Pioneer DJM700-S nebo jíný

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
havlis

Re: Pioneer DJM700-S nebo jíný

Příspěvek od havlis »

Majky_mike píše:Jj... špatně jsem si pamatoval původní post. Moje chyba... sorry :-).
V pohodě :)
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25

havlis

Příspěvek od havlis »

DeeJay PiPi píše:Mňo, tak pokud chceš ještě jinou alternativu, tak Ecler a nebo A&H. To by ses ale musel obejít bez efektů a taky midi...Jak už sem ale psal...záleží na tom, co chceš aby ten mix uměl...
Hele, jde mi čistě o míchání.. Na efekty sáhnu tak max. 2x za večer :) Mám teď Korga KM-402 a jsem s ním docela nespokojenej. Ty knoby má moc malý a navíc ten signál z něho jde takový slabý, navíc když opravdu o trošičku přidám na gainu, tak už to indikuje jen v červených. Nehledě na to, že jsem už za něj musel platit 2300,- za výměnu tří poťáků, které mi samozřejmě na reklamaci neuznali. Prý tam žádný praskání zvuku neslyšely :) Takže si už radši připlatím za kvalitu, ale jak jsem se již zmiňoval, nejsem blázen abych vyhodil 30k za mix :) Kdyby byly kšeftíky každý víkend po klubech, tak bych samozřejmě neváhal
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25

microgenius

Příspěvek od microgenius »

Ja mam taky pincka 700 na michani, nerikam ze si na efekty nesahnu, ale nenasel jsem na nem nic co by me vadilo potaky ,savle v poradku a to sem ho kupoval jetej :)
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

DJ.Party.Boy

Příspěvek od DJ.Party.Boy »

mne se zda ze ten DJM 700 za to co nabyzi je drahy. to bych radsi volil levnejsi verze DJM600 nebo drazsi DJM800 :wink:

microgenius

600 se uz neprodava nejakej patek a kupovat jetej neni dobre !

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Já bych se na Pincka vysral uplně a vzal buď Denon a nebo Ecler...

DJ.Party.Boy

microgenius píše:600 se uz neprodava nejakej patek a kupovat jetej neni dobre !

mas pravdu ale stejne bych tolik penez nedal za DJM700,vzdyt umi to same co DJM600. a co se tyce efektu,tak DJM800 je nej jenze kazdy si to nemuze dovolit

DJ.Party.Boy

DeeJay PiPi píše:Já bych se na Pincka vysral uplně a vzal buď Denon a nebo Ecler...

jo ten Ecler je pekna sunka. nic proti tobe ale Ecler bych ani zadarmo nevzal :biggrin2:

DeeJay PiPi

A na to si přišel jak, že Ecler je šunka? V týhle cenový kategorii, o který se tady bavíme, není Pio rozhodně top značka. A to jsem zapřísáhlý Pioneerák :D. Co se týče těch efektů, tak si radši za pár korun přikoupím externí efektor a budu s efektama někde uplně jinde, než s těma, co máš integrovaný v mixu...
Jinak, nic proti tobě, ale kolik mixáků si měl pod rukama?

DJ.Party.Boy

DeeJay PiPi píše:A na to si přišel jak, že Ecler je šunka? V týhle cenový kategorii, o který se tady bavíme, není Pio rozhodně top značka. A to jsem zapřísáhlý Pioneerák :D. Co se týče těch efektů, tak si radši za pár korun přikoupím externí efektor a budu s efektama někde uplně jinde, než s těma, co máš integrovaný v mixu...
Jinak, nic proti tobě, ale kolik mixáků si měl pod rukama?

Jako zaprisahly Pioneerak sam vis ktera je nejpouzivanejsi znacaka. a za tech 10 let co hraju jsem si vyzkousel hodne mixaku ale pro mne Pioneer je nejlepsi ale zda se mi zbytecne utracet tolik penez zrovna za DJM700. :wink:

microgenius

je to snad kazdeho rozhodnuti co si koupi a tvoje penize to nejsou ne ?

nevim co mas proti 700 ale nevidim na ni nic sspatneho sam ho mam doma a sem spokojenej.
zalezi co od toho mixu cekas a na co ho potrebujes ale existujou lepsi znacky nez je pincek !

DJ.Party.Boy

microgenius píše:je to snad kazdeho rozhodnuti co si koupi a tvoje penize to nejsou ne ?

nevim co mas proti 700 ale nevidim na ni nic sspatneho sam ho mam doma a sem spokojenej.
zalezi co od toho mixu cekas a na co ho potrebujes ale existujou lepsi znacky nez je pincek !

ja jsem proste napsal svuj nazor co se tyce DJM700

microgenius

no ja ti ho neberu !:)

DeeJay PiPi

Jako zaprisahly Pioneerak sam vis ktera je nejpouzivanejsi znacaka. a za tech 10 let co hraju jsem si vyzkousel hodne mixaku ale pro mne Pioneer je nejlepsi ale zda se mi zbytecne utracet tolik penez zrovna za DJM700. :wink:
Jo, to máš pravdu. Jenomže je to dáno tím, že Pio cpe obrovský prachy do reklam, platí předním dj's za propagaci atd. Kdyby každý výrobce dj techniky měl takovou propagaci, tak po Pincku neštěkne ani pes...
S tím sedmikilem máš taky pravdu. Proto sem psal, že Denon nebo Ecler. Na DJM 600 bych se vysral uplně. A DJM 800...je to super pult, jenomže za tu cenu jsou jiné pulty, který toho imho víc nabídnou...Záleží taky na tom, jaké funkce na tom mixu využíváš...

DJ.Party.Boy

Kazdy mix pult je k tomu aby clovek mixoval,jedine co se pouziva navic jsou ty efekty ktere pouziva strasne malo lidi co znam,coz je opravdu skoda penez. a s tou reklamou,mas naprosto pravdu. kdyz si zpocitas ty soucastky a prace kolem toho mixaku tak zjistis ze davas silene penize za znacku :biggrin2: a nemluvim je o mixech nebo prehravacich. ja treba bych dal tolik penez za znacku kdybych mel,zvast kdyz je to pioneer (mam na mysli DJM800) jsem taky Piomaniak :biggrin2:

Odpovědět