Ruseni signalu notebookem

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
1Rozy6

Příspěvek od 1Rozy6 »

Pravda taky se me to stává, ale zvuk je v pohodě dokud nezapojím do notebooku Audio8 zvukárnu to si veme další mraky výkonu a je slyšet takovej ruch lehkej (už dřív sem se ptal v článku napětí pro traktor scratch), můžu to odstranit lehce stejně jak říkal buchy, ale stejně to tam je. Zkusím ty zásuvky víc poštelovat i když už sem zařízení rozpůlil na zásuvky v celým pokoju, zkusím dát book samostatně zesák kombinovat do zásuvek a doufám že to pomůže teda :? možná prubnu aj to uzemění jak tady někdo psal
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

swoop

Příspěvek od swoop »

Reseni jsou 2 :

1) upravit si prodluzku odpojenim a izolaci nulaku
2) koupit si novou snuru k notebooku s vidlema, napr. "Trust Notebook Power Adapter PW-1700p"

Vzhledem k cene jsem zvolil za 1) a uz na tom bez problemu jedu 2 roky

1Rozy6

Příspěvek od 1Rozy6 »

Muzes ten prvni zpusob nejak laicky postupně popsat, nejsu žádnej elektro špílmachr dikec.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Opatrně rozřízneš vnější izolaci prodlužky, pak najdeš modrý kablík a ten přestríhneš a oba konce nějak zaizoluješ :)
Music is my destiny!

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Tada na 95%myslím, že je to modrý
Music is my destiny!

Prsk23

Příspěvek od Prsk23 »

to VelkyFun: jak mluvis o te snure co si vozis, na ktere ti to nerusi .. zkousel jsi nekdy Multimetrem pípnout nulák ?? protože jak to tady popisují tak jestli nemáš na té šňůře vyřazený nulák.....

Jinak vyzkousim to co napsal wizz, zni to rozumne....

btw, jdu to ještě pogooglit

Prsk23

Příspěvek od Prsk23 »

mylim ze tenhle prispevek mi do toho vnesl trochu svetla: halvne ta zavorka:(věž nemá zemnící kolík)

http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=1129

Doma kdyz jsem hral pres vez - ta ma koncovku do zasuvky jen se 2 koliky. Tak zvuk ruseny nebyl, ale kdyz jsem se doma napojil na domaci kino - to uz ma 3 koliky i zemnici tak to rusilo, Pokud vim tak zesilovace maji taky 3 koliky i zemnici, takze na akci to rusilo asi proto, toz na tech kolikach neco bude :D, doma to musim testnout.

8850

Příspěvek od 8850 »

dj_camil píše:Opatrně rozřízneš vnější izolaci prodlužky, pak najdeš modrý kablík a ten přestríhneš a oba konce nějak zaizoluješ :)
NIC NEODPOJOVAT!!! koupit galvanicke oddeleni!

dimi256

Příspěvek od dimi256 »

Já mám takový problém: Mám notebooka s bcd2000, když bcd propojim se zesilovačem tak to má přesně ty ruchy co tu popisujete... když ale výstup z bcd píchnu nejdřív do mixáku a z mixáku do zesíku tak jsou ruchy pryč. Zemnící kolík má jen mixák a zesík. Že by měl ten mixák nějaký filtr?

wizz

Příspěvek od wizz »

dj_camil píše:Opatrně rozřízneš vnější izolaci prodlužky, pak najdeš modrý kablík a ten přestríhneš a oba konce nějak zaizoluješ :)
to nemyslis vazne?:)) a cim to chces potom napajat? ;))

swoop

Příspěvek od swoop »

1Rozy6 píše:Muzes ten prvni zpusob nejak laicky postupně popsat, nejsu žádnej elektro špílmachr dikec.
Sezen si starsi prodluzku, ktera je sroubovaci - nove uz vetsinou nejdou rozebrat. Po rozebrani jen povol sroubek u nulaku, vytahni kabel ten zaizoluj izolepou a sroub opet utahni. Vse smontuj dohromady a mas to. Ja si takhle upravil staryho trojpsika a pouzivam ho pro notebook HP, Stanto final scratch 2.

Velkyfunky

Re galvanicke oddeleni

Příspěvek od Velkyfunky »

ja myslim ze to dj_camil za nas vyresil, http://www.levnealarmy.eu/autodoplnky-7 ... -3983.html

Dikeccccc!!!
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

wizz píše:
Proč bych to potom pájel zpět? :lol:
Music is my destiny!

Martttin

Příspěvek od Martttin »

dj_camil píše:
wizz píše:
Proč bych to potom pájel zpět? :lol:
on myslel napajat=dodávat elektricku enegriu a NIE napajat=spajkovat :D

Buchy

Příspěvek od Buchy »

lol CZ vs. SK ... hoši klid ... neperte se hlavně :-D ...
jako vo co jde? prostě to flákneš do zásuvky ... akorát tam nebud fakat nulák (tím proud nejde ... to je jen zemnění)

Odpovědět