Allen & Heath XONE:92 vs. Pioneer DJM 800
Allen & Heath XONE:92 vs. Pioneer DJM 800
Rozhoduju se mezi těmito dvěma mixy...DJM 800 znám zajímá mne spíš názor na XONE...vím že nemá efekty, jen filtry, ale zajímá mě spíše srovnání pokud někdo má...
jo no, tak trochu už jsem rozhodnutý pro XONE, jen mě zajímá jestli ho už někdo měl pod rukama - na fórech v cizině jsem četl, že má třeba ty korekce příliš blízko u sebe a tudíž se s nima nepracuje nejlépe - z obrázků to moc poznat nejde...dík všem za odpovědi. Stačí jestli si někdo ,,sáhl,, na výstavě nebo tak...Teď už jen nastává otázka, proč ho skoro nikdo nemá? Všude jen Pioneer, ale A&H bych našel max. u zvukařů, ale u DJs??? To mě zaráží - všichni sázejí na mainstream a kupují Pioneer, že japonci nestačej šroubovat, že by to bylo jen a jen o reklamě?
Zdar, když už tady píšete že Xone vydrží dvakrát víc než Pioneer, tak by mě zajímalo, jestli někomu už Pioneer odešel. Nikdy sem neviděl u Pioneeru, že by třeba odešla šavle nebo něco takového, pokud tedy nebyl zalitej pivem či se na něj neustále neprášilo nekde ve skladu. Bavil sem se s Agentem a řikal mi, že měl DJM 600vku 4 roky a prodával jí v perfektním stavu a hrál na ní prakticky denně. Pioneer je špičková technika a nedám na ní v žádném připadě dopustit. DJM 800 je revoluční mašina. Xone je pult, který se po stránce technického DJingu nedá používat, protože má strasně blízko u sebe poťáky a je to hrůza s tim točit aniž by ste si nepohly s jinym. A navíc Cox už dávno na Xone nehraje. Už 3 roky hraje na Vestaxe. Ale srovnejte kolik DJů používá jinou techniku než Pioneer. Moc jich neni. Pioneer je prostě nejlepší....
No, to ses teda zeptal toho pravýho, Agenta woe!mottca píše:Zdar, když už tady píšete že Xone vydrží dvakrát víc než Pioneer, tak by mě zajímalo, jestli někomu už Pioneer odešel. Nikdy sem neviděl u Pioneeru, že by třeba odešla šavle nebo něco takového, pokud tedy nebyl zalitej pivem či se na něj neustále neprášilo nekde ve skladu. Bavil sem se s Agentem a řikal mi, že měl DJM 600vku 4 roky a prodával jí v perfektním stavu a hrál na ní prakticky denně. Pioneer je špičková technika a nedám na ní v žádném připadě dopustit. DJM 800 je revoluční mašina. Xone je pult, který se po stránce technického DJingu nedá používat, protože má strasně blízko u sebe poťáky a je to hrůza s tim točit aniž by ste si nepohly s jinym. A navíc Cox už dávno na Xone nehraje. Už 3 roky hraje na Vestaxe. Ale srovnejte kolik DJů používá jinou techniku než Pioneer. Moc jich neni. Pioneer je prostě nejlepší....

Se vůbec nedivim že ti řek jak je pincek super!

No já taky mám rád věci od firmy Pioneer, ale zase co se týče mixáků tak poměr ve výkonu a ceně je dost hrozná .. Mixák Pioneer djm 800ku, bych vyděl maximálně za nějakých 32-35 tisíc ... Tak jen bych se trochu nad sebou zamyslel, když někdo říká že jsou to nejlepší mixáky.. Ale zase přehrávače jsou od nich souper !!! Mám je doma..mottca píše:Zdar, když už tady píšete že Xone vydrží dvakrát víc než Pioneer, tak by mě zajímalo, jestli někomu už Pioneer odešel. Nikdy sem neviděl u Pioneeru, že by třeba odešla šavle nebo něco takového, pokud tedy nebyl zalitej pivem či se na něj neustále neprášilo nekde ve skladu. Bavil sem se s Agentem a řikal mi, že měl DJM 600vku 4 roky a prodával jí v perfektním stavu a hrál na ní prakticky denně. Pioneer je špičková technika a nedám na ní v žádném připadě dopustit. DJM 800 je revoluční mašina. Xone je pult, který se po stránce technického DJingu nedá používat, protože má strasně blízko u sebe poťáky a je to hrůza s tim točit aniž by ste si nepohly s jinym. A navíc Cox už dávno na Xone nehraje. Už 3 roky hraje na Vestaxe. Ale srovnejte kolik DJů používá jinou techniku než Pioneer. Moc jich neni. Pioneer je prostě nejlepší....
