Prosim o radu - aktivne reproduktory

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
djmario

Re: Prosim o radu - aktivne reproduktory

Příspěvek od djmario »

Zdravín ten sub jsem vám doporučoval je dost vykonný a satelity jsou také velice slušné předtím byla řada 6001 a ty se už neprodavají od rcf tyto jsou podobné za mě bude velice spokojený jak výkonem tak kvalitou chybu neuděláte

Yuro

Příspěvek od Yuro »

Dakujem...

djmario

Příspěvek od djmario »

Zdravím jestě našel jsem ty 6001 rcf na bazoši dávám odkaz
https://hudba.bazos.cz/inzerat/95735058 ... -6001a.php

Yuro

Příspěvek od Yuro »

ahoj djmario sorry ze ta otravujem ale zas mi niečo preletelo pred očami...čo povieš na
Pioneer PROFESSIONAL AUDIO XPRS 215S
Pioneer PROFESSIONAL AUDIO XPRS 15
ma to ten tolko ospevovany zosilovac powersoft triedy D co ma aj Megaton....alebo
BOSE F1 Stereo Systém
http://basys.sk/pro-audio/pa-systems/bo ... ystem.html
toto som pocul aj hrat v tej firme čo to aj ponuka a je to velmi zaujimave.Akurat to nema taky vykon ako Megaton RCF a Pioneer....velmi ma zaujima tvoj nazor lebo ja uz som s toho sprosty ako retaz...dik

Yuro

Příspěvek od Yuro »

teraz som si všimol to čo si mi posielal s toho bazošu...idem ho kontaktovat...dik

Yuro

Příspěvek od Yuro »

ahoj djmario....tak nakoniec si ten moj synovec vybral toto: Redline RL15 (EAW) a ideme to zajtra kupit.Musel som ist s pravdou von lebo teraz v sobotu hraje velku sukromnu akciu a chcel ist do požišovne si niečo požičat a mal za požičanie vyplatit 500Eur tak som mu povedal o svojom plane.On mal vybrate
FBT VENTIS 115 A
Redline RL15 (EAW)
NX 45-A (RCF)
subwoffery ma vo velmi dobrom stave a treba mu len vykonne kvalitne satelity /fullrange sa to odborne vola/.Tak som sa rozhodol pre tie Redline RL15 (EAW).Idem mu to zajtra kupit.Neviem či som sa spravne rozhodol...snad ano.Budem ti vdačny na tvoj nazor....dakujem

djmario

Příspěvek od djmario »

Zdravím znám firmu EAW a mužu jen doporučit všichni do maj nebo měli rcf jdou na vyšší level a to je EAW a vidím že jsou z těch 3 voleb nejvykonějšší a řekl bych i nejlepší bude určitě spokojen

Yuro

Příspěvek od Yuro »

super dakujem...ja som sa velmi stotožnil s tzm rcf nx 45 ale on chce to eaw.Vieš mi to nejako porovnat?Alebo je to vobec zrovnatelne?

djmario

Příspěvek od djmario »

Zdravím ono stačí porovnat ty repro proti sobě a vítěz je EAW
1. cena,poměr ,výkon,2. EAW použivají hudebnici ve velkém stylu myslím tím na podiech a velkých koncertech slišel jsem je a mužu říct že ten mohutný zvuk a čistý je i při vysokým výkonu opravdu čisty bez dalších neduhů, ty rcf jsem neslišel ale stačí jsi pročíst pár recenzí a syn když má sice nišší řadu rcf at jsi to nechá poslechnout obě dvě a usliší rozdíl,ale on ví co chce stím souhlasím i já máto na dost dlouho a těžký taky nejsou 24kg je dost dobré

Yuro

Příspěvek od Yuro »

dakujem...

Venti

Příspěvek od Venti »

Ono EAW su uplne ina trieda ako RCF, dB a pod. Ja by som to prirovnal ku Audi vs Fiat. My sme pouzivali EAW na odposluchy a ked boli v Bratislave Naughty by Nature, tak ich zvukar bol z nich nadseny, ze aj on ich pouziva. (v ridery sme dostali viacero moznosti a tieto sme pouzivali standardne). Na male akcie sme ich pouzivali v spojeni s 15tkovym subom a hralo to ako mliecko.
Yuro, nech sa synovcovi dari a pripadne nech pride aj sem medzi nas :).
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

djmario

Příspěvek od djmario »

Hodne se použivá zavěsené EAW Line Array nebo každý kdo je slišel přechází na ně

Yuro

Příspěvek od Yuro »

Ahoj chlapci...tak mame prvu akciu s bedničkami EAW Readline RL15 za sebou a možem Vam povedat že to bolo ine "kafe".Ten moj chlapec hral v stredne velkom postkomunistickom kulturnom dome pre 150 ludi oslavu narodenin.Bedničky fungovali tak na 60-70 percentny vykon a krasne fičali basy stredy vyšky...naaaaadherny zvuk a aj bolo počut že tie si len tak hraju a "nemelu" s posledneho...ale v piatok som bol ja na jednej firemnej akcii kde mal Dj bedničky FBT VENTIS 115 A a aj to bol nadherny zvuk.Ja poznam tu značku ešte z mojich mladych časov /cca 30rokov nazad/ a to bola velka kvalita na zvukovom nebi.Bol som cez prestavku za Dj-om na pokec ako je s tym spokojny.Bol to chalan verny iba tejto značke ktoru použiva velmi dlho a mal to novu tretiu generaciu od tohto vyrobcu.No ale vykon voči tym EAW bol ovela nižši podla neho by musel ich podporovat subwoferom...tam bolo cca 80 ludi a tie FBT to pekne zvladali...rad by som si prečital Vaš nazor na značky ktore poznam z mojej mladosti ako su FBT, QSC, Cerwin Vega, Mackie, JBL,Yamaha...dakujem

djmario

Příspěvek od djmario »

Tak to věřím že to bylo super zvuk a i jinak to zní samořejmě výkon jak píšete 60/70% je optimální a nehonit to do max těm EAW neni mnoho konkurence to už bysme se bavily také o jiných peněz,

Yuro

Příspěvek od Yuro »

A o tych značkach čo som pisal maš nejake skusenosti?My sme mali bedne za sociku prepašovane z rakuska a boli to Montarbo pasiv aj zo zoslinovačom...aku maju kvaltu dnes?

Odpovědět