matuli píše:Ahojte,
nechcem zakladat new topic, tak hodim otazku sem.
Ktore Dj sluchatka podla vas izoluju okolity zvuk najlepsie?
Podla toho co som vycital na zahranicnych aj domacich forach, tak to budu prave HD 25. Ma niekto iny nazor? :biggrin2:
Technics RP DJ-1200 vs. Sennheiser HD-25-1-II BE
Re: Technics RP DJ-1200 vs. Sennheiser HD-25-1-II BE
Když si přečteš můj příspěvek výše, dozvíš se, že ty Technicsy RP DJ1200 jsou na tom s tlumením defakto stejně :wink2:
Hudba: soundcloud.com/sqadra
Fotoreporty: sqadra.rajce.idnes.cz
Fotoreporty: sqadra.rajce.idnes.cz
Heh, viem, ale ja som taky je to potrebujem pocut este raz
Ok, tak diki zatial su mojim favoritom Technics pre buducu kupu, kedze tie senny mi dizajonovo moc nesedia (co by som prekusol keby izoluju lepsie
)

Ok, tak diki zatial su mojim favoritom Technics pre buducu kupu, kedze tie senny mi dizajonovo moc nesedia (co by som prekusol keby izoluju lepsie

DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
No tak řeším zrovna uplně stejný problém, moje staré Stanton DJ PRO 2000 opět vypověděly službu (Už u druhých těhle sluchátek se mi rozjel spoj mezi gumou a plastem a jedno sluchátko upadává a bohužel už se nedá nijak pevně spojit.), tak sem se naštval a řekl si, že zainvestuju do něčeho dražšího, chtěl bych buď Technics RP-DJ 1210, jelikož většina Dj's kolem mě je má a jsou to perfektní nesmrtelná sluchátka a nebo Sennheiser HD 25 Limited, o kterých ale právě nevím skoro nic, jen to, že si je každej strašně pochvaluje. Pak jsem ještě narazil na Pioneer HDJ-500, který vypadaj taky slušně a jsou o dost levnější, takže jsem lehce zmaten. Vím, že Technics a Sennheiser je buď a nebo a asi neudělám chybu ani v jednom případě, ale jak jsou na tom ty HDJ 5OO v porovnání snima? Díky=)
-
HDJ neber co sem cetl a slysel tak se rozpadaj slysel sem je a zvuk se mi moc nelibil no
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Technicsy zas tak nesmrtelne nejsou. Muj nazor je jednoznacne HD25. Krom kvality, zvukove izolace a vydrze maji dalsi vyhodu v tom, ze i kdyz ti na ne treba nekdo slapne, tak kazdou cast lze dokoupit a sluchatka opravit
. Kazdopadne se nedej ovlivnit jejich vzhledem, jak tu nekdo drive resil. Designove HD25 vypadaji jako sluchatka k walkmanu za 150Kc, ale ver mi, ze nebudes litovat. Chapu, ze mit na hlave pekna sluchatka je u holek IN. Pro tento ucel je ale lepsi koupit Sonace700, ktery nosi Tiesto, aby si vsichni kolem cvrnkli do spodaru ... 

hlavne na cem hraje Tiesto a podobna kategorie DJs se nema smysl orientovat, ty hrajou na tom, co jim sponzori reknou aby hrali
Nemyslím to tak abych byl IN
:D Já to spíš bral z pohledu jednoduchosti designu:D Jinak ty Sony 700 se mi ve skříni válej taky rozbitý:D Nevydržely mi na nich ty plastový klouby, který regulujou náklon náušníků:D Možná si z těch vraků jednou postavím super sluchátka a bude mi je každej závidět:D Takže tedy HD25.. asi je teda vezmu, jen by mě ještě zajímalo, jak jsou na tom basy v porovnání s Technicsema? Jsou Stejně výrazný? Já jsem hroznej basofil:D

