Vysledek bude takovy, ze ten Denon skonci jako HighEnd u bedroom DJs .
Pri nizsi cene by bedroom DJs po tom sahli urcite, ale takhle vemou Pio s vidinou, ze ho obcas pronajmou. S pronajmem Denonu by toho v soucasne dobe asi moc nevydelali ... Kluby by to zase pri nizsi cene vzali mozna jako zalozni playery, pripadne playery na druhou stage.
Na druhou stranu je treba vsak chapat i to, ze kdyby dal Denon cenu nizkou, tak by si lidi rekli, ze to bude asi shit ... Pokud chtel Denon cenou a funkcemi mirit na kluby, tak by mel asi radne zapracovat na promu. 2900 je prvni model, ktery ma sanci zacit rozvracet zavedeny kult Pio standardu
-
Já osobně si myslim, že ta cena je úplně akorát a plně reflektuje, co za ní zákazník dostane.
SV2900 je mnohem vybavenější než CDJ 850 a CDJ 850 je zase CDJ podobné flagshipu .
DJ který nemá na CDJ 2k(900) a hraje převážně ze svejch playerů má SV2900 jako opravdu skvělou volbu a na jeho místě bych dneska nad CDJ 850 vůbec nepřemýšlel. Ta absence LINK je pro mě naprosto smrtelná.
DJ který je zaměřen na hraní v klubech s CDJ2k má možná o fous lepší si pořídit CDJ 850. Přecejenom 1 recordbox a podobnější práce.
SV2900 je mnohem vybavenější než CDJ 850 a CDJ 850 je zase CDJ podobné flagshipu .
DJ který nemá na CDJ 2k(900) a hraje převážně ze svejch playerů má SV2900 jako opravdu skvělou volbu a na jeho místě bych dneska nad CDJ 850 vůbec nepřemýšlel. Ta absence LINK je pro mě naprosto smrtelná.
DJ který je zaměřen na hraní v klubech s CDJ2k má možná o fous lepší si pořídit CDJ 850. Přecejenom 1 recordbox a podobnější práce.
Naprosty souhlas. Tak jsem to myslel. Kdo ma playery jen pro sebe, tak pujde do Denonu. Kdo hraje v klubech pujde do Pincku.
Já bych řekl, že to je fakt výborná volba, jestli to bude opravdu fungovat. Teď už nemá moc cenu koukat po CDJ850 možná i po CDJ900, když tohle stojí 19 a půl tisíce umí to to, co to umí. Já bych si to hned koupil.