Pioneer DJM700-S nebo jíný

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
havlis

Pioneer DJM700-S nebo jíný

Příspěvek od havlis »

Zdravím, zvažuji koupi mixu do 20.000,- Docela se mi zamlouvá ten pincek DJM700-S k mým CDJ850 :) Má s tím mixem tady někdo zkušenosti, nebo by jste mi doporučili něco lepšího? Předem díky za rady
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25

DeeJay PiPi

Re: Pioneer DJM700-S nebo jíný

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Záleží dost na tom, co chceš, aby ten mix uměl/neuměl...DJM 700 je solidní pult za přijatelnou cenu. Osobně bych sle radši bral X1600 od Denonu. Ikdyž pokud chceš mít ucelený set s playerama, tak je to jasné :).

havlis

Příspěvek od havlis »

DeeJay PiPi píše:Záleží dost na tom, co chceš, aby ten mix uměl/neuměl...DJM 700 je solidní pult za přijatelnou cenu. Osobně bych sle radši bral X1600 od Denonu. Ikdyž pokud chceš mít ucelený set s playerama, tak je to jasné :).
Tak díky za tip.. Spíš se tedy asi rozhodnu pro ten DJM700.. :)

Azu

Příspěvek od Azu »

O mně je známo že jsem spíš zastánce Pioneeru, ale tady není moc důvod proč naopak nekoupit ten Denon. U dražších modelů mixů bych volil Pioneer, prootže tam už ty mixáky mají specifické funkce navržené přímo pro přehrávače Pioneer, ale zrovna DJM700 nenabízí krom efektoru nic a tak DN-X16000 je určitě lepší volbou už jen třbea kvůli integrované zvukové kartě kterou jistě využiješ obzvlášť pokud chceš pak používat přehrávače ve spojení s počítačem. Efektor je tady dost podobný, zvukově je na tom Denon také lépe, navíc lepší MIDI, opravdu není důvod proč vzít Pioneer v tomto případě.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

havlis

Příspěvek od havlis »

Azu píše:O mně je známo že jsem spíš zastánce Pioneeru, ale tady není moc důvod proč naopak nekoupit ten Denon. U dražších modelů mixů bych volil Pioneer, prootže tam už ty mixáky mají specifické funkce navržené přímo pro přehrávače Pioneer, ale zrovna DJM700 nenabízí krom efektoru nic a tak DN-X16000 je určitě lepší volbou už jen třbea kvůli integrované zvukové kartě kterou jistě využiješ obzvlášť pokud chceš pak používat přehrávače ve spojení s počítačem. Efektor je tady dost podobný, zvukově je na tom Denon také lépe, navíc lepší MIDI, opravdu není důvod proč vzít Pioneer v tomto případě.
No já jsem právě přemýšlel že bych zvukovku využíval v těch CDJ850kách, takže v mixu bych ji asi moc nevyužil v tomto případě.. Hraju radši z CD, počítač bych měl jenom připravený na to, kdyby zamnou přišel někdo s nějakým kuriózním požadavkem na song :) A nevím proč, ale prostě se mi víc líbí ten pincek, tím nechci říct, že ten denon je ošklivý.. Po pravdě s ním nemám ani žádnou zkušenost, takže jsem si vědom toho, že možná hloupost udělám a přijdu na to v budoucnu.. Ale prostě zatím asi takhle :D

microgenius

Příspěvek od microgenius »

havlis ja mam pincka 700 cerneho a sem spokojenej .
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

tiez som povodne rozmyslal o DJM700ke, no nakoniec som vzal Denon DN-X1600....okrem zvukovky urcite potesi matrix system, volba efektoru na viac kanalov sucastne, integrovany DVS (pri prechode na TC netreba riesit dalsi hardver), o kvalite zvuku tu bolo popisane dost....cenovy rozdiel je momentalne ani nie 100eur
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

Taky bych si vzal (a to jako Pioneerák) z těhle dvou tu X1600.

Je to pult, který je zvukově o 1-2 třídy vejš... vybavením tak o 0,5-1. Neni moc důvodů, proč si ho v téhle cenové relaci nekoupit.

markes

Příspěvek od markes »

ja som taktiez chcel djm-700,,,
nakonec som sa nasral
a kupil djm-800
dnes" uz po vyskusani oboch mixov vobec nelutujem ze som tak ucinil,,,
a namiesto 700ky kupil tu 800ku

ale zase ta cena 1300e oproti 700ke ma dojala,,,,

teraz chcem 2xCDJ-900
tak ktovie ci to zase neskonci pri 2000kach,,, :?
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700

havlis

Příspěvek od havlis »

To zase takovej blázen nejsem abych vyhazoval 35 tácu za mix... Mně se navíc ten denon moc nelíbí.. Asi spíš zůstanu u té sedmistovky.. Ale díky za názory :)

stopo

Příspěvek od stopo »

ked sa ti denon nepaci tak len ten pioneer
u mna maju mixi denon len jednu chybycku a to ze na vrchu menaju xlr vstup pre mikrofon

Majky_mike

havlis píše:To zase takovej blázen nejsem abych vyhazoval 35 tácu za mix... Mně se navíc ten denon moc nelíbí.. Asi spíš zůstanu u té sedmistovky.. Ale díky za názory :)
Já spíš teda nechápu, proč plýtváš časem ostatních?

Zeptáš se, zda DJM 700 nebo X1600... každý Ti tu nezávisle odpoví, že X1600 a ty na to nakonec odpovíš, že se Ti ten Denon vlastně nelíbí a že jdeš do DJM 700.

Takovouhle věc by jsi si příště měl rozmyslet dříve, než položíš nějakou otázku ;-)

havlis

Příspěvek od havlis »

Majky_mike píše:
havlis píše:To zase takovej blázen nejsem abych vyhazoval 35 tácu za mix... Mně se navíc ten denon moc nelíbí.. Asi spíš zůstanu u té sedmistovky.. Ale díky za názory :)

Zeptáš se, zda DJM 700 nebo X1600... každý Ti tu nezávisle odpoví, že X1600 a ty na to nakonec odpovíš, že se Ti ten Denon vlastně nelíbí a že jdeš do DJM 700.

Takovouhle věc by jsi si příště měl rozmyslet dříve, než položíš nějakou otázku ;-)
Počkej, já se ale neptal přímo na Pioneer vs. Denon, já se ptal čistě na toho pincka a nějakou alternativu. Kluci mi řekli Denon, tak jsem prostě řekl, že chci radši toho pincka, že se mi prostě nelíbí a nemám s ním žádnou zkušenost. Jinou alternativu jsem nedostal. Takže nechápu, co tady teď hrotíš??? Od toho je forum, nebo ne?

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Mňo, tak pokud chceš ještě jinou alternativu, tak Ecler a nebo A&H. To by ses ale musel obejít bez efektů a taky midi...Jak už sem ale psal...záleží na tom, co chceš aby ten mix uměl...

Majky_mike

havlis píše:
Majky_mike píše:

Počkej, já se ale neptal přímo na Pioneer vs. Denon, já se ptal čistě na toho pincka a nějakou alternativu. Kluci mi řekli Denon, tak jsem prostě řekl, že chci radši toho pincka, že se mi prostě nelíbí a nemám s ním žádnou zkušenost. Jinou alternativu jsem nedostal. Takže nechápu, co tady teď hrotíš??? Od toho je forum, nebo ne?
Jj... špatně jsem si pamatoval původní post. Moje chyba... sorry :-).

Odpovědět