spaceman píše:Cau, rozmyslal som ze v blizkej dobe kupim prave tento behringer, no co som cital tak pozeram ze behringer mixaky stoja za ho**o. Chcel by som ho len na doma a nejake mensie akcie, myslite ze by to stacilo? Je vyhoda ze ma aj midi, dalo by sa to dobre vyuzit kedze mam notebook. Bola by to teda vyhodna kupa? ak myslite ze je ten mixak nic moc (a po precitani tohto topicu si to zacinam mysliet aj ja), tak poradte nejaky iny do nejakych 13 000(sk), idealne by bolo aj midi, kedze prehravace este nemam a ani financii neni dostatok(konzolu by som nerad, casom chcem dokupit nejake prehravace..)
P.S. som v tychto veciach uplny amater, v dj technike sa moc nevyznam
Myslim, ze pro tebe by bylo nejlepsi koupit si konzolu ci napriklad 2x EKS XP5 a k tomu nejaky slusny dvou ci tri kanalovy mix - Reloop RMX-20 BlackFire Edition nebo tedy Reloop RMX-30 BlackFire Edition, ale co se tyce mixi, zainvestoval bych idealne do Reloop RMX 40 USB vč. TRAKTOR LE, nebot tam mas Traktor LE "zadara", plus velmi solidni 4-kanalovy mix s USB zvukovkou - tedy moznosti nahravat si sety ci treba pozdeji digitalizovat vinyly ...
A jeste nevim co chces za sluchatka ... Rozhodne bych doporucil AKG K 81DJ ...
2x EKS XP5 = 2x4100,- = 8200,-
1x Reloop RMX-20 BF = 4490,-
1x AKG K 81DJ = 1490,-
Tedy za tuhle sestavicku - 8200+4490+1490 = 14180,- ... a myslim, ze mas velmi solidni zaklad ... Rozsireni pro CD playery bez problemu a pripadne bych dokoupil jeste Korg nanoPad ci nanoKontrol, pro lepsi ovladani pres MIDI ...
Do Behringera DDM4000 bych nesel, neinvestoval = podle me to jsou docela nerozvazne vyhozeny prachy, pokud si nechces hral naporad jen doma - jinak bych si s nim hrat nerisknul ...
... Toliko ma troska do mlyna ...