-
ja myslim ze stim vzhledem se da taky neco udelat viz tato firma ktera se tim zabejva tady odkaz na galery http://jfunk.jalbum.net/Headphones/
a tady na stranky :http://www.customcans.co.uk
a tady na stranky :http://www.customcans.co.uk
-
bassy maj ciste hluboke a prokreslene
ja sem velmi spokojenej a maj nadherne vejsky coz je taky plus, mel sem na usich i tecka a zdalo se mi ze je maj trosku potlacene ty vejsky 

Tak to je supr, půjdu do nich=)
[quote="microgenius"]ja myslim ze stim vzhledem se da taky neco udelat viz tato firma ktera se tim zabejva tady odkaz na galery http://jfunk.jalbum.net/Headphones/
a tady na stranky :http://www.customcans.co.uk[/quote]
Tyooo, kolik taková úprava stojí? A kde to dělají?
a tady na stranky :http://www.customcans.co.uk[/quote]
Tyooo, kolik taková úprava stojí? A kde to dělají?
-
Podle stranek to dela jeden manik v UK a tady je postup

You email us with your request, detailing the make and model you want, a brief idea of what sort of design you want and any extras you fancy (glow, UV, LEDs, laser, cable upgrades, etc.... ).
You will get a return email with a price and timescale. Headphones range from £50 to £180+ depending on model and design. Most pairs take 2 to 3 weeks to finish.
Once you pay the deposit., the design process begins and the rough mock ups are created.
You choose the design you want and make any final alterations.
The headphones are dismantled, masked and undercoated. While this is happening the final mock up is made for your approval before the design gets laid down for real.
The headphones are then painted, protected, re-assembled and tested. If requested, they can also have a full 10hr run in so they arrive sounding their best.
Finally you pay the remaining balance. (We accept paypal,cheque or postal order at the moment)

