Začínám, ale jak?

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
mastodonto

Příspěvek od mastodonto »

aaa Batoh :lol:

TOT

Příspěvek od TOT »

mam i auto :-D, ale jako neocenitelne mi pride, ze tam sou jeste kapsy na 2 x pilsner urquell coz se s autem vylucuje a mam mnohem lepsi argumenty :-D ...to, ze se tam nevejdou vinyly bych videl jako nevyhodu...mam tam mix ,notas, sluchtaka, 10 vinylu, jehly, mikrofon, vsemozny kabely, cedecka, baterku, traficka a ja nevim co jeste je to teda tezky jak krava, ale porad to mas na zadech a v ruce muzes drzet brk ;-D
Technics1200mk2
RaneTTM57SL
ShureM44-7
MacBookPro
A&H-XD53
TFinger

Buchy

Příspěvek od Buchy »

Tak když už jsem tu ty notebooky nakousl... tak to tu dojedu ... co říkáte na tento ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1000000FLK :?: šel by? kdyžtak bych do něj dokoupil aspon 512 ramek ... ta grafa není sdílená .. .teda aspon se to všude píše :D

mastodonto

Příspěvek od mastodonto »

A co si myslis o tyhle potvore, mrkni na ty parametry;) http://www.alza.cz/notebook-msi-megaboo ... d83818.htm
Cena hodne kolisa, uz sem ho videl i za 16.. Akorat tam musis umet nacpat xpa, nekdo s tim ma problem (tedy pokud nechces visty, pro ktery je staveny).

Buchy

Příspěvek od Buchy »

zbytečně dobrá grafa... na hry to vůbec nechci - jen na DJing ... 2GB ram je pekny ... ale tu druhou gigovku bych si k tem 1GB dokoupil později taky...přecijen v dnešní době jsou ramky už dost levná záležitost ...

Azu

Příspěvek od Azu »

Pokud by to měl být notes na djing na hraní buď z midi konzole nebo time code vinyly, tak bych si pořídil něco cestovního malýho s 12" displejem a na to stačí opravdu dneska jakýkoliv notebook co Vám padne pod ruku s operačkou nad 512MB
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

fanda007

Příspěvek od fanda007 »

mastodonto píše:A co si myslis o tyhle potvore, mrkni na ty parametry;) http://www.alza.cz/notebook-msi-megaboo ... d83818.htm
Cena hodne kolisa, uz sem ho videl i za 16.. Akorat tam musis umet nacpat xpa, nekdo s tim ma problem (tedy pokud nechces visty, pro ktery je staveny).
Tak tento přesně mám, jsem s ním na 100% spokojenej a jak říkáž že grafika je na hry.. ty mě rozesmíváš.. na hry vůbec není, sem tam si zapařím a i ty si někdy určitě zapaříš.. vdj, traktor na něm jedebez problémů.. přes celou noc jsem míchal ve vdj a držel. fakt paráda :-) mohu jen doporučit... v počítačích se vyznám, sám na "živnost" kupuju¨, instaluju a starám se o notebooky, pc.. vím o tom dost

8850

Příspěvek od 8850 »

Buchy píše:Tak když už jsem tu ty notebooky nakousl... tak to tu dojedu ... co říkáte na tento ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1000000FLK :?: šel by? kdyžtak bych do něj dokoupil aspon 512 ramek ... ta grafa není sdílená .. .teda aspon se to všude píše :D
no tak to by teda nesel. SIS671DX + 968 no fuj fuj. Neni problem si prece nechat poradit, ale kdyz o tom vim kulovi (evidentne tvuj pripad), tak si musim nechat poradit. 100% bych si koupil C2D na intelu, AMD X2 na ATI (AMD). To je prece uz jasne po radu let, ze SIS je uplne mimo. Co to je za argument ze nechces hrat hry? ja si hru nepustil 5 let a nijak me to netrapi. Ale poradna grafika se hodi na daleko vic veci nez hry. 8400 navic neni zadna karta na hry. Je samozrejme super a nesrovnatelne lepsi nez tom cos tu linkoval ty. Neni problem ti poradit neco opravdu vhodneho, staci se zeptat....

8850

Příspěvek od 8850 »

jinak abych zde zas nevyvolal diskuzi o tom jak na VDJ staci i gigove centrino, ano staci, ale kdyz uz novej komp za 15, tak radsi si litr priplatit a mit ho o dost lepsi. Je toho dnes v nabidce spousta, ale stylem, ze si vezmu prvni co uvidim, nebo si necham "poradit" ceho se potrebuje prodejce zbavit je cesta pro hloupeho bohace nebo pro holky (nic ve zlem :). Otevri si googl, pocti si o procesorech a cipsetech, slibuju, ze ti to nezabere dyl jak sobotni dopoledne a budes mit hned jasno.... :D

EVO

Příspěvek od EVO »

8850: zcela souhlasím!

Buchy

Příspěvek od Buchy »

Tak jako já osobně se radil s kámošem kerej těmto věcem rozumí ... a ted už je pozdě něco měnit ... objednáno a balíček je už na cestě ... nemyslím si, že by stavěli notebook kerej můžeš použít na psaní seminářek a nic víc ... nebojím se toho ...

8850

Příspěvek od 8850 »

Buchy píše:Tak jako já osobně se radil s kámošem kerej těmto věcem rozumí ... a ted už je pozdě něco měnit ... objednáno a balíček je už na cestě ... nemyslím si, že by stavěli notebook kerej můžeš použít na psaní seminářek a nic víc ... nebojím se toho ...
AHA :D no ty vole, tak si rikam ma tohle forum cenu? se na neco ptam a necekam na odpoved a jdu do toho? :D Zrovna nad notebookem za par tisic bych si sakra pockal na nazory vice lidi ... Podekuj kamosovi za tip, a zeptej se ho, cim ho tak shitova deska oslovila. To by me docela zajimalo, kdyz tomu tak rozumi ...

8850

Příspěvek od 8850 »

sry vim, ze to neni asi moc prijemny cist, ale ted jsem si teprve vsimnul, ze to nema ani C2D ale centrino D. Mno jestli ti muzu radit, okamzite to vrat, jestli si to nechavas posilat, mas 14dnu zakonem danou na vraceni veci a proboha PRECTI SI NECO O TOM!!!!!! Nebo si nech opravdu PORADIT a ne jako tohle cos tu linkoval......

8850

Příspěvek od 8850 »

tak po treti a naposledy, tohle me fakt vyrazilo uplne dech. Takova pitomost si v dnesni dobe si kupovat centrino D s 1024kb cache na 533 FSB, jeste k tomu na SIS chipsetu. To fakt nemas 1500 navic treba na to MSI? To je ve vsech smerech min. o tridu vejs (pokud vubec lze srovnavat kvalitu INTELU se SIS). 8400 Nvidia je docela slusnej zaklad a C2D na 800mhz FSB se 2MB cache to je fakt uplne o necem jinym. Ja se ti fakt kluku divim. No delej jak umis no ....

Buchy

Příspěvek od Buchy »

Dobře dobře ... nerozumím tomu ... Ale rozhodně to nebylo tak, že bych čapl první notebook co jsem uviděl ... já hlavně hledal notebook s NEsdílenou grafou (aby nebrzdila) do 16000 ... protože ten litr navíc fakt nevychrastím ... Jako jo kdyžtak ho vrátím ... ale dost si mě zaskočil ... prostě nechápu co je na tom tak špatnýho ... kdybys mi měl nějakej doporučit ... co je důležité u toho kompu (notesu) teda? Na co se dívat?

Odpovědět