EVO píše:No, to ses teda zeptal toho pravýho, Agenta woe!mottca píše:Zdar, když už tady píšete že Xone vydrží dvakrát víc než Pioneer, tak by mě zajímalo, jestli někomu už Pioneer odešel. Nikdy sem neviděl u Pioneeru, že by třeba odešla šavle nebo něco takového, pokud tedy nebyl zalitej pivem či se na něj neustále neprášilo nekde ve skladu. Bavil sem se s Agentem a řikal mi, že měl DJM 600vku 4 roky a prodával jí v perfektním stavu a hrál na ní prakticky denně. Pioneer je špičková technika a nedám na ní v žádném připadě dopustit. DJM 800 je revoluční mašina. Xone je pult, který se po stránce technického DJingu nedá používat, protože má strasně blízko u sebe poťáky a je to hrůza s tim točit aniž by ste si nepohly s jinym. A navíc Cox už dávno na Xone nehraje. Už 3 roky hraje na Vestaxe. Ale srovnejte kolik DJů používá jinou techniku než Pioneer. Moc jich neni. Pioneer je prostě nejlepší....![]()
![]()
![]()
Se vůbec nedivim že ti řek jak je pincek super!
Ano vim, ze Agent je oficialni dealet Pioneeru pro CR, ale zkusenosti ma urcite dost. A navic je to naprosto normalni clovek. A musim uznat ze DJM 600 byl naprostej trhak. Allen & Health nema zdaleka tolik odberatelu co Pioneer. A neni se cemu divit, protoze prace na techto pultech je zcela odlisna. A zvukove je Pioneer skoro srovnatelný. Na 10kW to rozhodne poznat neni. Jak rikam pro me je nejlepsi Pioneer co se tyce DJ techniky.
Rad se zamyslim, ale nepochopil sem nad cim. To, ze Agent rekl ze mu vydrzela 600 4 roky snad neni vec nad kterou bych se mel zamyslet. Ja mam DJM 600 uz tretim rokem a je jako novy a malo toho nezazil. A mel jsem tu moznost vyzkouset si Xone 92 a musim rict ze bych si ho na hrani rozhodne nekoupil. A mixak 800 je proste novinka a proto je cena taková. Uvidis za rok ze cena bude o par tisic dole. Vzdyt kdyz firma Pioneer prisla s prehravacem CDJ 1000 jako novinkou tak stal 50 tisic a dnes uz MK3 stoji 34....DJ Smar píše:No já taky mám rád věci od firmy Pioneer, ale zase co se týče mixáků tak poměr ve výkonu a ceně je dost hrozná .. Mixák Pioneer djm 800ku, bych vyděl maximálně za nějakých 32-35 tisíc ... Tak jen bych se trochu nad sebou zamyslel, když někdo říká že jsou to nejlepší mixáky.. Ale zase přehrávače jsou od nich souper !!! Mám je doma..mottca píše:Zdar, když už tady píšete že Xone vydrží dvakrát víc než Pioneer, tak by mě zajímalo, jestli někomu už Pioneer odešel. Nikdy sem neviděl u Pioneeru, že by třeba odešla šavle nebo něco takového, pokud tedy nebyl zalitej pivem či se na něj neustále neprášilo nekde ve skladu. Bavil sem se s Agentem a řikal mi, že měl DJM 600vku 4 roky a prodával jí v perfektním stavu a hrál na ní prakticky denně. Pioneer je špičková technika a nedám na ní v žádném připadě dopustit. DJM 800 je revoluční mašina. Xone je pult, který se po stránce technického DJingu nedá používat, protože má strasně blízko u sebe poťáky a je to hrůza s tim točit aniž by ste si nepohly s jinym. A navíc Cox už dávno na Xone nehraje. Už 3 roky hraje na Vestaxe. Ale srovnejte kolik DJů používá jinou techniku než Pioneer. Moc jich neni. Pioneer je prostě nejlepší....