1) notebook kolem 20tisíc jedině s XPFelipe píše:-Ted si chci koupit notebook, tak do 20tis. no nevim, zda-li s XP nebo Vistama a jake dalsi parametry jsou pro delani muziky u notase dulezite.
Mam doma original Magix Samplitude 9 SE, Dance Ejay 6 a tuny dalsich VST pluginu atd. no softwaru mam az moc, diky super casaku Computer music, kterej vychazi v Angliii (i kdyz se v ruznych zkratkach a nazvoslovich music softu ztracim...)
-K tomu chci tuhle zvukovku: Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook
-A na zaver nejaky midi kontroler: Numark Total Control, nebo Behringer BCD 2000-3000 anebo M-AUDIO - X-SESSION PRO. Abych mohl mixovat i ovladat software.
---
Ja uz se v tom fakticky ztracim, tak bych prosil o rady, diky!!!
>>> no ja jsem ji zvolil diky citaci u parametru produktu "Ovladače Asio 2.0 s nízkou latencí a přímým monitoringem pro mobilní tvorbu hudby a DJ aplikace." Tak k tomu se mi zamlouva ten Numark total control, k tomu asi zvolim Lenovo nebo HP notebook s 1GB ramkama, snad to utahne.EVO píše:k tý zvukovce: rozhodně bych nekupoval toho Sound Blastera. To je na hry, filmy atak, prostě výborná zvukovka na doma, ne na musicu ani poloprofi.!
U notebooku je 1GB jako 512 u stolního... Já mám na noťasu 2GB a spokojenost.. Hlavně bych šel do Intel core 2 duo... to je to nej pro noťaseFelipe píše:>>> no ja jsem ji zvolil diky citaci u parametru produktu "Ovladače Asio 2.0 s nízkou latencí a přímým monitoringem pro mobilní tvorbu hudby a DJ aplikace." Tak k tomu se mi zamlouva ten Numark total control, k tomu asi zvolim Lenovo nebo HP notebook s 1GB ramkama, snad to utahne.EVO píše:k tý zvukovce: rozhodně bych nekupoval toho Sound Blastera. To je na hry, filmy atak, prostě výborná zvukovka na doma, ne na musicu ani poloprofi.!
Diky za info
fanda007 píše:ne nepotřebuješ ni extra, stačí něco obyčejnýho.. i s 64MB dedikovanou grafikou by sis vyhrál..Buchy píše:A co grafický výkon u noťase na DJing ?
když máš velkej poměr ram/grafika tak to vůbec nevadí.. jám dedikačku a jedu na 1500MB RAM8850 píše:to je sice pravda. ale pokud to penezenka dovoli (i do 20 se da sehnat), rozhodne volime nesdilenou grafiku. na djing by se mohlo zdat, ze je to fuk. ale neni. graficka karta sdili RAM na operacni pameti notebooku. ta je sice dnes jiz DDR nebo DDR2. ovsem graficky cip o ni musi zadat radic pameti zakladni desky a samotny prenos tak nejede po samostatne kratke sbernici na graficke karte, ale po pekelne vytizene dalnici FSB, takze to hezky brzdi celej system. navic nektere dulezite operace rovnez za graficky cip musi dopocitavat CPU notebooku, takze fuj zelenej... jen za super prachy, jinak hezky nezbrkle vybrat neco s jakoukoliv nesdilenou grafikou. nejenom hry jsou dnes jiz graficky narocne a tak se to vyplati...