Technics RP DJ-1200 vs. Sennheiser HD-25-1-II BE

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
DJ_Lukas

Re: Technics RP DJ-1200 vs. Sennheiser HD-25-1-II BE

Příspěvek od DJ_Lukas »

Chtěl bych jen dodat, že kamarádovi na těch Technicsech poslední dobou začínaj odcházet ty aretace na to otáčení mušlí.. prostě už nedržej pevně=/ Takže to je určitě o tom, jak s tím člověk zachází. Já jsem právě jeden ztěch, kterým sluchátka odcházej celkem často, ikdyž se k nim chovám slušně, nikde mi nepadaj a podobně. Nicméně objednal jsem si ještě včera večer ty HD 25 Limited Edition, na dj-obchodě je měli skladem, takže doufám že v úterý nebo ve středu pěkně dorazej a hned v pátek je pořádně otestuju=) Díky všem za rady=)

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Nausniky, kabely atd. vse lze na Senny dokoupit. Kdyby byli tecka lepsi, tak se pouzivaji ve studiich, v televizi atd.

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

DJ_Lukas píše: Já jsem právě jeden ztěch, kterým sluchátka odcházej celkem často, ikdyž se k nim chovám slušně, nikde mi nepadaj a podobně. Nicméně objednal jsem si ještě včera večer ty HD 25 Limited Edition, na dj-obchodě je měli skladem, takže doufám že v úterý nebo ve středu pěkně dorazej a hned v pátek je pořádně otestuju=) Díky všem za rady=)
nemaj boja tie senny ti vydržia hoodne dlho :) ja som svoje pri opitej hlave neraz testoval. napr obtočiť si kábel okolo rúk a z celej sily potiahnúť, krútil som s nimi nad hlavou ako cowboy,raz som opitý na nich zaspal,hádzal o stenu,bil som s nimi kamaráta,kamarátku po zadku,atď. a stále držia. :D nesmrteľné slúchadlá 8)

DJ_Lukas

Příspěvek od DJ_Lukas »

Tak Senny dorazily domů, hrajou perfektně, to je prostě bomba! Ale jsem trošku zmatený... psalo se tu, že ty Limited Edition jsou s rovným kabelem, zahnutým jackem a s taštičkou na přenášení. Mě přišly sice se správnýma parametrama, ale BEZ taštičky a na krabici je napsáno Basic Edition, je to v pořádku?=/

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

Basic edition (BE) je len základ,to znamená že dostaneš iba slúchadlá,ale BE je lacnejšie ako keby si mal platiť ešte za púzdro a náhradné náušníky.
PS: ja mám ešte MK1 (hd25-1) a mal som tiež iby slúchadlá,potom prišli na trh s hd25-1 II a tam dodávali už aj to spomínané púzdro a s náhradnými velúrovými náušníkmi.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

JJ v BE jsou jenom sluchatka, ta plna verze s nahradnima nausnikama a tastickou je o cca 600 drazsi

DJ_Lukas

Příspěvek od DJ_Lukas »

Jo takhlee, tak to je moja chyba že jsem se špatně informoval. V Každém případě to je masakr, už je nechci sundat z hlavy!:D

DJ_Lukas

Příspěvek od DJ_Lukas »

Jen mám znich pocit, že se mi každou chvíli rozpadnou v ruce. No snad to tak nebude.

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

DJ_Lukas píše:Jen mám znich pocit, že se mi každou chvíli rozpadnou v ruce. No snad to tak nebude.
ver tomu že ich tak ľahko nezničíš,ak si prečítaš môj príspevok o pár riadkov vyššie tak pochopíš :twisted:

b.bounce

Příspěvek od b.bounce »

piatro píše:
DJ_Lukas píše: Já jsem právě jeden ztěch, kterým sluchátka odcházej celkem často, ikdyž se k nim chovám slušně, nikde mi nepadaj a podobně. Nicméně objednal jsem si ještě včera večer ty HD 25 Limited Edition, na dj-obchodě je měli skladem, takže doufám že v úterý nebo ve středu pěkně dorazej a hned v pátek je pořádně otestuju=) Díky všem za rady=)
nemaj boja tie senny ti vydržia hoodne dlho :) ja som svoje pri opitej hlave neraz testoval. napr obtočiť si kábel okolo rúk a z celej sily potiahnúť, krútil som s nimi nad hlavou ako cowboy,raz som opitý na nich zaspal,hádzal o stenu,bil som s nimi kamaráta,kamarátku po zadku,atď. a stále držia. :D nesmrteľné slúchadlá 8)
Démon :-D To ti nikdo neřek, že sluchátka jsou na uši? Na poslech hudby? :-D Co ti ty sluchátka udělali sakra? :-D Se divim, že je ještě nepoužívaj na stavbách místo kladiva boha krista :-D

Odpovědět