Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
xjurasek
Příspěvky: 40
Registrován: 23 led 2011 15:39

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od xjurasek » 06 bře 2011 15:06

zdravím, a jaký teda bys vzal místo reloopu jockey? máš nějakou lepší alternativu za podobné prachy?

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od stereoman » 06 bře 2011 15:49

acryo píše:Nekupovat.. Ja ju mam pul roku a mam chut s tim roztriskat okno. Strasnej kram. Je to na sobe nasackovany.. blbe se pohnes a shodis si hlasitost nebo vypnes track nebo cokoli. play a cue mam rozmasakrovany a to sem to pouzival poradne posledni dva tri metry. Pitchfader je totalne na koxu s tak kratkou drahou (aspon ze je ten sync dobre umistnenej na rohu)... ovladani filtru sem si namapoval na pravy encodery (levy sem nechal na efekty), protoze sem odmital furt mackat shift, kterej je zamordovanej nekde nehore v te spleti cudlu.. kolikrat sem misto toho cvakl load A/B...a uz vubec s tim ovladat vic jak 2 decky.. vubec. jak budou prachy tak to smetu ze stolu, koupim s4 nebo pincka, pokud do te doby nevyjde neco co se mi zalibi vic... Kazdopadne nikoho nezraruju s koupi Reloop Digital Jockey 2.. je to ciste muj nazor
A kdyz jsem tady nekomu po mejlu nebo PM rikal, ze ten Reloop je na kokot, tak se na me dival jak na blazna :lol: Jsem zvedavej na toho contoura. Taky to neni moc velky, ale snad na tom bude o neco lepe.

M@to
Příspěvky: 161
Registrován: 19 úno 2009 10:29

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od M@to » 06 bře 2011 19:05

acryo píše:Nekupovat.. Ja ju mam pul roku a mam chut s tim roztriskat okno. Strasnej kram. Je to na sobe nasackovany.. blbe se pohnes a shodis si hlasitost nebo vypnes track nebo cokoli. play a cue mam rozmasakrovany a to sem to pouzival poradne posledni dva tri metry. Pitchfader je totalne na koxu s tak kratkou drahou (aspon ze je ten sync dobre umistnenej na rohu)... ovladani filtru sem si namapoval na pravy encodery (levy sem nechal na efekty), protoze sem odmital furt mackat shift, kterej je zamordovanej nekde nehore v te spleti cudlu.. kolikrat sem misto toho cvakl load A/B...a uz vubec s tim ovladat vic jak 2 decky.. vubec. jak budou prachy tak to smetu ze stolu, koupim s4 nebo pincka, pokud do te doby nevyjde neco co se mi zalibi vic... Kazdopadne nikoho nezraruju s koupi Reloop Digital Jockey 2.. je to ciste muj nazor
sorry, ale z tvojho postu mi vypliva, ze si poriadny mantak z bravcovymi prstami co ma odchylku +-5cm na pohyb rukou...
a to ze si si musel premapovat filter, to je teda velky problem...lebo ostatne kontrolery su uz z tovarne namapovane presne, ale presne na teba... :?

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od konszpic » 06 bře 2011 21:17

M@to píše:
acryo píše:Nekupovat.. ........ .. je to ciste muj nazor
sorry, ale z tvojho postu mi vypliva, ze si poriadny mantak z bravcovymi prstami co ma odchylku +-5cm na pohyb rukou...
a to ze si si musel premapovat filter, to je teda velky problem...lebo ostatne kontrolery su uz z tovarne namapovane presne, ale presne na teba... :?
Asi tak, pokud do toho netlápeš obříma pařátama tak se v tom dá bezproblému vyznat a nikdo neříká, že musíš používat ten mapping co tam je daný, já ho třeba dělal od základů pro sebe (ne že by ten original nestačil, ale jsem detailista), a teď si nemožu skoro vubec stěžovat, jde tam toho namapovat kopa, stačí jen vědět a trochu tomu i věnovat čas při tom mapování - pak z toho lze vytěžit opravdu dobrou mašinku.

S tím filterem - já ho například mám místo GAINu a ten mi vubec nechybí, když ho potřebuji tak beru kombinaci encoderu s shiftem - stačí si pohrát jen.

Nevýhoda je snad ten krátký pitch, který někomu třeba vadí, při přechodu z CDJček nebo tak, ovšem dá se i na to zvyknout, sice to chce cit, ale když už má někdo kontrolér, tak většinou vidím jenom sync druhého tracku a pak nějaký ten přechod přes smyčku (ale jsou vyjímky, což jsem rád že i takoví ještě jsou). Ale to už je OT.

Můj názor je, že Reloop stačí do začátků vpohodě, a pokud nevyhovuje mapping, nikdo nebrání udělat si vlastní / upravit stávající.

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od stereoman » 06 bře 2011 22:23

Tak v dnesni dobe jsou na vyber i vetsi kontrolery. Nevyhodou je vsak cena, stejne jako vsude jinde...

xjurasek
Příspěvky: 40
Registrován: 23 led 2011 15:39

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od xjurasek » 06 bře 2011 23:59

no někdo holky někdo zase vdolky :D

no ale podle mě je reloop jockey nejlepší kontrolér do 10ti tisíc nebo se mýlím?

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od stereoman » 07 bře 2011 00:16

Beres to i z hlediska trvanlivosti? Nepsalo tu uz tu par lidi, ze velmi brzy odchazi tlacitka? Dokonce Azu psal, ze to ani neuznavaji na reklamacich...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od Azu » 07 bře 2011 00:18

V ČR zastoupení ty tlačítka v pohodě vyměňuje, v Německu s tím problémy jsou.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od stereoman » 07 bře 2011 00:23

V Nemecku to v tom pripade musi menit taky. Nejde aby v jednom state vadu uznali a v druhem ne. Pokud se mi to posere a budou to na me zkouset, tak jim to nas pravnik a spotrebytelske sdruzeni hned vysvetli :lol: .

xjurasek
Příspěvky: 40
Registrován: 23 led 2011 15:39

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od xjurasek » 07 bře 2011 01:22

je to divný :D v našem státě je možné všechno... :D

a není lepší vzít american audio a nebo Numark OMNI Control

ten numark vypadá sice jako hračka ale zase má kovové šasi , další nevýhoda jsou malé jogy ale to je možná otázka zvyku

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od stereoman » 07 bře 2011 02:47

To AA vypada dobre, jen nechapu proc tam dali tak dementni jogy :roll:

gasperconni
Příspěvky: 3
Registrován: 16 zář 2012 23:43

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od gasperconni » 16 zář 2012 23:48

Zdravim ..jsem jeste nezkuseny tak se predem omlouvam za nasledujici hovezi dotaz : ma tenhle controller funkci ovladani efektu pomoci jog wheelu i kdyz jog nema na dotek reagujici kola? Jde mi jen o ovladani efektu ...diky za odpoved :)

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od Stay.ONE » 17 zář 2012 22:34

U téhle midini je jog na dotek citlivý a ano, dají se jím i ovládat efekty
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

linkinc
Příspěvky: 1
Registrován: 14 pro 2012 14:14

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od linkinc » 14 pro 2012 14:27

Ahoj přátelé nevim jestli to sem můžu napsat ale mám problém z nastavením zvukového výstupu na Reloop dig.Jockey 2 inter.edit konkretně v programu Traktor kde bych chtěl zvolit výstup pro sluchátka na odposlech a master výstup (výstup pro zesilovač apod....) Jde o to že mi běží buď jeden vstup nebo druhej nikoliv oba najednou což by měli.Nevíte někdo jak na to děkuju moc všem za rady.

Odpovědět