V pohoděMajky_mike píše:Jj... špatně jsem si pamatoval původní post. Moje chyba... sorry.

V pohoděMajky_mike píše:Jj... špatně jsem si pamatoval původní post. Moje chyba... sorry.
Hele, jde mi čistě o míchání.. Na efekty sáhnu tak max. 2x za večerDeeJay PiPi píše:Mňo, tak pokud chceš ještě jinou alternativu, tak Ecler a nebo A&H. To by ses ale musel obejít bez efektů a taky midi...Jak už sem ale psal...záleží na tom, co chceš aby ten mix uměl...
microgenius píše:600 se uz neprodava nejakej patek a kupovat jetej neni dobre !
DeeJay PiPi píše:Já bych se na Pincka vysral uplně a vzal buď Denon a nebo Ecler...
DeeJay PiPi píše:A na to si přišel jak, že Ecler je šunka? V týhle cenový kategorii, o který se tady bavíme, není Pio rozhodně top značka. A to jsem zapřísáhlý Pioneerák. Co se týče těch efektů, tak si radši za pár korun přikoupím externí efektor a budu s efektama někde uplně jinde, než s těma, co máš integrovaný v mixu...
Jinak, nic proti tobě, ale kolik mixáků si měl pod rukama?
microgenius píše:je to snad kazdeho rozhodnuti co si koupi a tvoje penize to nejsou ne ?
nevim co mas proti 700 ale nevidim na ni nic sspatneho sam ho mam doma a sem spokojenej.
zalezi co od toho mixu cekas a na co ho potrebujes ale existujou lepsi znacky nez je pincek !
Jo, to máš pravdu. Jenomže je to dáno tím, že Pio cpe obrovský prachy do reklam, platí předním dj's za propagaci atd. Kdyby každý výrobce dj techniky měl takovou propagaci, tak po Pincku neštěkne ani pes...Jako zaprisahly Pioneerak sam vis ktera je nejpouzivanejsi znacaka. a za tech 10 let co hraju jsem si vyzkousel hodne mixaku ale pro mne Pioneer je nejlepsi ale zda se mi zbytecne utracet tolik penez zrovna za DJM700.