Behringer DDM 4000

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
crewy

Behringer DDM 4000

Příspěvek od crewy »

už ho někdo měl v ruce?? jak to s ním vypadá? je to stejný propadák jak DJX 700?? myslím že na doma by mě mohl stačit... :?

Obrázek

:arrow: NEDAVEJTE DO FORA OBRAZKY VETSI NEZ 640x480 :!:

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

první kousky na prodej by se měly objevit až někdy v říjnu a zase by to měl být nic moc mix se spoustou nedotažených věcí za 9tisíc bych si osobně raději koupil Reloopa RMX40DSP
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

PoLyTaR

Příspěvek od PoLyTaR »

nemuzu si pomoct, ale zda se mi moc preplacany... a jak znam Behingera tak to bude dalsi srot, z jeho dilny.

crewy

Příspěvek od crewy »

hoolifan píše:první kousky na prodej by se měly objevit až někdy v říjnu a zase by to měl být nic moc mix se spoustou nedotažených věcí za 9tisíc bych si osobně raději koupil Reloopa RMX40DSP
ten reloop mě vubec nenapadl,efekty má taky,4 kanály taky,tak je asi vybrané :lol: :D

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

osobně bych se ho taky nebál vytáhnout na nějakou menší akci..pravda nikdy to nebude Allen&Heath nebo nějaká lepší značka ale jeho hodnocení na to za jaký je prachy je až moc dobrý..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Na tento pult jsem take hodne zvedav. Dokonce jsem mu venoval i cast sveho clanku. U Behringeru je to proste tak, ze dostanete vic, nez za co jste si zaplatili, takze se neni cemu divit, ze kvalita neni az tak dobra.
Co se tyce preplacanosti, tak s tim souhlasim, ale pokud to ma mit tolik funkci a standardni rozmer, tak to asi jinak neslo :?

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Co se tyce DJX700, tak to nebyl propadak, ale prodejni HIT :!: Tento pult nebyl kvalitou a cenou koncipovan jako zarizeni do klubu, ktere ma byt temer neznicitelne, ale spise jako pult pro domaci trenink :shock: .

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Co se tyce DJX700, tak to nebyl propadak, ale prodejni HIT
Ano ano, přesně tak, znám nespočet lidí, kteří si ho koupili! Tenhle nový mix je s poměrem kvalita - cena na tom úplně stejně, jako DJX700, to znamená, že je tam toho mnohem více, než na jiných mixech za stejnou cenu a to taky znamená, že po stránce kvality to jde dolů. Ale myslím si, že když někdo bude mít 9 tis. na mixpult, tak se koukne po něčem jiném, než je slabý Behringer :!:
Music is my destiny!

Azu

Příspěvek od Azu »

Věř, že se po ničem jiném nekoukne, protože i tenkrát když DJX stával kolem 8500 se pěkně prodával a tak tomu bude i nyní a hlavně jedna podstatná věc, v této cenové kategorii mezi 9 - 10tis na trhu skoro vůbec nic odpovídajícího není! Pokud chci něco alespoň se třma šavleme, tak v této kategorii mam na výběr jen Numark DM09, Stanton M.304, Vestax VMC-185 XL, Vestax VMC-004 XL. Nyní třeba ještě v cenové akci Reloop RMX 40 DSP, ale jinak se prodává od 11tis nahoru, takže to je opět pro ty zájemce jiná cenová kategorie a z toho co sem zde uvedl nabízí Behringer jednoznačně nejvíc funkcí a proto bude opět velkým prodejním hitem a věřím tomu, že na tr uvedou brzo i menší podobné brášky v podobě dvoukanálu za ještě lepší cenu. Ono to bude dělat přesně to co to dělat má, jen ten zvuk nebude nejsuprovější, ale jeho kvalitu stejnak nikdo nebude řešit a ani ji nepozná, protože používaj nekvalitní MP3 a další prvky v sestavě, životnost a kvalita šavlí nebude valná obzvláště v drsnějších podmínkách, ale jinjak pro domácí hraní a příležitostní hraní na veřejnosti to bude úplně dostačující.

Azu

Příspěvek od Azu »

Sem ale zvědav na cenu za kterou se bude prodávat, pokud by to bylo těsně pod 10tis, bylo by to perfektně prodejní, ale pokud to bude stát jak já odhaduju těsně pod 12tis, alespoň z počátku, tak tam je už hodně vleká konkurence která má mnohem lepší mixáky.

Azu

Příspěvek od Azu »

Mimochodem tento mixák má být v prodeji v Evropě až v druhém čtvrtletí 2008 !!!, takže zbytečné o něm nyní uvažovat, leda yb ste pro něj zajeli nyní do Číny.

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Music is my destiny!

Azu

Příspěvek od Azu »

To je sice hezký, ale když má být cena v Německu 11 750 a z Německa to berou místní prodjeci, tak těžko bude moct být cena nižší. Do vydání je ještě hodně daleko tak uvidíme. Ta odhadovaná cena pod 10tis vznikla totiž tak, že se kdysi objevila cena v dolarech a tu si jedna firma přepočetla na koruny, uvedla na stránkách a ostatní obhody jak stádo tupých ovcí tu cenu jen převzalo stejně jako tomu je i u dalších novinek, kde to ostatní kopírují od jednoho prodejce.

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Dobře. Tak teda uvidíme, jak se to všechno s tímhle mixem vyvrbí..
Music is my destiny!

Sonido

DDM4000

Příspěvek od Sonido »

No, DDM4000 příjde do prodeje koncem října, začátkem listopadu - info přímo od dovozce...no, revoluce to nebude. Je to sice digitál, 2 procesory atd, ale to je jen reklama. Mix údajně má kvalitní zkuk - ten dnes již není problém, ale jinak někde šetřit museli, proto bych se bál crossfaderu, faderů a korekcí - myslím co se jejich životnosti týče. Na doma to bude luxusní záležitost, ale pro DJe jako jsem já, kteří jezdí a hrajou pravidelně každý víkend to nebude...rozumně - za 9500,- tolik vychytávek - v tom bude zakopaný brouk - chtěl jsem si jej taky koupit, ale zvítězil zdravý střídmý rozum a čekám až mi dojde Pioneer DJM 800...prostě na zátěž to dělané nebude, ale jinak taky si počkám co z toho vyleze :D ale Pioneer to nebude ani náhodou, to prosím raději nesrovnájeme...

Odpovědět