You email us with your request, detailing the make and model you want, a brief idea of what sort of design you want and any extras you fancy (glow, UV, LEDs, laser, cable upgrades, etc.... ).
You will get a return email with a price and timescale. Headphones range from £50 to £180+ depending on model and design. Most pairs take 2 to 3 weeks to finish.
Once you pay the deposit., the design process begins and the rough mock ups are created.
You choose the design you want and make any final alterations.
The headphones are dismantled, masked and undercoated. While this is happening the final mock up is made for your approval before the design gets laid down for real.
The headphones are then painted, protected, re-assembled and tested. If requested, they can also have a full 10hr run in so they arrive sounding their best.
Finally you pay the remaining balance. (We accept paypal,cheque or postal order at the moment)
Tak to je mi naprd:D 2-3 týdny bez sluchátek, to ne-e:D:D Myslím, že ta černa mi vadit nebude:D
ja by som to mohol troska zhrnut na zaklade skusenosti mojich a skusenosti ludi okolo mna... avsak berte to ako moj subjektivny nazor ktory sa s vasim nemusi zhodovat ale moze niekomu pomoct pri rozhodovani...
sony - NIE (odchadzaju na nich klbiky)
PIONEER HDJ 500 - NIE (rozsypu sa cele raz to raz ono)
PIONEER HDJ 1000 a HDJ 2000 - NIE (clovek ma pocit ze ma na uchu hrniec lebo maju moc velke nausniky ale to niekomu nemusi vadit naopak niekomu to moze vyhovovat)
SENNHEISER HD 25 II - ANO ALE!!! (krasny cisty zvuk krasne hlboke bassy a krasne vysky v porovnani s technics troska v oblasti vyskok vynikaju ale je to maly rozdiel ALE!!! po 5 rokoch som zacal mat problemy s tymi kablikmi co idu zhora do nausnikov kontakt trebalo to pokyvat zapaskovat no a po 6 rokoch sa mi rozpadli tie navleky na nausniky aj cele nausniky na totalku.... tymto senny stratili moje sympatie koli kontaktom na kablikoch a zacali byt aj take akoby roztahane - nedrzali mi dobre na hlave potom ku koncu uz skratka po 7 rokoch boli suce do muzea a nie na hranie...)
TECHNICS RP-DJ1210 - JEDNOZNACNE ANO (vinikajuci zvuk mozno vo vyskach trosililinka zaostavaju za sennami ale mne to nevadi-zvykol som si ja ich mam uz 3 rok ale moj bracho hra skoro rovnako dlho a casto ako ja a kupovali sme naraz pred 10 rokmi ja senny a on technicsy... a tie 10 rocne technics stale slapu ako nove nic sa nerozpadlo (okrem toho kozenkoveho potahu nausnikov ale nove stoja 20 eur) idu krasne stale a ked sme ich porovnavali s mojimi novymi kupenimy hrali aj po 10 rokoch stale tak isto cisto)
cize ked to mam zhrnut tak moja volba TECHNICS RP-DJ1210 lebo po 10 rokov co sa tyka kvality zvuku su na tom rovnako dobre ako nove... zatial co senny na kvalite stratili a aj na vonkajsom spracovani bolo vidno ze senny uz maju toho dost...
sony - NIE (odchadzaju na nich klbiky)
PIONEER HDJ 500 - NIE (rozsypu sa cele raz to raz ono)
PIONEER HDJ 1000 a HDJ 2000 - NIE (clovek ma pocit ze ma na uchu hrniec lebo maju moc velke nausniky ale to niekomu nemusi vadit naopak niekomu to moze vyhovovat)
SENNHEISER HD 25 II - ANO ALE!!! (krasny cisty zvuk krasne hlboke bassy a krasne vysky v porovnani s technics troska v oblasti vyskok vynikaju ale je to maly rozdiel ALE!!! po 5 rokoch som zacal mat problemy s tymi kablikmi co idu zhora do nausnikov kontakt trebalo to pokyvat zapaskovat no a po 6 rokoch sa mi rozpadli tie navleky na nausniky aj cele nausniky na totalku.... tymto senny stratili moje sympatie koli kontaktom na kablikoch a zacali byt aj take akoby roztahane - nedrzali mi dobre na hlave potom ku koncu uz skratka po 7 rokoch boli suce do muzea a nie na hranie...)
TECHNICS RP-DJ1210 - JEDNOZNACNE ANO (vinikajuci zvuk mozno vo vyskach trosililinka zaostavaju za sennami ale mne to nevadi-zvykol som si ja ich mam uz 3 rok ale moj bracho hra skoro rovnako dlho a casto ako ja a kupovali sme naraz pred 10 rokmi ja senny a on technicsy... a tie 10 rocne technics stale slapu ako nove nic sa nerozpadlo (okrem toho kozenkoveho potahu nausnikov ale nove stoja 20 eur) idu krasne stale a ked sme ich porovnavali s mojimi novymi kupenimy hrali aj po 10 rokoch stale tak isto cisto)
cize ked to mam zhrnut tak moja volba TECHNICS RP-DJ1210 lebo po 10 rokov co sa tyka kvality zvuku su na tom rovnako dobre ako nove... zatial co senny na kvalite stratili a aj na vonkajsom spracovani bolo vidno ze senny uz maju toho dost...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...
ja mám svoje senny asi 4-5 rokov a majú stále krásny zvuk. menil som na nich náušníky na velúrové, kábliky mi tiež začali blbnúť ale prišiel som na to ako to zafixovať (pri natlačení káblikov z vrchu do mušlí som tam dal kus papiera). taktiež mi trocha povolili mušle,ľahšie sa posúvali,jednoducho som obtočil čiernu izolačnú pásku okolo bežca. aj keby sa mi pokazili káble,kúpim si nové,keby sa mi rozpadli náušníky,kúpim si nové. stále je to lacnejšie ako keby som mal kupovať nové slúchadlá alebo ich pájkovať. na to že čo všetko zatiaľ prežili tie slúchadlá a to mi verte že toho bolo veľa, sú v celku. ja odporúčam senny.