Pioneer DJM700-S nebo jíný

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
DeeJay PiPi

Re: Pioneer DJM700-S nebo jíný

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Tak to je jasný. Já sem to myslel tak, jestli třeba využíváš midi a tak...Pokud budu naplno využívat třeba integrovanou zvukovku, budu si chtít veškeré věci plně nastavit, když vezmu v potaz ty efekty..., tak sáhnu po tom Ecleru, protože Pio mi nemá co nabídnout (samozřejmě myslím cenovou kategorii DJM 800). Pokud mi stačí obyčejné mixování s občasným použitím efektů, tak ano, vemu si Pincka.

markes

Příspěvek od markes »

chlapci,,,ja ho mam (djm800) a SOUND- ziadna slava,,,
Sice chalani co si trosku na nom zahrali,,,tak chvalili,,,ze perfect zvuk,asi oproti ich lacnym mixakom,,
ale ja tam ten digital sound" citim jak prase,,,,dynamika 0 bodov,,,
no nakonec,,ved to aj je digital,,,
zas na druhej strane,ergonomia,praca s nim,,efekty,,,, nic prehnane,,,nic navyse,,,
mi to bohate staci,,,a nic nieje dokonale,,,,zatial som spokojny jako blcha :D

uz len cdj900...
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

markes píše:ja som taktiez chcel djm-700,,,
nakonec som sa nasral
a kupil djm-800
dnes" uz po vyskusani oboch mixov vobec nelutujem ze som tak ucinil,,,
a namiesto 700ky kupil tu 800ku

ale zase ta cena 1300e oproti 700ke ma dojala,,,,

teraz chcem 2xCDJ-900
tak ktovie ci to zase neskonci pri 2000kach,,, :?
Taky jsem to tak řešil a nelituju. Jinak DJM 800 má sice malé rozdíly oproti 700, ale ty rozdíly určitě potěší. Zvlášť třeba takový digitální vstupy nebo třeba více filtrů a efektů. DJM 800 se dá koupit v dobrém stavu už za 25 tisíc. Sám jsem ho kupoval od někoho tady z fóra za 26 a byl jako nový.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

ja by som pioneer v žiadnom prípade nekupoval. bral by som radšej A&H xone 42 alebo 62,síce ani na jednom z nich som ešte nehral ale som hrdým majiteľom X92ky a viem že čo sa týka kvality zvuku tak A&H ťa nikdy nesklame. prípadne mackie d.4 pro ale tiež s ním nemám skúsenosti.
Na djm 700ke ma najviac prekvapilo že mi chrčali HD25ky a to len pri polovici hlasitosti slúchatok. na X92ke môžem dať aj na max a hd25ky hrajú,aj keď mi ide rozbiť uši ale idú čisto. takisto 4 pásmový EQ je celkom sranda.je to len sila zvyku ale ja na pioneere neviem tak kvalitne hrať ako na Xone92.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

D4 nebrat, je to strasne poruchovy

DJ.Party.Boy

Příspěvek od DJ.Party.Boy »

honcka píše:D4 nebrat, je to strasne poruchovy
mas na mysli DJM 700? neco jsem taky zaslehl ze ten model nejak blbne. ja osobne jsem dva krat hral na 700 a zda se mi stejny jak DJM 600 akorat trosku vylepseny :wink:

Avender

Příspěvek od Avender »

Zrejme mal na mysli Xone DB4. Vraj odkedy presunuli vyrobu do Ciny, maju daleko viac reklamacii. Hlavne Xone 22 a 42, len neviem kedy to presunuli a ci vsetky vyrobky..?
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

Honcka mal na mysli mackie d.4 pro čo ja som spomenul vyššie. neviem ja mám tiež china xone:92 a okrem toho že ho treba prečistiť s ním nemám žiadne problémy. jediné čo som si všimol,že keď som mal zajebaný pult tak mi mid-low a mid-high korekcie chrčali, na fadroch mi kolísal trocha zvuk atď ale po prečistení ide všetko ako má a to ho už mám dobrých 3 a pol roka a bez žiadnych ďalších investícii funguje skoro dennodenne v clube :)

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

JJ Mackie D.4 znam 5 lidi, co ho maj/meli, vsichni ho meli do 6 mesicu min jednou v servisu, navic mackie skoncil z mixama, ze jim spadla do konkurzu firma v cine, co to pro ne vyrabela, takze jsou i nahradni dily dost problematicky

Odpovědět