Alternativy ke gramofonum Technics 1210
-
Alternativy ke gramofonum Technics 1210
Kvalitativne srovnatelne gramofony. Vestax? Numark? Jsou stejne spolehlive a vydrzi tolik co Tecka?
-
Technics vs. ti druzi
Jednoznacne Technics, jinak pak řada 150 od Stantonu.
Numarky nevim, ty razi kamos...ale mel jem numark mix...pul roku v poho a pak se to zacalo...
Vestaxy pdx pry vypinaji motor pri delsi manipulaci s deskou, nevim nezkousel jsem je, ani o nich nic nehledal.
Ale ty Stantony me teda chytly!
Numarky nevim, ty razi kamos...ale mel jem numark mix...pul roku v poho a pak se to zacalo...
Vestaxy pdx pry vypinaji motor pri delsi manipulaci s deskou, nevim nezkousel jsem je, ani o nich nic nehledal.
Ale ty Stantony me teda chytly!
-
Numark mixy a gramce bych nesrovnaval... Stejne jako tecka a ostatni gramce, tehle debaty je vsude plno.
Tecka jsou proste bytelny, na jejich stari stale paradni a pekne dlouho vydrzi.
Nacez OEM gramce, tak jako numarky ttx-ky, ktery mam, jsou tez perfekt, s vice funkcema a modernejsim vzhledem. Jediny na co cekaj, je zkouska casem, jak dlouho vydrzi atd. Me jsem kupoval "ojete" rok a pul, mam je dva mesice a spokojenost.
Ale nijak neskryvam, ze kdyby byly penize, tak nevaham a jdu do Tecek.
Tecka jsou proste bytelny, na jejich stari stale paradni a pekne dlouho vydrzi.
Nacez OEM gramce, tak jako numarky ttx-ky, ktery mam, jsou tez perfekt, s vice funkcema a modernejsim vzhledem. Jediny na co cekaj, je zkouska casem, jak dlouho vydrzi atd. Me jsem kupoval "ojete" rok a pul, mam je dva mesice a spokojenost.
Ale nijak neskryvam, ze kdyby byly penize, tak nevaham a jdu do Tecek.
noo..
Ja mel, Technicsy cca pul roku, prestal me bavit motor lenoch linej, Vestaxy jsem zkousel a parada do tech jdu konkretne PDX 2000 a vubec se mi nestalo ze by mi za celou noc vypli. Numark jsem mel moznost taky vyzkouset po delsi dobu a taky uplne super konkretne model TTX.
A spise si myslim ze je to o DJi, ktery si vybere co mu sedi nejlip S-rameno ci prime, silnejsi motor atd...
A spise si myslim ze je to o DJi, ktery si vybere co mu sedi nejlip S-rameno ci prime, silnejsi motor atd...