markes píše:TAK s tou rychlostou zrovnavania,,,,je fakt pravda,,,ze to je ovela lahsie,,,ako u inych strojov,,som sa aj ja presvedcil,,,,
teraz v piatok som hral prvy krat z cdj2000+djm700,,,
a musim povadat ze zrovnavat rychlost bolo pre mna ovela lahsie,,,ako ked sa clovek uci na dvoch rozdielnych masinkach,,,
ten link je fakt k nezaplateniu,,,,hodil som tam jeden USB kluc,,,,a oba playere hrali z jedneho usb celkom rychlo bez akychkolvek problemou,,,,
dokonca to v pohode fungovalo,,,aj ked som tam na tej jednej strane kde som mal vlozeny kluc-
-tak prepol a nahodil cd a pritom druha strana hrala a tahala ten track cez link z toho usb,,,
cize fakt super,,,,
taky prvy dojem troska z toho velkeho displaya,,ale inac ok,,,
preto uz ani neuvazujem o inych playeroch a idem do cdj900,,,,len dufam ze tam je to s LINKom to iste,,,
Inak :
co sa tyka mixu,,,,tak ja som taktiez uvazoval o denone x1600ke,,,by ma fakt zaujimalo,,,ako hra,,,aky ma zvuk,,,,skoda ze to tu nikto nema,,,
nakonec,,,ja som vydrbal 1300ecka za 800ku a super pocit z nej nemam,,,hlavne zvukovo,a tie korekcie",,,,este ze tam je ten COLOR filter,,,ze to vie niektore veci stiahnut,na minimum,,
zase na druhu stranu,,to rozmiestnenie vsetkeho je presne podla mojich ocakavani,,,a pritom som pio-mix nikdy nemal,,,efektova jednotka je tam super,,,,dobre ulozene priehladne,,,nic nezavadzia,,,,skratka ked vidim djm2000,,,tak by som sa v nej asi stratil,,mozno,,,
nakonec allen xone 92 by som chcel skusit,,,ale ked pozeram nan, tak som tiez mimo kde a co to ma,,,,
ta djm900ka vyzera podobne ako 800ka,,,,par veci navyse,,,dufam ze to usb funguje aspon aj na nahravanie setu,,,
a to este ktovie aka tu bude cena oproti djm800,,,
vzdy som hovoril,,keby pio dal lepsie alebo podobne ceny k tym ostatnym znackam,,,tak podstatne by toho predal urcite ovela viac,,,,
na druhu stranu,,,by ostatny museli ist asi tiez dole,,,cize cert s tym vsetkym,,,
nemas pravdu, ze 1600ku nikto nema....ja ju mam