Ruseni signalu notebookem

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Příspěvek od 1Rozy6 » 13 úno 2008 11:11

Pravda taky se me to stává, ale zvuk je v pohodě dokud nezapojím do notebooku Audio8 zvukárnu to si veme další mraky výkonu a je slyšet takovej ruch lehkej (už dřív sem se ptal v článku napětí pro traktor scratch), můžu to odstranit lehce stejně jak říkal buchy, ale stejně to tam je. Zkusím ty zásuvky víc poštelovat i když už sem zařízení rozpůlil na zásuvky v celým pokoju, zkusím dát book samostatně zesák kombinovat do zásuvek a doufám že to pomůže teda :? možná prubnu aj to uzemění jak tady někdo psal
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

Uživatelský avatar
swoop
Příspěvky: 57
Registrován: 06 lis 2007 13:45

Příspěvek od swoop » 13 úno 2008 12:06

Reseni jsou 2 :

1) upravit si prodluzku odpojenim a izolaci nulaku
2) koupit si novou snuru k notebooku s vidlema, napr. "Trust Notebook Power Adapter PW-1700p"

Vzhledem k cene jsem zvolil za 1) a uz na tom bez problemu jedu 2 roky

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Příspěvek od 1Rozy6 » 13 úno 2008 14:00

Muzes ten prvni zpusob nejak laicky postupně popsat, nejsu žádnej elektro špílmachr dikec.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

dj_camil
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2007 14:27

Příspěvek od dj_camil » 13 úno 2008 19:37

Opatrně rozřízneš vnější izolaci prodlužky, pak najdeš modrý kablík a ten přestríhneš a oba konce nějak zaizoluješ :)
Music is my destiny!

dj_camil
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2007 14:27

Příspěvek od dj_camil » 13 úno 2008 19:37

Tada na 95%myslím, že je to modrý
Music is my destiny!

Prsk23
Příspěvky: 13
Registrován: 01 pro 2007 22:02

Příspěvek od Prsk23 » 13 úno 2008 20:02

to VelkyFun: jak mluvis o te snure co si vozis, na ktere ti to nerusi .. zkousel jsi nekdy Multimetrem pípnout nulák ?? protože jak to tady popisují tak jestli nemáš na té šňůře vyřazený nulák.....

Jinak vyzkousim to co napsal wizz, zni to rozumne....

btw, jdu to ještě pogooglit

Prsk23
Příspěvky: 13
Registrován: 01 pro 2007 22:02

Příspěvek od Prsk23 » 13 úno 2008 20:28

mylim ze tenhle prispevek mi do toho vnesl trochu svetla: halvne ta zavorka:(věž nemá zemnící kolík)

http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=1129

Doma kdyz jsem hral pres vez - ta ma koncovku do zasuvky jen se 2 koliky. Tak zvuk ruseny nebyl, ale kdyz jsem se doma napojil na domaci kino - to uz ma 3 koliky i zemnici tak to rusilo, Pokud vim tak zesilovace maji taky 3 koliky i zemnici, takze na akci to rusilo asi proto, toz na tech kolikach neco bude :D, doma to musim testnout.

8850
Příspěvky: 52
Registrován: 04 dub 2007 20:04

Příspěvek od 8850 » 13 úno 2008 23:44

dj_camil píše:Opatrně rozřízneš vnější izolaci prodlužky, pak najdeš modrý kablík a ten přestríhneš a oba konce nějak zaizoluješ :)
NIC NEODPOJOVAT!!! koupit galvanicke oddeleni!

dimi256
Příspěvky: 10
Registrován: 01 lis 2007 14:45

Příspěvek od dimi256 » 14 úno 2008 06:58

Já mám takový problém: Mám notebooka s bcd2000, když bcd propojim se zesilovačem tak to má přesně ty ruchy co tu popisujete... když ale výstup z bcd píchnu nejdřív do mixáku a z mixáku do zesíku tak jsou ruchy pryč. Zemnící kolík má jen mixák a zesík. Že by měl ten mixák nějaký filtr?

wizz
Příspěvky: 24
Registrován: 14 led 2008 13:29

Příspěvek od wizz » 14 úno 2008 08:16

dj_camil píše:Opatrně rozřízneš vnější izolaci prodlužky, pak najdeš modrý kablík a ten přestríhneš a oba konce nějak zaizoluješ :)
to nemyslis vazne?:)) a cim to chces potom napajat? ;))

Uživatelský avatar
swoop
Příspěvky: 57
Registrován: 06 lis 2007 13:45

Příspěvek od swoop » 14 úno 2008 09:40

1Rozy6 píše:Muzes ten prvni zpusob nejak laicky postupně popsat, nejsu žádnej elektro špílmachr dikec.
Sezen si starsi prodluzku, ktera je sroubovaci - nove uz vetsinou nejdou rozebrat. Po rozebrani jen povol sroubek u nulaku, vytahni kabel ten zaizoluj izolepou a sroub opet utahni. Vse smontuj dohromady a mas to. Ja si takhle upravil staryho trojpsika a pouzivam ho pro notebook HP, Stanto final scratch 2.

Velkyfunky
Příspěvky: 69
Registrován: 03 čer 2007 11:54

Re galvanicke oddeleni

Příspěvek od Velkyfunky » 14 úno 2008 10:04

ja myslim ze to dj_camil za nas vyresil, http://www.levnealarmy.eu/autodoplnky-7 ... -3983.html


Dikeccccc!!!
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX

dj_camil
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2007 14:27

Příspěvek od dj_camil » 14 úno 2008 17:13

wizz píše:
dj_camil píše:Opatrně rozřízneš vnější izolaci prodlužky, pak najdeš modrý kablík a ten přestríhneš a oba konce nějak zaizoluješ :)
to nemyslis vazne?:)) a cim to chces potom napajat? ;))
Proč bych to potom pájel zpět? :lol:
Music is my destiny!

Martttin
Příspěvky: 85
Registrován: 20 led 2008 19:39

Příspěvek od Martttin » 14 úno 2008 21:15

dj_camil píše:
wizz píše:
dj_camil píše:Opatrně rozřízneš vnější izolaci prodlužky, pak najdeš modrý kablík a ten přestríhneš a oba konce nějak zaizoluješ :)
to nemyslis vazne?:)) a cim to chces potom napajat? ;))
Proč bych to potom pájel zpět? :lol:
on myslel napajat=dodávat elektricku enegriu a NIE napajat=spajkovat :D

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 14 úno 2008 22:33

lol CZ vs. SK ... hoši klid ... neperte se hlavně :-D ...
jako vo co jde? prostě to flákneš do zásuvky ... akorát tam nebud fakat nulák (tím proud nejde ... to je jen zemnění)

Odpovědět