Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Sqara

Re: Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition

Příspěvek od Sqara »

Jasně....takže prostě Controller Edition postrádá ,,vinyl mode''.

Azu

Příspěvek od Azu »

Nepostrádá vůbec nic, vinyl mod tam funguje jen to dělá jinak.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

tak jak říká azu.. všechny konzole s jogem umí scratchovat jen to dělají jinak podle toho jaké maji jogy :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

dandie

Příspěvek od dandie »

zdravim prosim vas kde bych nasel nejaky mapy na VDJ?dik

Azu

Příspěvek od Azu »

žádný nepotřebuješ, VDJ6 jej pozná

CrissC

Příspěvek od CrissC »

Ale do vyšších verzích, 6.0.1 to nedokáže, mám 6.0.6 a to to zvláda na jedničku

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

A kdepak si vzal verzi 6.0.6?
pokud já vím tak aktuální download je verze 6.0.5 a verze 6.0.6 je jen demo verze tzv new year edition :wink2:

jen pro pořádek :biggrin2:

CrissC

Příspěvek od CrissC »

ok ok já jen, že sem jí stahoval jako poslední a je to cracknutý.... pšššššt :D! Mě to je jedno hlavě, že tam funguje MIDI a ne jako ve 6.0.1!

dandie

Příspěvek od dandie »

Zdravim Prosim vas je tu nejakej uzeivatel RDJ2 interface edition,kterej pouziva traktor pro a mohl by mi upnout nebo me odkazat na nejaky dobry mapy??dik

BlueFox

Příspěvek od BlueFox »

S dovolenim si exhumuju tohle téma.

Z důvodu, že si hodlám Reloop digital Jockey 2 pořídit, mám dilema ohledně citlivosti jog kol. Bez ohledu na to, jestli je to užitečné nebo ne, není samozřejmě od věci dostat za rozumné peníze víc muziky.

Jde o to, že mi spolužák (někde tu je, jen nevim pod jakym nickem) tvrdil že měl controller edition a dotykova plocha jog kola mu fungovala. Tak mě zajimá, jestli to má řešení? Předpokládám v podobě firmwaru z interface editio nebo tak něco... Protože silně pochybuju že výrobce měnil HW, ten snímač tam bude.

Takže než začnu experimentovat, ví někdo o způsobu jak to rozchodit? Invazivně, neinvazivně... to je jedno.

Azu

Příspěvek od Azu »

To nijak nelze rozběhat, tam na to nejsou součástky.
Dotyková plocha funguje jen u Interface Edition

BlueFox

Příspěvek od BlueFox »

Takže fakt to výrobce upravil po HW stránce? To mě docela překvapuje. U elektroniky vseobecne tyhle "upravy" vetsinou delaj jen po SW strance.
Skoda no, tak to jsme nahrany. Ale stejne me to neda a zkusim pak zjistit v cem to uvnitr vezi :P

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

ty dve verze se lisi mimo ty jogy i zvukovkou, tudiz tam mas fyzicky vic elektroniky a to uz se vyplati udelat 2 verze s vetsimi rozdily..

BlueFox

Příspěvek od BlueFox »

hoolifan píše:ty dve verze se lisi mimo ty jogy i zvukovkou, tudiz tam mas fyzicky vic elektroniky a to uz se vyplati udelat 2 verze s vetsimi rozdily..
Jo, to dava docela smysl.

Jeste bych se zaptal na nazor mezi 7b a 14b prevodnikem u verze 1 a 2. Že 16384 je vic než 128 je mi jasné :D Ale spíš mě zajimá, jestli je těch 128 poloh, na pitch faderu opravdu tak malo. Na ostatní korekce to určitě stačí, ale u toho pitch faderu už by to mohlo být fest "hrubé".

Můžete mi někdo říct jestli 7b převodník fakt komplikuje život a nebo je ten 14b naprosto přehnanej a 7b dostačuje?

Docela by mě to zajimalo, protože je tam fakt velikej skok a při 14b už to tak jemně rukou ani nemůže jít nastavit při tak krátké dráze.

acryo

Příspěvek od acryo »

Nekupovat.. Ja ju mam pul roku a mam chut s tim roztriskat okno. Strasnej kram. Je to na sobe nasackovany.. blbe se pohnes a shodis si hlasitost nebo vypnes track nebo cokoli. play a cue mam rozmasakrovany a to sem to pouzival poradne posledni dva tri metry. Pitchfader je totalne na koxu s tak kratkou drahou (aspon ze je ten sync dobre umistnenej na rohu)... ovladani filtru sem si namapoval na pravy encodery (levy sem nechal na efekty), protoze sem odmital furt mackat shift, kterej je zamordovanej nekde nehore v te spleti cudlu.. kolikrat sem misto toho cvakl load A/B...a uz vubec s tim ovladat vic jak 2 decky.. vubec. jak budou prachy tak to smetu ze stolu, koupim s4 nebo pincka, pokud do te doby nevyjde neco co se mi zalibi vic... Kazdopadne nikoho nezraruju s koupi Reloop Digital Jockey 2.. je to ciste muj nazor

Odpovědět