Pioneer DJM700-S nebo jíný
-
Re: Pioneer DJM700-S nebo jíný
Tak to je jasný. Já sem to myslel tak, jestli třeba využíváš midi a tak...Pokud budu naplno využívat třeba integrovanou zvukovku, budu si chtít veškeré věci plně nastavit, když vezmu v potaz ty efekty..., tak sáhnu po tom Ecleru, protože Pio mi nemá co nabídnout (samozřejmě myslím cenovou kategorii DJM 800). Pokud mi stačí obyčejné mixování s občasným použitím efektů, tak ano, vemu si Pincka.
chlapci,,,ja ho mam (djm800) a SOUND- ziadna slava,,,
Sice chalani co si trosku na nom zahrali,,,tak chvalili,,,ze perfect zvuk,asi oproti ich lacnym mixakom,,
ale ja tam ten digital sound" citim jak prase,,,,dynamika 0 bodov,,,
no nakonec,,ved to aj je digital,,,
zas na druhej strane,ergonomia,praca s nim,,efekty,,,, nic prehnane,,,nic navyse,,,
mi to bohate staci,,,a nic nieje dokonale,,,,zatial som spokojny jako blcha
uz len cdj900...
Sice chalani co si trosku na nom zahrali,,,tak chvalili,,,ze perfect zvuk,asi oproti ich lacnym mixakom,,
ale ja tam ten digital sound" citim jak prase,,,,dynamika 0 bodov,,,
no nakonec,,ved to aj je digital,,,
zas na druhej strane,ergonomia,praca s nim,,efekty,,,, nic prehnane,,,nic navyse,,,
mi to bohate staci,,,a nic nieje dokonale,,,,zatial som spokojny jako blcha

uz len cdj900...
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700
Taky jsem to tak řešil a nelituju. Jinak DJM 800 má sice malé rozdíly oproti 700, ale ty rozdíly určitě potěší. Zvlášť třeba takový digitální vstupy nebo třeba více filtrů a efektů. DJM 800 se dá koupit v dobrém stavu už za 25 tisíc. Sám jsem ho kupoval od někoho tady z fóra za 26 a byl jako nový.markes píše:ja som taktiez chcel djm-700,,,
nakonec som sa nasral
a kupil djm-800
dnes" uz po vyskusani oboch mixov vobec nelutujem ze som tak ucinil,,,
a namiesto 700ky kupil tu 800ku
ale zase ta cena 1300e oproti 700ke ma dojala,,,,
teraz chcem 2xCDJ-900
tak ktovie ci to zase neskonci pri 2000kach,,,
ja by som pioneer v žiadnom prípade nekupoval. bral by som radšej A&H xone 42 alebo 62,síce ani na jednom z nich som ešte nehral ale som hrdým majiteľom X92ky a viem že čo sa týka kvality zvuku tak A&H ťa nikdy nesklame. prípadne mackie d.4 pro ale tiež s ním nemám skúsenosti.
Na djm 700ke ma najviac prekvapilo že mi chrčali HD25ky a to len pri polovici hlasitosti slúchatok. na X92ke môžem dať aj na max a hd25ky hrajú,aj keď mi ide rozbiť uši ale idú čisto. takisto 4 pásmový EQ je celkom sranda.je to len sila zvyku ale ja na pioneere neviem tak kvalitne hrať ako na Xone92.
Na djm 700ke ma najviac prekvapilo že mi chrčali HD25ky a to len pri polovici hlasitosti slúchatok. na X92ke môžem dať aj na max a hd25ky hrajú,aj keď mi ide rozbiť uši ale idú čisto. takisto 4 pásmový EQ je celkom sranda.je to len sila zvyku ale ja na pioneere neviem tak kvalitne hrať ako na Xone92.
D4 nebrat, je to strasne poruchovy
-
mas na mysli DJM 700? neco jsem taky zaslehl ze ten model nejak blbne. ja osobne jsem dva krat hral na 700 a zda se mi stejny jak DJM 600 akorat trosku vylepsenyhoncka píše:D4 nebrat, je to strasne poruchovy

Zrejme mal na mysli Xone DB4. Vraj odkedy presunuli vyrobu do Ciny, maju daleko viac reklamacii. Hlavne Xone 22 a 42, len neviem kedy to presunuli a ci vsetky vyrobky..?
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Honcka mal na mysli mackie d.4 pro čo ja som spomenul vyššie. neviem ja mám tiež china xone:92 a okrem toho že ho treba prečistiť s ním nemám žiadne problémy. jediné čo som si všimol,že keď som mal zajebaný pult tak mi mid-low a mid-high korekcie chrčali, na fadroch mi kolísal trocha zvuk atď ale po prečistení ide všetko ako má a to ho už mám dobrých 3 a pol roka a bez žiadnych ďalších investícii funguje skoro dennodenne v clube 

JJ Mackie D.4 znam 5 lidi, co ho maj/meli, vsichni ho meli do 6 mesicu min jednou v servisu, navic mackie skoncil z mixama, ze jim spadla do konkurzu firma v cine, co to pro ne vyrabela, takze jsou i nahradni dily dost problematicky