Alternativy ke gramofonum Technics 1210

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
norman_cook

Alternativy ke gramofonum Technics 1210

Příspěvek od norman_cook »

Kvalitativne srovnatelne gramofony. Vestax? Numark? Jsou stejne spolehlive a vydrzi tolik co Tecka?

Mike Rayman

Technics vs. ti druzi

Příspěvek od Mike Rayman »

Jednoznacne Technics, jinak pak řada 150 od Stantonu.
Numarky nevim, ty razi kamos...ale mel jem numark mix...pul roku v poho a pak se to zacalo...
Vestaxy pdx pry vypinaji motor pri delsi manipulaci s deskou, nevim nezkousel jsem je, ani o nich nic nehledal.
Ale ty Stantony me teda chytly!

Mike Rayman

Příspěvek od Mike Rayman »

No a co pak predvadel ten mixak,tak to me odradilo od numarku celkove...

djPitriS

Příspěvek od djPitriS »

Numark mixy a gramce bych nesrovnaval... Stejne jako tecka a ostatni gramce, tehle debaty je vsude plno.

Tecka jsou proste bytelny, na jejich stari stale paradni a pekne dlouho vydrzi.
Nacez OEM gramce, tak jako numarky ttx-ky, ktery mam, jsou tez perfekt, s vice funkcema a modernejsim vzhledem. Jediny na co cekaj, je zkouska casem, jak dlouho vydrzi atd. Me jsem kupoval "ojete" rok a pul, mam je dva mesice a spokojenost.

Ale nijak neskryvam, ze kdyby byly penize, tak nevaham a jdu do Tecek. :)

djPitriS

Příspěvek od djPitriS »

PS: ty n. gramce a mixy bych nesrovnaval proto, pac o numarkach je vseobecne znamo ze mixy nic moc nevydrzi a s kvalitou na tom taky nejsou moc dobre...

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ja mam jete Technicsy 1200 II a nestezuju si,akorat furt koukam po tech Stantonech...

pali

Příspěvek od pali »

moj nazor je asi taky že teka su každemu vrite do pamati su to legendi pre ich kvalitu...jedina vhodna alternativa podla mna je Vestax alebo stanton 150ka

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Vestaxy bych nedoporucoval, Technics vydrzi jednoznacne vic :!:

maekos

Příspěvek od maekos »

mam technicsy, ale byl jsem prekvapen efektivitou a presnosti motoru u vestaxu kdyz jsem hral u kamose....

bussy

noo..

Příspěvek od bussy »

Ja mel, Technicsy cca pul roku, prestal me bavit motor lenoch linej, Vestaxy jsem zkousel a parada do tech jdu konkretne PDX 2000 a vubec se mi nestalo ze by mi za celou noc vypli. Numark jsem mel moznost taky vyzkouset po delsi dobu a taky uplne super konkretne model TTX.
A spise si myslim ze je to o DJi, ktery si vybere co mu sedi nejlip S-rameno ci prime, silnejsi motor atd...

bussy

Příspěvek od bussy »

Jeste mala perlicka co se stalo s gramofonama Technics.
Nejaky manik mi je jeden polil pivem cely...gramofon se potom netocil...rozebral jsem ho vylil jsem zbytky piva nechal vysusit a gramofon funguje do ted prakticky nesmrtelny :D ...je to medel 1210.

Azu

Příspěvek od Azu »

Škoda jen, že Vestax nemá u nás v ČR oficiální zastoupení, to by vyřešilo i případné servisní zásahy. Zkus popřemýšlet raději nad modelem PDX-3000.

bussy

Příspěvek od bussy »

Jo jo vim. No ale ta cena bude urcite prepal :roll: , A navic si nejsem moc jit jestli se se dodava s rovnym ramenem...

Soel

Příspěvek od Soel »

Alternativa k téčkům NEEXISTUJE :)

dmj

Příspěvek od dmj »

Myslím že koupit srovnatelně kvalitní gramec s Technicsem vyjde na ty samý peníze jako koupit si Technics samotnej:-) Doporučuju nechat si ho dovízt třeba z Rakouska. M2 svýho času vyšel na něco málinko přes 18tisíc, Numark v té době stál 17900,- :-) :lol:
dmj

Odpovědět