No přestože vim, že ty Senny jsou prostě pecky, stále mě lákaj ty Technicsy. U nás jsem je v žádném obchodě nikde neviděl, věřím, že třeba v Praze a dalších větších městech jsou hudební prodejny, kde je mají, ale většinou je to za o dost vyšší cenu a jelikož jsem z Teplic, je pro mě rychlejší a výhodnější si zajet do Drážďan, kde je mají oboje hned v prvním elektru (konkrétně Conrad u hlavního nádraží) a můžu je tam rovnou koupit za cenu nižší než je u nás na internetu..
Můj plán je takovej, že tam koupim ty Technicsy, pořádně vklidu doma vyzkoušim a když mi nebudou vyhovovat, do dvou týdnů je tam zajedu vyměnit za ty Senny, sice tisícovku doplatim, ale těma už se nic zkazit nedá.. Ty nové obchodní podmínky v EU jsou prostě fajn:-)
DeeJay PiPi píše:Já sem taky pro Senny. Technicsema sice chybu neuděláš, ale imho zvukově na HD nemají. Určitě si je ale, jak psal Azu, někde poslechni. A určitě nemusíš jezdit do Německa. Nevidím důvod, proč by sis je nemohl poslechnout někde tady u nás.
K tomu přítlaku...Já bych to určitě viděl jako výhodu. Sice se ti ze začátku může zdát dost velký, na druhou stranu se nestane to, že po delším používání se ti roztahá hlavový most a sluchátka nebudou tak dobře držet...