Prosim o radu - aktivne reproduktory

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
djmario

Re: Prosim o radu - aktivne reproduktory

Příspěvek od djmario »

Měl jsem aktivní montarbo sub aktiv a opravdu zvukově byl velice dobrý mě l super přednes ale těžký stara dobrá kvalita dnes už toho moc neni k vidění a kdo to má neprodá

Venti

Příspěvek od Venti »

Yuro, len tak uplne naokraj, djmario by si za cas a rady zasluzil aspon flasu dobreho vinka alebo co ma rad :).
Kazdopadne, Tvoj synovec ma velke stastie na stryka.. ti moji investovali bud do vlastnej pychy alebo do prepitia sa. Takze, za vsetkych synovcov,dakujem :).
Velkou vyhodou tych komunistickych kulturakov bolo ze aj tie spolocenske miestnosti robil niekto s rozumom a investovalo sa do akustiky, kedze ake bedne vtedy boli 150W ? 250W a museli to zvladat. Moje prve bednicky co som si kupil boli snad najstarsie dB Opera 212, skusali sme ich aj v divadelnej sale v Iuvente, tu u nas v Bratislave, je tam miesto myslim ze 330 albo 350 ludi, tie male mrchy to dokazali cele ozvucit. Mal som potom taky vacsi system tiez z aktivneho dBcka, 2x 15 palcove vrchy a k tomu 2x dvoj18 palcove suby. Mali sme aj pasivne sady, s EAWckami robil par takych akcii a aj koncertov a okrem toho ze to bolo lahucke na nosenie a spratne v aute, hralo to ako doma z CDcka. Skoncili sme pri L'aucoustics Kiva, malinky line array system, cca 120kg na stranu (okrem subov) a robili sme s tym dve Kontrafakt turne napr v PKO Nitra, Jumbo Kosice, kde sme mali cca 1200 ludi zakazdym.... ako si pisal, aj trabant je auto a odvezie.. ale medved je medved :). Ku znackam co si pisal... ja mam rad Yamahu, mam stale digitalny pult, ktory ma nikdy nenechal v stychu, robia aj velmi dobre bednicky a dokonca davaju na ne 7 rocnu zaruku ak sa nepletiem.. JBL je fajn, bol som ich priaznivcom, ale casom mi zacal ten ostry americky zvuk rezat usi. Mackie pulty boli vzdy fajn aj som chcel jeden ale skoncil som pri dalsej malej yamahe :).
Pekny vecer
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

djmario

Příspěvek od djmario »

Venti neni potřeba když vím rád poradím, a měl jsem tak vím a je pravda kdo si dovolí kupovat EAW těch pár lidiček také bych chtěl takového hodného stryca ,ale vrat me se zpátky kdysi to mělo váhu a málo věci, bylo dostupných ale stálo to zato vše kvalitní a vydrželo to pády dnes ti spadne bedna a odejte ti reprák no technologie jde dopředu stím nic neuděláme jen se stím mužeme smířit dnes se hlavně honí výkon výkon a co nejmenší a nejlehčí a ceny o těch ani nemluvím řekneme dá se sestavit kvalitní bedna ale taky stojí to čas a penize dnes se všechno kupuje přes eshopy a značek je mraky kdo se v tom má orientovat že ale jsou lidi a fora kde si o tom píšou poradí, z výběrem kdysi to nebylo a nebylo to ani potřeba jiná doba, to bylo malinko ze starý doby hlavně at to slouží a plní učel za ty prachy

Venti

Příspěvek od Venti »

Yuro, este mala rada.. ku bedniam kupte urcite aj prepravne obaly. Minimalne nejake textilne na zips, bud ich vyrobca urcite predava alebo sa daju spravit aj podomacky spravene.. pripadne, ak synovec jazdi s dodavkou, rovno na ne spravit kufor na koleckach.

djmario, tak to je, ale zasa ked mas nosit bedne, tasku s kablami, mix, mikrofony atd atd.. tak cim mensie tym lepsie, ze ano :). Ja verim ze pri tychto ozaj znackach tie bedne aj pady vydrzia, musia ich na to testovat.. nebavime sa o cinskych chrchladlach co robia 12 rocne deti :).... Tie moje Opery, este robene v taliansku vydrzali :).. kupoval som ich jazdene, a hned prva akcia, mali sme u nas v BA na starosti vacsinu hiphopovych akcii.. pouzival som ich ako odposluchy... sa mi niekto vygrcal do vyskaca... zobral som ich na chalupu a s rukavicami a ruskou na ustach som to musel pucovat.. nastastie na to niekto myslel a dal dnu taku molitanovu vlozku, ktora to sice nasala ale nepustila dalej :).. vycistil som a hrali dalej.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Yuro

Příspěvek od Yuro »

Ahojte chlapci...som rad že exzistuje takato kasta ludi a mal mi kto poradit...Určite kupim aj tie obaly nech sa to neotlče a nech to ma pekne.Viete chlapci synovec bol velmi problemovy chlapec /tak ako maoja dcera/ ta mladež ma dnes velmi velke možnosti na informacie zabavu ale aj na možnosti ako zist na zle chodničky.A su ludia ktory Vam pomožu sa dostat naspet a zaleži Vam na tom aby opustili zle chodničky, ale su aj ludia /velakrat blizky ludia/ ktory to nezvladnu a zlomia nad Vami palicu a doslovne sa na Vas vykašlu.A ako som pisal synovec bol velmi problemovy chlapec v čase dospievania a prešiel si tažkym obdobym.Jeho mama to nezvladala a ja som sa na to nemohol pozerat ako ho skryva a niči anonymita hlavneho mesta.Tak som to jednoducho vzal do vlastnych ruk a po par rokoch je vysledok taky že dnes sa nepribliži k Bratislave menej ako 100km a v kraji v ktorom som mu zabezpečil byvanie pracu a je aj svojim Dj-vanim brani ako velmi dobry občan.Zariadil som mu novy život a viem ako mi je za to vdačny.Len nechcem aby ste si mysleli že za to vinnym Bratislavu.To nie ja mam hlavne mesto rad a v pripade mojho synovca zlyhali rodičia.Ked vidite to že ten chalan robi to žo robi a bavi ho to nepomohli by ste mu ked na to mate?A ja mam elektrotechnicku školu /sice za sociku/ tak to Vam možno splni Vaš chlapčensky sen...nechcel som sa prezradit že som si ne nete našiel ludi čo mi poradili nech nevyzeram ako bibas, ale raz sa mu priznam.A Venti určite prinesiem flašku dobreho sektu djmariovi...chodim aj do čiech /lebo ako mnohy slovaci/ som sa tam narodil a mam tam rodinu.Chlapci a ked Vam nevadi že si s Vami sem tam pokeca veteran tak sa rad s Vami stretnem na stranke Djforum...

djmario

Příspěvek od djmario »

Zdravím jak jsem psal výše takového strýca bych bral taky a dnešní mládež jsi nič neváží a do problému se muže dostat každý samořejmě je na každém jak se tomu postaví nebo jestli mu někdo pomůže jsi dobrý chlap. K těm bednám rozhodně koupit obaly to je první věc co udělat stojí to dost peníz a ochrana je potřeba

Venti

Příspěvek od Venti »

Pozeral som ci na tie EAWcka existuju nejake transport bag-y alebo case, ale oficialne neni nic. Odporucam asi najlepsiu firmu ktora v nasich koncinach existuje na vyrobu custom case-ov
https://www.facebook.com/cases.cz/?tn-str=k*F

Yuro

Příspěvek od Yuro »

Chlapci dakujem Vam...

Odpovědět