Behringer DDM 4000

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
stereoman

Re: Behringer DDM 4000

Příspěvek od stereoman »

To vim, chce to USB-MIDI prevodnik. To uz jsem tady myslim rikal. Take nechapu, proc tam nedali rovnou USB :( . Podle me se chteli vyvarovat USB problemum, ktere doprovazeli BCD2/3K :shock: .

Tady ukazuji MIDI funkcionalitu na Traktoru, ale cekal jsem, ze toho ukazi vic:
http://www.youtube.com/watch?v=DxHmztVA ... re=related

Rosi

Příspěvek od Rosi »

Jak funguje BPM counter u tohoto mixu? Je použitelnej, nebo jen na okrasu jako u DJX700pro?
Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200

Azu

Příspěvek od Azu »

BPM counter nefunguje dobře na žádným mixáku, aleposň žádnej takovej tedy neznám a je jedno co je to za značku
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Martttin

Příspěvek od Martttin »

Azu píše:BPM counter nefunguje dobře na žádným mixáku, aleposň žádnej takovej tedy neznám a je jedno co je to za značku
No pred 2 dnami mi prisiel RMX 40 DSP... tak tam sa betcounter absolutne neda porovnat s DJX700...Odhadom sa RMX 40 podla mna blizi k inym omnoho vychytenejsim znackam, kdezto DJX700 si tie cisla asi typovala ako procesor od intelu... Proste az sa mneverim aka je ta RMX 40 presna...A to tu Reloop nevynasam do neba, lebo ma v par veciach ten mixak sklamal, ale to dam do ineho prispevku...

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Na youtube už je spousta videí s DDM 4000.. :P
Music is my destiny!

wizz

Příspěvek od wizz »

dj_camil píše:Na youtube už je spousta videí s DDM 4000.. :P
no zatial ma ziadne nepresvedcilo :)

Rosi

Příspěvek od Rosi »

Tak jsou nějaké nové info ohledně tohoto mixu? Jsem také zvědavej jak se povedl.
Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Procital jsem co to vsechno umi a tento mix ma v sobe zabudovany i crossover satelity/sub :smile2: . Velmi dobrou myslenku vsak kazi neexistence ekvalizeru na masteru :( .

DJ_EDA

Příspěvek od DJ_EDA »

cetl jsem tvou recenzi na DJX700, neplanujes nahodou recenzi na tento pult. hodne by me zajimalo jak je na tom. funkce jsem si precetl na netu, jde mi hlavne o zvuk, kvalitu zpracovani a odhad vydrze

Azu

Příspěvek od Azu »

Nevim proč řešíte kvalitu zvuku, vždyť když Vám dám vedle sebe nějaký mixáky v rozmezí 6 - 25tis a použijeme to na stejný aparatuře, tak poznáte úplně kulový. Tam jde maximálně o to jak dobře fungují korekce. Tenhle mixák funguje hodně dobře se starým modelem 700 se to nedá vůbec nijak srovnávat, životnost se dá odhadnout jen těžko.

DJ_EDA

Příspěvek od DJ_EDA »

myslis, ze po zvukove strance to bude stejne, kdyz koupim vestax VMC 400 nebo Behringer DDM4000?

JB007

Příspěvek od JB007 »

tento mix se mi taky dost libi. dobre je ze je to mixak, midi kontroler a vyhybka v jednom. ikdyz pro ozvuceni ta vyhybka asi moc pouzit nepujde jak psal stereoman. ale jako midi a mix by to mohlo byt pouzitelne. chtelo by se zeptat nekoho, kdo ho bud ma nebo prodava. ze vseho nejvic me zajima zda to midi funguje ,tak jak ma a bez krp viz bcd2000...

stereoman

Příspěvek od stereoman »

DJ_EDA píše:cetl jsem tvou recenzi na DJX700, neplanujes nahodou recenzi na tento pult. hodne by me zajimalo jak je na tom. funkce jsem si precetl na netu, jde mi hlavne o zvuk, kvalitu zpracovani a odhad vydrze
Na recenzi me zatim nikdo neoslovil. Druhou veci je, ze ja se snazim recenze psat dopodrobna a take recenzovane zarizeni dukladne otestovat, coz je casove velmi narocne. Recenze na DJX700 byla celkem kratka, protoze k tomu nebylo vice textu potreba. Jednalo se o kopii Pioneera a tak kazdy vedel co to umi. Pro ty co to necetli je tady link:http://www.techno.cz/recenze/technika/1 ... er-djx-700.
U DDM4000 je situace jina. Nikdo poradne nevi co od toho cekat a tak bych si s tim musel podrobne pohrat. To by mi zabralo spoustu casu a momentalne ho moc nemam :( . Ale uvidime, necham tomu volny prubeh ...

PVD

Příspěvek od PVD »

vsude jen domenky :cry: uz to tu padlo, je nekde tento pult k vyzkouseni?

Azu

Příspěvek od Azu »

Jaké doměnky, ty snad po pár minutách poznáš jaký ten mix je a jak bude fachat dalších 5 let? Já to tedy nepoznám a to ani po 6h zkoušení kdy sem je měl doma než sem je poslal zákazníkům. V djobchodě jeden mají ještě skladem už nějakou dobu, ale neřeknou ti stejně více než to co tady už zaznělo. Opravdu to chce ten mix používat na akcích alespoň 2 - 3 měsíce aby si člověk na to udělal nějaký názor a to platí o veškeré technice. To, že to člověk jen doma vezme a zkusí co to umí a nebo neumí, ti neřekne vůbec nic, to jak na tom je poznáš až v plným provozu. Úplně stejné to bylo s Behringerem 700, který když vyblíš doma z krabice a ozkoušíš, tak si řekneš, že to je mixák v pohodě, který má šalve, efektor a BPM countery, nic víc o tom nezjistíš ani za několik dní používání doma, ty veškeré neduhy tohoto mixáky vzešli až od lidí, kteří je měli několik měsíců a soustavně na ně hráli a tak se začali v diskusích objevovat jejich poznatky. Z toho co sme ten mix zkoušel ti můžu říct jediné, ty funkce které to má mít to má a fungují tak jak mají, nic víc, nic míň

Odpovědět